!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet
Σχολια για αγορές μέσω διαδικτύου
philosopher:
PayPal = Εγγύηση!!!
Τι να λέμε τώρα οι άνθρωποι είναι επαγγελματίες :)
elefas:
Ρε παίδες επειδή θα βρίσκεται Αμερική η αδερφή μου για κάποιο διάστημα σκέφτομαι μήπως την αγκαζάρω να μου φέρει το "πολύτιμο" για μας τους 18άρηδες μπλοκέ από τον trademotion. Αν γίνει αυτό (πρέπει να την πείσω πρώτα :P ), μπορεί να μου το ταχυδρομήσει η ίδια (υπάρχει περίπτωση να περάσει τελωνείο;) ή να το φέρει μαζί της όταν γυρίσει από τα ξένα; Αν το φέρει η ίδια στις αποσκευές τις, υπάρχει θέμα τελωνείου; Α και το βάρος περίπου πόσο πάει;
Ευχαριστώ και καλή χρονιά να έχουμε.... :finger:
cymru:
--- Quote from: elefas on December 31, 2009, 07:30:16 PM ---Ρε παίδες επειδή θα βρίσκεται Αμερική η αδερφή μου για κάποιο διάστημα σκέφτομαι μήπως την αγκαζάρω να μου φέρει το "πολύτιμο" για μας τους 18άρηδες μπλοκέ από τον trademotion. Αν γίνει αυτό (πρέπει να την πείσω πρώτα :P ), μπορεί να μου το ταχυδρομήσει η ίδια (υπάρχει περίπτωση να περάσει τελωνείο;) ή να το φέρει μαζί της όταν γυρίσει από τα ξένα; Αν το φέρει η ίδια στις αποσκευές τις, υπάρχει θέμα τελωνείου; Α και το βάρος περίπου πόσο πάει;
Ευχαριστώ και καλή χρονιά να έχουμε.... :finger:
--- End quote ---
Φιλε μου κατ'αρχην χρονια πολλα και καλη χρονια να εχουμε! Οσο αφορα το μπλοκε δεν νομιζω πως αξιζει τον κοπο να αγγαρεψεις καποιον να παει να το παρει απο εκει η να το στειλει ο tredemotion σε αυτον μιας και τα εξοδα που θα γινουν για να φτασουν στα χερια του τα προιοντα ειναι μεγαλυτερα απο το να τα στειλει αυτος Ελλαδα! και εξηγουμαι...παρηγγειλα και εγω το εν'λογω μπλοκε πριν απο μια εβδομαδα περιπου με ολα τα ψιψιψινια και κοκοκοψια (ακομα και βαλβολινες διαφορικου πηρα) και ενω μου εβγαλε στη φορμα εξοδα αποστολης $229 τελικα με χρεωσε μονο $55 :zalistika: :zalistika:
οσο για το τελωνιο πιο ευκολο ειναι να χρεωσουν την αδερφη σου παρα τον Trade μιας και κανει υποτιμολογηση και σχεδον παντα δεν περναει τελωνιο το δεμα του ;)
xenos:
--- Quote from: elefas on December 31, 2009, 07:30:16 PM ---Ρε παίδες επειδή θα βρίσκεται Αμερική η αδερφή μου για κάποιο διάστημα σκέφτομαι μήπως την αγκαζάρω να μου φέρει το "πολύτιμο" για μας τους 18άρηδες μπλοκέ από τον trademotion. Αν γίνει αυτό (πρέπει να την πείσω πρώτα :P ), μπορεί να μου το ταχυδρομήσει η ίδια (υπάρχει περίπτωση να περάσει τελωνείο;)
--- End quote ---
--- Quote from: spoumi on December 17, 2009, 07:40:01 PM ---Μετά από επικοινωνία σήμερα με τον Jason (trademotion - onlinemazdaparts) πληροφορήθηκα ότι από την πρώτη του επόμενου μήνα δν θα στέλνει μέσω USPS πια αλλά μόνο μέσω DHL.Τώρα αν θα μας πιάνει το τελωνείο δν το γνωρίζω.
--- End quote ---
--- Quote from: simkoz on December 17, 2009, 11:21:05 PM ---Αν είναι DHL το έχουμε σίγουρο. Την έχω πάθει με δέμα πολύ μικρής αξίας (<100 $ αν θυμάμαι καλά)
--- End quote ---
lok502:
Αν στο στείλει με ταχυδρομείο οπωςδήποτε όχι με κούριερ, θα το στείλει με κανονικό ταχυδρομείο USPS (United States Postal Service), όχι FedEX ή UPS.
Αν το έχει στις αποσκευές της υπάρχει πιθανότητα να μην περάσει τελωνείο.
Σίγουρα θα περάσει από ελέγχους αποσκευών (τόσο βαρύ μεταλλικό αντικείμενο θα κινήσει την περιέργεια) αλλά από κει και πέρα αν όταν φτάσει Ελλάδα και δεν την σταματήσουν αφού πάρει τις αποσκευές της δεν θα έχει τελωνείο.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version