Εμένα πάντως περνάει απ' το μυαλό μου ότι όσο περνάνε τα χρόνια και λιγοστεύουν τα na, τόσο και θα ανεβαίνει ξανά η τιμή τους.....σε αυτα που είναι καλοδιατηρημένα τουλάχιστον 
Αυτό ακριβώς λέει η λογική.
Και ο σκαραβαίος είχε παραγωγή κάτι εκκατομύρια και σήμερα αυτά που κυκλοφορούν σωστά είναι λίγα και ακριβά.
Αυτός ήταν και από τους βασικούς λόγους που πήρα na. Θεωρώ πως είναι future classic. Κάτι που για το nc θα πρέπει να το κουβεντιάσουμε ξανά μετά από 15-20 χρόνια.
Εκτός αυτού, έχει βασικές ευκολίες (υδρ. τιμόνι, ηλεκτρικό πακέτο) και είναι εύκολο στη συμβίωση ακόμα και κάθε μέρα.
Πέρα του ότι με "φτιάχνει" η θέα του στο γκαράζ μου

και η οδική του συμπεριφορά, που ακροβατεί κάπου μεταξύ των παλιών αυτοκινήτων και των σύγχρονων αποστειρωμένων "ντενεκέδων" (sorry, αλλά έτσι βλέπω πλέον τα φρέσκα σουλούπια, όσο καλά και να είναι... που είναι, γιατί κι εγώ δεν μπορώ σε καθημερινή βάση να αποχωριστώ τον user frιendlυ χαρακτήρα του note μας).
Αν στο ερώτημα του Νίκου μπει και αυτή η παράμετρος, η ζυγαριά μπορεί ν' αρχίσει να γέρνει προς na.
Πάντως αν δεν είναι κάποιος αποφασισμένος να χώσει χρήμα, χρόνο (απίστευτο χρόνο για την ακρίβεια) για να ζήσει με αυτοκίνητο 20ετίας, εγώ από την προσωπική μου πείρα θα πω απλά:
ΜΑΚΡΙΑ!
Τα ποσά πάντως που αναφέρετε, είναι τουλάχιστον γελοία. (αν μιλάμε για σωστό σε όλα τα επίπεδα αυτοκίνητο και όχι τάρταλο)
Για να συνέλθει το μέσο na των αγγελιών του car, αυτά που υπολογίζετε είναι ακριβώς τα μισά.
Αν σας δείξω τη λίστα των αλλαγών τα 2 αυτά χρόνια, θα πάρετε 2λιτρο nc και θα σας μείνουν και ρέστα...
Ψαλίδια, άκρα, κρεμαγιέρες, μουαγιέ, μίζες, δυναμό και ένα δισεκκατομύριο αλλά μικρά, ούτε που αναφέρθηκαν...