!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (445/1050) > >>

tzagasdog:

--- Quote from: kostasmito on November 26, 2015, 01:06:17 PM ---
--- Quote from: tzagasdog on November 26, 2015, 11:55:36 AM ---
--- Quote from: mx5silver on November 26, 2015, 11:40:34 AM ---καλα, το ότι είναι ακινητο μεσα σε κλειστο γκαραζ δεν είναι και κακο.....
αν δεν ηταν ακινητο μπορει να ειχε +20000-30000 χμ....

το δικο μου mk1 1991 ηταν ξεχασμενο και κλεισμενο σε υπογειο γκαραζ 5-6 χρονια, μεχρι που το βρηκα και το πηρα...
φουλ σερβις λαδια, ξυδια,  βαλβολινες, παραφλου, τρομπα νερου, ιμαντες και φυσικα λάστιχα.....
και ηταν σαν καινουργιο :good:

--- End quote ---

ναι κάτι τέτοιο.. Απλά αυτά πάνε πάνω στην τιμή.

Γενικά το μπάτζετ μου μου επιτρέπει αγορά στα 7000-8500κ + τα έξοδα που είπα επάνω για να είμαι εντός μπάτζετ.

Όποιος έχει πληροφορίες για κάποιο αμάξι ας μου στείλει ένα πμ.

--- End quote ---

Τέλη: 690€
Φ.Πολ: 308€
Ασφάλεια: 100€
Μεταβίβαση: 200€
Λάστιχα: 400€
Σερβις: 300€

Σύνολο 2000€...άρα μέχρι και με 10000€ μπορείς να αγοράσεις.

Υπολόγισε και 50€ για επίσκεψη σε γιατρό....κάτι θα έχεις για να ψάχνεις 2.0lt :tease:

--- End quote ---

βάλε ένα 500άρι για ασφάλεια.

Ερχομαι από τούρμπο με 180 άλογα και 25 κιλά ροπή και το δίλιτρο λίγο μου φαίνεται πίστεψέ με αλλά θα συμβιβαστώ λόγω πίσω κίνησης. Φόρος πολυτελείας θα έχει για 2 χρόνια ακόμα. Ακόμα και με αυτό το κοστολόγιο μιλάμε για περίπου τα διπλά λεφτά ανά χρόνο σε σχέση με το 1.8 αλλά πιστεύω αξίζει το κόπο.

Τώρα για το πούντο δίνω 800 κατοστάρικα τέλη και ασφάλεια....

philosopher:

--- Quote from: tzagasdog on November 26, 2015, 01:18:18 PM ---βάλε ένα 500άρι για ασφάλεια.

Ερχομαι από τούρμπο με 180 άλογα και 25 κιλά ροπή και το δίλιτρο λίγο μου φαίνεται πίστεψέ με αλλά θα συμβιβαστώ λόγω πίσω κίνησης. Φόρος πολυτελείας θα έχει για 2 χρόνια ακόμα. Ακόμα και με αυτό το κοστολόγιο μιλάμε για περίπου τα διπλά λεφτά ανά χρόνο σε σχέση με το 1.8 αλλά πιστεύω αξίζει το κόπο.

--- End quote ---

Ας παινέψουμε λίγο τα γένια μας   8)
To δίλιτρο είναι ένα πολύ ολοκληρωμένο αυτοκίνητο (για αυτό που είναι) και έχει και καλές δυνατότητες εξέλιξης (με το μοναδικό ίσως μείον ότι πρέπει να βάλεις λίγο πιο βαθιά το χέρι τσέπη από όσο περιμένεις, για να δεις πολύ σοβαρά νούμερα).
Με 10Κ τελική, αν βρεις σωστό αμάξι δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να σου δώσει την ίδια οδηγική ευχαρίστηση.
Επίσης το πόσο γρήγορο είναι, γιατί είναι απλά όχι στην ευθεία, μπορείς να το καταλάβεις μόνο στη πίστα ή σε "καλή" στροφοδιαδρομή.

tzagasdog:

--- Quote from: philosopher on November 26, 2015, 01:31:30 PM ---
--- Quote from: tzagasdog on November 26, 2015, 01:18:18 PM ---βάλε ένα 500άρι για ασφάλεια.

--- End quote ---

Ας παινέψουμε λίγο τα γένια μας   8)
To δίλιτρο είναι ένα πολύ ολοκληρωμένο αυτοκίνητο (για αυτό που είναι) και έχει και καλές δυνατότητες εξέλιξης (με το μοναδικό ίσως μείον ότι πρέπει να βάλεις λίγο πιο βαθιά το χέρι τσέπη από όσο περιμένεις, για να δεις πολύ σοβαρά νούμερα).
Με 10Κ τελική, αν βρεις σωστό αμάξι δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να σου δώσει την ίδια οδηγική ευχαρίστηση.
Επίσης το πόσο γρήγορο είναι, γιατί είναι απλά όχι στην ευθεία, μπορείς να το καταλάβεις μόνο στη πίστα ή σε "καλή" στροφοδιαδρομή.

--- End quote ---

Εγώ συμφωνώ και οι διαδρομές/χρήση που κάνω με στέλνουν προς την επιλογή του 2λιτρου.

Το τούρμπο είναι τούρμπο και το δικό μου αμάξι είχε φτάσει σε ένα σημείο που πραγματικά το απολάμβανα κάθε φορά. Απλά είναι η ώρα να ζήσω κάτι καινούργιο. Και αν είναι να κάνεις κάτι καλύτερα να το κάνεις όσο πιο σωστά γίνεται.

philosopher:

--- Quote from: tzagasdog on November 26, 2015, 01:36:52 PM ---Εγώ συμφωνώ και οι διαδρομές/χρήση που κάνω με στέλνουν προς την επιλογή του 2λιτρου.

Το τούρμπο είναι τούρμπο και το δικό μου αμάξι είχε φτάσει σε ένα σημείο που πραγματικά το απολάμβανα κάθε φορά. Απλά είναι η ώρα να ζήσω κάτι καινούργιο. Και αν είναι να κάνεις κάτι καλύτερα να το κάνεις όσο πιο σωστά γίνεται.

--- End quote ---

Στα 10, βάλε άλλο ένα 15άρι και καθάρισες  :angel:  >:- :yeah:

tzagasdog:
αυτό το ξέρει κανένας;

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6412685/

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version