!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
jSkyline:
Ρε Νοτη δεν ξερω, απλα δερματα/τιμονι/λεβιες εχουν καφε διχρωμια, αλλα του Niseko ηταν σκετο καφε. Γιατι καποιος να τα εχει αλλαξει ?
Skyggedans:
Νομίζω ξαστοχάς.
Λόγω της στενότατης φιλίας που με δένει με εκλεκτό μέλος του φόρουμ - σε βαθμό παρεξηγήσεως - και μετά από αμέτρητες ώρες στο εσωτερικό του, θεωρώ πως το εν λόγω μονδέλο αποτελεί άξιο αντιπρόσωπο της συνομωταξίας των νισέκων. ΑΝ υπάρχει διχρωμία στα καφέ τμήματα του, είναι είτε από φυσιολογική φθορά/ξεθώριασμα, είτε όντως τα έχει επανεπενδύσει κ απλά δεν βρήκε την ακριβή απόχρωση.
georgep800:
--- Quote from: jSkyline on November 04, 2015, 04:28:40 PM ---
--- Quote from: georgep800 on November 04, 2015, 02:02:40 AM ---
--- Quote from: marios nbfl on November 04, 2015, 12:24:59 AM ---Καλησπερα σας ... Γνωρίζει κατι καποιος για το συγκεκριμένο nc..?? http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6943952/
Ευχαριστω
--- End quote ---
Δεν το γνωρίζω το συγκεκριμένο, όμως μιλάμε για την καλύτερη έκδοση που βγήκε ποτέ σε NC, την έκδοση NISEKO!! Τη μόνη έκδοση που αξίζει να δώσει κάποιος παραπάνω λεφτά!!
Περίεργο και ύποπτο που έχει αλλάξει το δέρμα στο τιμόνι/λεβιέ/χειρόφρενο και καθίσματα. ::- Αν είχε τα εργοστασιακά και κρίνοντας την κατάσταση τους, θα μπορούσαμε να συμπεράνουμε αν τα χιλιόμετρα έχουν βάση ή όχι...
--- End quote ---
Βλεπω εισαι τελειως αμεροληπτος με τα Niseko! :p
Παντως το συγκεκριμενο κάτι μου λεει οτι δεν ειναι... Δεν φαινονται αλλαγμενα αλλα εργοστασιακα, υποπτευομαι οτι η Mazda θα εχει βγαλει και καμια αλλη εκδοση με οτι ειχε περισσεψει απο αξεσουαρ του Niseko! (καθολου πρωτοτυπο, τα συνηθίζει κατι τετοια!)
--- End quote ---
Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου... ::-
Καθόλου απίθανο αυτό που αναφέρεις. Πάντως κοιτάζοντας το εσωτερικό δεν μου φαίνεται και τόσο αρμονικό.
kostasmito:
--- Quote from: jSkyline on November 04, 2015, 04:48:26 PM ---Ρε Νοτη δεν ξερω, απλα δερματα/τιμονι/λεβιες εχουν καφε διχρωμια, αλλα του Niseko ηταν σκετο καφε. Γιατι καποιος να τα εχει αλλαξει ?
--- End quote ---
Niseko είναι με αλλαγμένο σαλόνι-τιμόνι. Φαίνεται από την κουκούλα και απο τα πίσω πλαστικά.
jSkyline:
--- Quote from: Skyggedans on November 04, 2015, 04:52:51 PM ---
Νομίζω ξαστοχάς.
Λόγω της στενότατης φιλίας που με δένει με εκλεκτό μέλος του φόρουμ - σε βαθμό παρεξηγήσεως - και μετά από αμέτρητες ώρες στο εσωτερικό του, θεωρώ πως το εν λόγω μονδέλο αποτελεί άξιο αντιπρόσωπο της συνομωταξίας των νισέκων. ΑΝ υπάρχει διχρωμία στα καφέ τμήματα του, είναι είτε από φυσιολογική φθορά/ξεθώριασμα, είτε όντως τα έχει επανεπενδύσει κ απλά δεν βρήκε την ακριβή απόχρωση.
--- End quote ---
Ενταξει το καταλαβαμε οτι εχεις "γκομενακι" με Niseko! :P
Παντως εμπειρικά και εγω επειδη τυχαινει λογο του Διονύση που εχει Niseko να το γνωριζω το εσωτερικο του, ειμαι σιγουρος οτι στοκ δεν ειναι 100%! Τωρα τι εχει συμβει δεν ξερω...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version