!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (414/1050) > >>

georgep800:

--- Quote from: kostasmito on November 04, 2015, 05:04:51 PM ---
--- Quote from: jSkyline on November 04, 2015, 04:48:26 PM ---Ρε Νοτη δεν ξερω, απλα δερματα/τιμονι/λεβιες εχουν καφε διχρωμια, αλλα του Niseko ηταν σκετο καφε. Γιατι καποιος να τα εχει αλλαξει ?

--- End quote ---

Niseko είναι με αλλαγμένο σαλόνι-τιμόνι. Φαίνεται από την κουκούλα και απο τα πίσω πλαστικά.

--- End quote ---

Κώστα σε ποια πίσω πλαστικά αναφέρεσαι;

Πάντως δεν νομίζω να τίθεται θέμα για το αν είναι NΙSΕΚΟ ή όχι. Είναι ξεκάθαρο! 8)

kostasmito:
Ανάμεσα-πισω απο τα καθίσματα. Εκεί που βρίσκονται τα πισω ηχεία δεν ειναι καφε;

georgep800:

--- Quote from: kostasmito on November 04, 2015, 06:38:40 PM ---Ανάμεσα-πισω απο τα καθίσματα. Εκεί που βρίσκονται τα πισω ηχεία δεν ειναι καφε;

--- End quote ---

Κώστα μαύρο είναι σε αυτό το σημείο. Λογικά και σε αυτό στην φώτο μαύρο είναι αλλά φαίνεται έτσι λόγο της φωτεινότητας..

panos444:
Σορυ που παρεμβάλλω την συζήτηση, το άλλο niseko από την Λάρισα το έχει δει κανείς; Ανήκει σε μέλος;

Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

MaKiS_:
Πωλείται πάνω από 1 χρόνο, δεν είναι πρώτο χέρι, έχει αλλάξει φτερό (ίσως και προφυλακτήρα, δεν θυμάμαι) απο μικροεπαφή σε φανάρι, και δεν είναι Niseko Plus αλλά απλό (δεν έχει δηλαδή το ηχοσύστημα BOSE και τα πλυστικά φανών). Δεν ανήκει σε μέλος (όχι ενεργό τουλάχιστον).
Μου κάνει εντύπωση που δεν φεύγει εδώ και τόσο καιρό γιατί απο το τηλέφωνο ήταν αρκετά συζητήσιμος στη τιμή και πολύ πρόθυμος/φιλικός για να το δει κανείς από κοντά.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version