!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet
Σχολια για αγορές μέσω διαδικτύου
stathis:
150 ευρω μου ζητησε η μεταφορικη απο east london οταν τους εδωσα ακριβη διευθυνση, διαστασεις και βαρος απο hardtop
παραδοση σπιτι μου
τελικα δεν προχωρησα γιατι το bid εκανα (μεσω του μανου) ηταν στις 750 λιρες (και πουληθηκε 780..)
που βρισκεις εδω με 800 Ευρω μεταχειρισμενο hardtop (για NC)?
(edit: το μονο μειον που βρηκα ηταν οτι η ανω τιμη ισχυε εφοσον ο πωλητης τους παρεδιδε το hardtop στα γραφεια της. μονο αυτο το "κολλημα" ειχαν)
nmwisima:
Aρα 150 ευρώ.
Το pick up ειναι άλλες 30 λίρες, το packaging αν το κάνει η μεταφορική άλλα 30.
Για NC Στάθη μου δεν το συζητάω, μπορεί να συμφέρει.
Κι εγώ και ο Αγγελος μιλάμε για Μκ1/2.
jSkyline:
Παντως ενας φιλος μου εφερε απο Αγγλια (που ηταν φοιτητης) 2 ΗΤ για πουλημα και του κοστισαν περιπου 550€ (τα πουλησε 1000€).Κοντα στα 450 αγορα+100 μεταφορα. Το θεμα ειναι οτι τα ειχε παρει ο ιδιος απο τους προηγουμενους ιδιοκτητες του.Πακεταρισμα του εκανε η μεταφορικη.
gianic:
--- Quote from: gianic on December 04, 2009, 01:45:34 AM ---Δεν υπαρχουν links ,τα χουν σβησει ολα.
Λοιπον ηταν ενας τυπος ο οποιος ειχε καμια 100αρια feedback 99.9% . Μια χαρα λεω και παραγγελνω.
Την πρωτη φορα πηρα 1 τετραδα πολ/τες toyota. Κι επειδη ειχαμε καλη επικοινωνια και σχετικα γρηγορη παραδοση ειπα να ξαναπαραγγειλω για να δωσω σε φιλους και να εχω και καβα. Τι το'θελα;
Παραγγελνω λοιπον 2 ζευγαρια, τα πληρωνω και μετα απο 4 μερες μου στελνει το ebay μηνυμα οτι ο χρηστης εχει σβησει το λογαριασμο του. Την κατσαμε λεω..
Επικοινωνησα μαζι του και με διαβεβαιωσε οτι εχει στειλει τα αντικειμενα. Περασε κανενας μηνας και τα αντικειμενα πουθενα. Αφαντος και ο τυπος, ουτε απανταει σε mails τιποτα. Ανοιξα case στο paypal , αλλα δεν βλεπω να γινεται τιποτα. Αρχιδια προστασια σου παρεχει, αρχιδια buyers protection. Buy safe. Παπαρια. Ξενερωνω γιατι εχω δωσει μεχρι στιγμης στο paypal πανω απο 4.000 ευρω και εχω αγορασει αντικειμενα αξιας μεχρι και 1000 ευρω, δεν θα μπορουσα να φανταστω να γινοταν κατι παρομοιο με ενα αντικειμενο τετοιας αξιας. Εισαι ερμαιο και στο ebay των απατεωνων δυστυχως.
--- End quote ---
Λοιπον ολα καλα. Σημερα μου εστειλε το paypal το παρακατω. Παρεπιπτοντως οταν ειπα το γεγονος στην τραπεζα οι ηλιθιοι μου διεγραψαν την καρτα μου. Ζωα.
--- Quote ---Hello,
We have concluded our investigation into your case and have decided in your
favor.
We were able to recover $139.80 USD and this amount has been credited to
you. Please allow five business days for this adjustment to be posted.
If you are due any additional funds, we will make our best effort to
recover the balance from the seller.
If the seller's account has insufficient funds to complete the refund owed
to you, please be assured that we will take appropriate action against the
seller's account, which may include limitation of the seller's account
privileges.
--- End quote ---
Manolis:
Μπράβο τους και μπράβο που πήγαν όλα καλά και δεν έχασες τα χρήματά σου :good:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page