!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
nmwisima:
--- Quote from: giannisnaoussa on November 19, 2015, 07:38:08 PM ---
--- Quote from: mx5silver on November 19, 2015, 04:56:41 PM ---αυτο θα ελεγα οτι ειναι ενδιαφερον! :good:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/7186028/
αν και βλεπω οτι ξαναειχε μπει αγγελια και πουληθει πριν 2 μηνες.....
--- End quote ---
το χει δει καποιος αυτο παιδια? ναι οντως πριν λιγο καιρο ηταν ξανα σε αγγελια που σε βαζει σε σκεψεις
--- End quote ---
To αυτοκίνητο το είχε ένα Ηλίας, καλό παιδί, φαναρτζής στο επάγγελμα.
Το είχε ξύσει και βάψει όλο.
Του είχα πει να περάσει από τον Μακρίδη, αφού περνάει από τη γειτονιά συχνά, και δεν μου απάντησε.
Δεν έδωσα συνέχεια. Το πουλησε όμως αλλου. Το είδα και τις προάλλες στην Καισαριανή που λέει η αγγελία. Άρα αυτός που το πήρε το πουλάει πάλι.
panos444:
--- Quote from: philosopher on November 19, 2015, 08:44:03 PM ---
--- Quote from: panos444 on November 19, 2015, 07:34:32 PM ---
--- Quote from: selito on November 19, 2015, 02:42:36 PM ---Συγγνώμη για την επέμβαση, αλλά μην περιμένετε με 6.000 να πάρετε αμάξι αξίας 8.000-10.000
--- End quote ---
Την αξία ενός μεταχειρισμένου (και όχι μόνο) την καθορίζει ή ζήτηση. Και δεν νομίζω ότι ζητάει ο ελληνικός λαός μχ5, κρίνοντας από το τι συμβαίνει γύρω μας. Τώρα αν ο καθένας ζητάει όσα γουσταρει δεν θα το πουλήσει (το πιθανότερο). Φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις.
Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
--- End quote ---
Εδω στο ελλαδισταν ζουμε το εξης περιεργο, λες ας πουμε αν υπαρχει ζητηση, προφανως και για να ψαχνουν οι ανθρωποι ζητηση υπαρχει!
Απο την αλλοι αυτοι που ψαχνουν θελουν να αγορασουν τσαμπα.
Πρεπει να υπαρχει μια ισορροπία στην αγοραπωλησία που οι συνθήκες το εχουν απλως κανει αδυνατο. Ομως αυτο δεν αποκλειει ενα πωλητη να μη χαριζει το αμαξι η ο αγοραστής που παιρνει το φθηνότερο να βρίσκεται προ εκπλήξεων. Το τελευταίο ειναι 99% ο κανόνας.
Αναφέρομαι σε φυσιολογικές συνθήκες και οχι για ανάγκη πώλησης.
--- End quote ---
Συμφωνώ απόλυτα για την ισορροπία. Δεν κοιτάζω να πατήσω κανενός τον λαιμό. Του στιλ έχει αυτό θα κόψω τόσο από την τιμή. Ούτε θα πιεσω να πέσει εκατό ή διακόσια ευρώ. Το θέμα μου είναι ότι αυτά που υπάρχουν είναι κακο διατηρημένα, δεν τα πρόσεχαν οι ιδιοκτήτες τους.
Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
selito:
Ίσως γιατί πολύ απλά δεν έχουν καμία διάθεση να το χαρίσουν και προκειμένου να μην πωληθεί το αυτοκίνητο σε τιμή που να είναι ευχαριστημένοι προτιμούν να το κρατήσουν.
Το ότι έχει κάποιος το αυτοκίνητο του αγγελία, δεν σημαίνει πως καίγεται να το πουλήσει κιόλας.
Προφανώς μιλάμε για αυτοκίνητα που δεν αποτελούν "ευκαιρίες", και όπως είπε ο Νίκος
--- Quote from: philosopher on November 19, 2015, 08:44:03 PM ---Εδω στο ελλαδισταν ζουμε το εξης περιεργο, λες ας πουμε αν υπαρχει ζητηση, προφανως και για να ψαχνουν οι ανθρωποι ζητηση υπαρχει!
Απο την αλλοι αυτοι που ψαχνουν θελουν να αγορασουν τσαμπα.
Πρεπει να υπαρχει μια ισορροπία στην αγοραπωλησία που οι συνθήκες το εχουν απλως κανει αδυνατο. Ομως αυτο δεν αποκλειει ενα πωλητη να μη χαριζει το αμαξι η ο αγοραστής που παιρνει το φθηνότερο να βρίσκεται προ εκπλήξεων. Το τελευταίο ειναι 99% ο κανόνας.
Αναφέρομαι σε φυσιολογικές συνθήκες και οχι για ανάγκη πώλησης.
--- End quote ---
heras:
Αν δεν καιγεται να πουλησει ρε παιδια πως και ο ιδιος θα παει στο επομενο που θελει να παρει? Ουτε αυτος θα αγορασει τοτε και θα καθεται να ονειροπολει...
Gas21:
Ενταξει το να κοβεις κινηση βαζοντας αγγελια γινεται απο πολλους .Δε σημαινει οτι ολοι καιγονται να το πουλησουν ή να παρουν αλλο.
Κι εγω που δε σκοπευω να το δωσω σκεφτηκα πολλες φορες να το βαλω απο περιέργεια αλλα βαριέμαι τα τηλέφωνα.
Στην αγοραπωλησία ο αγοραστης ζηταει οσα θελει και ο πωλητής προσφερει οσα θελει.
Δε συμφωνούν;Πανε παρακατω και καλη τυχη.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version