!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (415/1050) > >>

panos444:
Το έχεις δει από κοντά φαντάζομαι; Γιατί δεν το πήρες (αν επιτρέπεται.) Έχω πρόβλημα γιατί κανένας δεν μπορεί να ανέβει Λάρισα να το δούμε. Άρα δεν έχει κάτι σοβαρό σαν χτύπημα από ότι κατάλαβα. Θα τον πάρω και βλέπουμε. Σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση.

Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

MaKiS_:
Όχι, δεν το είδα από κοντά. Απο το τηλέφωνο ξέρω αυτά που σου έγραψα παραπάνω. Δεν προχώρησα στο να το δω από κοντά γιατί ζω μόνιμα στο εξωτερικό και τελικά μέχρι να έρθω Ελλάδα προέκυψε καλύτερο κομμάτι που το αγόρασα χωρίς καν να το δω  ;) ;D
Πάρτον ένα τηλέφωνο, δεν χάνεις κάτι. Πάτα στο γεγονός οτι βλέπεις την αγγελία πάνω από 1 χρόνο, και αν τον δεις πρόθυμο στη τιμή πάνε μια βόλτα να το δεις κ από κοντά  ;)

ELTASSOS:

--- Quote from: heras on November 04, 2015, 03:11:41 PM ---Τασο τι λεει ο ΟΤΤΟ? Ξερεις κατι? Καργα στα σπορ αμαξια ειναι ο τυπος. Θυμαμαι ειχες πει παλιοτερα τα χειροτερα για τον AutoMarin αν δεν κανω λαθος

--- End quote ---

ο ΟΤΤΟ είναι πανάκριβος και δεν τον νοιαζει να πουλαει φτηνα αμαξια. Αυτά τα εχει (τα φτηνα) από ανταλλαγες με σουπερ καρς. Σου δινει την αισθηση ότι κανει αγκαρεια όταν πουλαει συμβατικα αυτοκίνητα. Εχει πελατες κατι μαφιόζους, νυχτερινους τυπους, αραβες, ρωσους, τραγουδιστριες κλπ. Δεν σημαινει βεβαια ότι και αυτος είναι τέτοιος, την δουλεια του κανει. Αυτος συντηρείται με 1-2 αμαξια το μηνα πανάκριβα. Δεν εχει αναγκη να διαπραγματευτεί η να σκοτωσει κατι.Παντως όταν εψαχνα FOCUS ST ειχε ένα χρεπι και αντι να συζητησει μου ειπε ξερα "παρτο καντο βολτα και ελα να τα πουμε". Αυτό είναι και θετικο βεβαια. Μαλλον με λυπηθηκε.

Ωτομαριν είναι γνωστος για την σαπιλα που πουλαει και κακιστο σερβις συμπεριφορά. Και ακριβος. Λεει για δηθεν εγγυήσεις και μετα κανει τον κινεζο. Τωρα αν εχεις ψωνισει από εκει και δεν εχεις θεματα εισαι τυχερος. Σου ξεσκιζει την τιμη όταν πουλας / ανταλασσεις και σε ξεσκιζει όταν πουλαει αυτος/ Λεει όταν πας να πουλήσεις ότι παιρνει ατρακαριστα μονο και με βιβλιο σερβις αλλα αμα ριξεισ την τιμη σε προσβλητικα επίπεδα τοτε το παιρνει και το κανει ατρακαριστο (ολικη βαφη με 600 ευρω που σε ένα χρονο το κοκκινο γινεται πορτοκαλι) και του βγαζει βιβλιο σερβις.

iliasfyntanidis:
Κλασικοί Έλληνες επιχειρηματίες δλδ.

panos444:

--- Quote from: MaKiS_ on November 05, 2015, 02:13:07 PM ---Όχι, δεν το είδα από κοντά. Απο το τηλέφωνο ξέρω αυτά που σου έγραψα παραπάνω. Δεν προχώρησα στο να το δω από κοντά γιατί ζω μόνιμα στο εξωτερικό και τελικά μέχρι να έρθω Ελλάδα προέκυψε καλύτερο κομμάτι που το αγόρασα χωρίς καν να το δω  ;) ;D
Πάρτον ένα τηλέφωνο, δεν χάνεις κάτι. Πάτα στο γεγονός οτι βλέπεις την αγγελία πάνω από 1 χρόνο, και αν τον δεις πρόθυμο στη τιμή πάνε μια βόλτα να το δεις κ από κοντά  ;)

--- End quote ---
Αν ήταν κοντά δεν θα το συζητούσα αλλά σκέψου να ξεκινησουμε από Αθήνα ο αδερφός μου (φαναρτζης) και εγώ από Θεσσαλονίκη και να μην είναι καλό.. Γιατί από το τηλέφωνο όλοι καλά τα λένε και πας από κοντά και τρεμεις από τα νεύρα για το χρόνο που σου σπατάλησε.
Όπως και να έχει σε ευχαριστώ, και για τις πληροφορίες αλλά και για τις συμβουλές.
Αν ψάχνει κάποιος nc μέχρι 8 χιλιάρικα έχω δει 5-6 μπορώ να σας περιγράψω ζημιες, ώστε να εξοικονομησετε χρόνο.

Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version