!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
dimitrisz:
--- Quote from: alexdim on November 18, 2015, 03:07:06 PM ---Ναι το είδα εγώ δεν είναι και τόσο κακό όσο περιγράφεται από τον Πάνο πχ.
Τα χλμ έχουν να κάνουν με το ότι ήταν σε πολύ μικρό νησί οπότε είναι πραγματικά.
Η σκουριά στο κάτω μέρος υπάρχει όντως αλλά ο μηχανικός μου που το κοίταξε από
κάτω είπε πως δεν είναι τόσο πολύ, μάλλον αυτό που λέει ο Alex επιφανειακή.
Λείπουν 3 φούσκες που πρέπει να αντικατασταθούν.
Θέλει λάστιχα χθές.
Τα καλύματα ε είναι καλύματα, τα βγάζεις :guns:
Ο ιδιοκτήτης φαίνεται συμπαθής και ήρεμος.
Για το θέμα του αν είναι ή όχι του 2008 δεν ξέρω πως να το διακρίνω.
(είμαι νέος στην παρέα οπότε κρινετέ με αναλόγως)
--- End quote ---
τα εμφανη για αν καταλαβεις αν ειναι μετα του 2008 ειανι οτι παιζει mp3 το ηχοσυστημα του, και εχει ταμπελακι Mp3, και επισης το καθισμα του οδηογυ εχει ρυθμιση καθ υψος. Τ αμη εμφανη ουτε εγω τα ξερω, περα απ την κουκουλα που ε4χει καποια μικρη αλλαγη στα μοντελα 2008 και μετα.
panos444:
@αλεξ την κουκούλα την είδες; Γιατί στο μαγαζί που το πάω είναι δύο φαναρτζηδες ο αδερφός μου και ο κουνιάδος του. Ο κουνιάδος του μου είπε ότι ή κουκούλα κάτι του "έκανε" . ο ιδιοκτήτης είναι όντως από τους καλύτερους ανθρώπους. Ήμουν από τους πρώτους που το είδα και στην περιγραφή έγραφε αβαφο και ατρακαριστο και τα έβγαλε μόλις πληροφορήθηκε το είχε γίνει. Δεν είναι ιδιοκτήτης αλλά κάποια συγγενής του το είχε. Γενικά δεν είναι καλοδιατηρημένο και μόνο και μόνο που είναι μοντέλο 08 και δεν έχει αλλάξει λάστιχα και σε ποιον το πήγαινε για τα απαραίτητα σέρβις τόσα χρόνια είναι πολύ ριψοκίνδυνο. Αν δεν κάνω λάθος είναι ελληνικό.
Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
selito:
Συγγνώμη για την επέμβαση, αλλά μην περιμένετε με 6.000 να πάρετε αμάξι αξίας 8.000-10.000
alexdim:
Και μου είπε ότι κάποιος του γκρίνιαζε για την κουκούλα. Την είδα και με την περιορισμένη εμπειρία μου μου φάνηκε καλή χωρίς πρόβλημα. Βέβαια με το μάτι, δεν έριξα νερό πάνω της ή κάτι τέτοιο. Έχει σε ένα σημείο μόνο πάνω από το κάθισμα του οδηγού σε δύο τετράγωνες γραμμές αλλαγμένο χρώμα που από ότι καταλαβαίνω είναι κάποια κόλλα που από το κάτω μέρος του υφάσματος ανεβαίνει προς τα πάνω και συμβαίνει συχνά. Νομίζω ότι δεν είναι πρόβλημα αυτό, για μένα ούτε εμφανισιακό. Για τα σέρβις δεν νομίζω να χρειάστηκε να πάει πολλές φορές με 40Κ χλμ.. :)
Βαμμένο είναι το μπροστά αριστερά φτερό αλλά τρακαρισμένο νομίζω όχι, είναι; Μου είπε πώς όταν ήταν παρκαρισμένο κάποιος του έπεσε πάνω.
Για ποιό άλλο λόγω δεν είναι καλοδιατηρημένο;
Ο selito έχει δίκιο, ότι μπορέσουμε θα πάρουμε.
mx5silver:
αυτο θα ελεγα οτι ειναι ενδιαφερον! :good:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/7186028/
αν και βλεπω οτι ξαναειχε μπει αγγελια και πουληθει πριν 2 μηνες.....
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version