!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet
Σχολια για αγορές μέσω διαδικτύου
dimsabas:
Τα των φρένων μεταφέρθηκαν εκεί που ανήκουν. :exaclty:
Reverant:
Εννοείται ότι έχει ασφάλεια η δαγκάνα για το τακάκι, μην τρελαθούμε εντελώς. Καμία δαγκάνα της Wilwod δεν έχει τέτοιο θέμα, για αυτό σου λέω ότι κάτι άλλο παίζει. Για τα dust seals πάντως έχεις δίκιο ότι δεν είναι σωστό, όταν όμως οι δαγκάνες αυτές έχουν $130 η μία, δηλαδή πιο φθηνά από ένα σετ μαμά τακάκια, σίγουρα κάπου πρέπει να γίνουν παραχωρήσεις.
philosopher:
--- Quote from: Basilmx5 on June 21, 2011, 04:56:28 PM ---Mεγεια και καλοφορετο αγορι... :good:
--- End quote ---
Thanx Bill και στα δικά σου :P
Ελπίζω να μη θεωρηθεί διαφήμιση (επειδή με ρωτάτε), το χταπόδι το πήρα από το miata roadster τον οποίο προσωπικά θεωρώ και εξαιρετικό επαγγελματία.
Αν υπάρχει πρόβλημα ας σβηστεί το συγκεκριμένο post.
Reverant:
--- Quote from: philosopher on June 21, 2011, 04:59:52 PM ---Ελπίζω να μη θεωρηθεί διαφήμιση (επειδή με ρωτάτε), το χταπόδι το πήρα από το miata roadster τον οποίο προσωπικά θεωρώ και εξαιρετικό επαγγελματία.
Αν υπάρχει πρόβλημα ας σβηστεί το συγκεκριμένο post.
--- End quote ---
+100 για τον miataroadster. Έχω ψωνίσει ΑΠΕΙΡΑ πράγματα μέσω αυτού, είναι συνεννοήσιμος μέχρι παρεξηγήσεως, ξέρει πως να φτιάξει τα τιμολόγια να μην φας τιμολόγιο κτλ κτλ.
spoumi:
Έχω ακούσει από πολλούς καλά λόγια για τον συγκεκριμένο πωλητή.
Εγώ δεν έχω αγοράσει (ακόμα) τίποτα από τον συγκεκριμένο αλλά όσες φορές του έχω στείλει μαιλ μου έχει απαντήσει αμέσως και είναι πολύ εξυπηρετικός. Σε ένα μαιλ κιόλας μου είχε αναφέρει ότι αν προτιμώ να επικοινωνήσω στα ελληνικά, υπάρχει συνεργάτης του Έλληνας.
Τώρα άμα φέρω πακέτο αξίας 700$ πόσο εφικτό είναι να μην με πιάσει τελωνείο? :????: Ειδικά τώρα που έχουν σφίξει τα πράγματα..
ΥΓ: τα σχόλια περί πωλητή τα μετέφερα εδώ για να μην χαθούν στην παρουσίαση :)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version