!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
panos444:
--- Quote from: selito on November 19, 2015, 02:42:36 PM ---Συγγνώμη για την επέμβαση, αλλά μην περιμένετε με 6.000 να πάρετε αμάξι αξίας 8.000-10.000
--- End quote ---
Την αξία ενός μεταχειρισμένου (και όχι μόνο) την καθορίζει ή ζήτηση. Και δεν νομίζω ότι ζητάει ο ελληνικός λαός μχ5, κρίνοντας από το τι συμβαίνει γύρω μας. Τώρα αν ο καθένας ζητάει όσα γουσταρει δεν θα το πουλήσει (το πιθανότερο). Φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις.
Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
giannisnaoussa:
--- Quote from: mx5silver on November 19, 2015, 04:56:41 PM ---αυτο θα ελεγα οτι ειναι ενδιαφερον! :good:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/7186028/
αν και βλεπω οτι ξαναειχε μπει αγγελια και πουληθει πριν 2 μηνες.....
--- End quote ---
το χει δει καποιος αυτο παιδια? ναι οντως πριν λιγο καιρο ηταν ξανα σε αγγελια που σε βαζει σε σκεψεις
selito:
--- Quote from: panos444 on November 19, 2015, 07:34:32 PM ---
--- Quote from: selito on November 19, 2015, 02:42:36 PM ---Συγγνώμη για την επέμβαση, αλλά μην περιμένετε με 6.000 να πάρετε αμάξι αξίας 8.000-10.000
--- End quote ---
Την αξία ενός μεταχειρισμένου (και όχι μόνο) την καθορίζει ή ζήτηση. Και δεν νομίζω ότι ζητάει ο ελληνικός λαός μχ5, κρίνοντας από το τι συμβαίνει γύρω μας. Τώρα αν ο καθένας ζητάει όσα γουσταρει δεν θα το πουλήσει (το πιθανότερο). Φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις.
--- End quote ---
Θέλεις να μου πεις πως αν αύριο το πρωί ξυπνήσουν όσοι θέλουν να αγοράσουν NC και πουν πως εγώ δεν δίνω πάνω από 7Κ γιατί τόσα πιστεύω πως αξίζουν θα πέσουν όλα τα NC στα 7Κ?
Εγώ μάλλον να μένουν χωρία αμάξι τους κόβω
philosopher:
--- Quote from: panos444 on November 19, 2015, 07:34:32 PM ---
--- End quote ---
--- End quote ---
Εδω στο ελλαδισταν ζουμε το εξης περιεργο, λες ας πουμε αν υπαρχει ζητηση, προφανως και για να ψαχνουν οι ανθρωποι ζητηση υπαρχει!
Απο την αλλοι αυτοι που ψαχνουν θελουν να αγορασουν τσαμπα.
Πρεπει να υπαρχει μια ισορροπία στην αγοραπωλησία που οι συνθήκες το εχουν απλως κανει αδυνατο. Ομως αυτο δεν αποκλειει ενα πωλητη να μη χαριζει το αμαξι η ο αγοραστής που παιρνει το φθηνότερο να βρίσκεται προ εκπλήξεων. Το τελευταίο ειναι 99% ο κανόνας.
Αναφέρομαι σε φυσιολογικές συνθήκες και οχι για ανάγκη πώλησης.
panos444:
Και πόσοι είναι αυτοί που θέλουν να το αγοράσουν; Μιλάμε για το μχ5 ή για κάνα μικρομεσαίο ντίζελ; Ένα και δύο καθαρά πουλήθηκαν με 7 χιλιάρικα; Ποσά συνολικά μχ5 πωλούνται κάθε μήνα έχεις κάτσει να δεις; Ψάχνω πάνω από μισό χρόνο αμάξι φαντάζομαι θα το θυμάσαι όταν έστειλα για εκείνο το μπλε κλειστό από την Πάτρα. Το μέλος εννοώ. Το ότι δεν βρήκα συνετέλεσε το καλοκαίρι που κλασικά έπεσαν όλοι αυξήσουν τιμές. Υπάρχουν παρά πολλά που είναι πάνω από χρόνο μέσα σε αυτήν την -υψηλή- τιμή.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version