!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet

Σχολια για αγορές μέσω διαδικτύου

<< < (13/107) > >>

cymru:
Απαντηση του trademotion για τις αποστολες του στην Ελλαδα απο εδω και περα:

"Due to personnel issues and post office locations I have had to switch to DHL. It is quicker, not much more expensive than USPS and allows me to still offer support to my non-US customers.

There are no issues on customs as they follow the same rules as USPS and I am still more than willing to under value the parts so that no additional fees will be due."

simkoz:

--- Quote from: cymru on January 07, 2010, 10:31:23 PM ---Απαντηση του trademotion για τις αποστολες του στην Ελλαδα απο εδω και περα:

"Due to personnel issues and post office locations I have had to switch to DHL. It is quicker, not much more expensive than USPS and allows me to still offer support to my non-US customers.

There are no issues on customs as they follow the same rules as USPS and I am still more than willing to under value the parts so that no additional fees will be due."

--- End quote ---
Δυστυχώς νομίζω ότι κάνει λάθος στο θέμα του τελωνείου. Η δικιά μου εμπειρία λέει ότι με όποιο κούριερ περνάει πάντα τελωνείο και σκας και 80 γ@μισι@τικ@ στον εκτελωνιστή της εταιρίας. Δηλαδή δράμα.

spoumi:
μένει να το επιχειρήσει κάποιος τολμηρός... :-\

philosopher:
Brian και ξερό ψωμί ρεεεεεεε  :llol: :llol: και όλα τα λεφτά στα μεταφορικά.
Ευτυχώς που πρόλαβα και πήρα τις Hotchkis λέω εγώ...  :good:

gmars:
Και η δικιά μου εμπειρία απο DHL ειναι "τραυματική", για αντικείμενο αξίας 100ε πλήρωσα τελωνείο άλλα 80ε και το εκτελώνισα και μόνος μου. Από τις ιδιωτικές μεταφορικές, μόνο μέσω UPS έτυχε να περάσει το intercooler χωρίς τελωνείο και ακόμα ψάχνω το πως....

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version