!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet

Σχολια για αγορές μέσω διαδικτύου

<< < (43/107) > >>

Reverant:

--- Quote from: spoumi on June 22, 2011, 12:06:40 AM ---Έχω ακούσει από πολλούς καλά λόγια για τον συγκεκριμένο πωλητή.
Εγώ δεν έχω αγοράσει (ακόμα) τίποτα από τον συγκεκριμένο αλλά όσες φορές του έχω στείλει μαιλ μου έχει απαντήσει αμέσως και είναι πολύ εξυπηρετικός. Σε ένα μαιλ κιόλας μου είχε αναφέρει ότι αν προτιμώ να επικοινωνήσω στα ελληνικά, υπάρχει συνεργάτης του Έλληνας.

Τώρα άμα φέρω πακέτο αξίας 700$ πόσο εφικτό είναι να μην με πιάσει τελωνείο?  :????: Ειδικά τώρα που έχουν σφίξει τα πράγματα..

ΥΓ: τα σχόλια περί πωλητή τα μετέφερα εδώ για να μην χαθούν στην παρουσίαση   :)

--- End quote ---

Ανάλογα με το πακέτο. Αν είναι τεράστιο (τεράστιο όμως) τότε πολύ πιθανό να ανοιχθεί και να πρέπει να δώσεις κάτι τις. Σε κάθε άλλη περίπτωση, 3,69ε.

Nitroking:
Eγω στρογγυλα 3€ πληρωνω..

SIMOS:

--- Quote from: Reverant on June 22, 2011, 12:15:02 AM ---
--- Quote from: spoumi on June 22, 2011, 12:06:40 AM ---Έχω ακούσει από πολλούς καλά λόγια για τον συγκεκριμένο πωλητή.
Εγώ δεν έχω αγοράσει (ακόμα) τίποτα από τον συγκεκριμένο αλλά όσες φορές του έχω στείλει μαιλ μου έχει απαντήσει αμέσως και είναι πολύ εξυπηρετικός. Σε ένα μαιλ κιόλας μου είχε αναφέρει ότι αν προτιμώ να επικοινωνήσω στα ελληνικά, υπάρχει συνεργάτης του Έλληνας.

Τώρα άμα φέρω πακέτο αξίας 700$ πόσο εφικτό είναι να μην με πιάσει τελωνείο?  :????: Ειδικά τώρα που έχουν σφίξει τα πράγματα..

ΥΓ: τα σχόλια περί πωλητή τα μετέφερα εδώ για να μην χαθούν στην παρουσίαση   :)

--- End quote ---

Ανάλογα με το πακέτο. Αν είναι τεράστιο (τεράστιο όμως) τότε πολύ πιθανό να ανοιχθεί και να πρέπει να δώσεις κάτι τις. Σε κάθε άλλη περίπτωση, 3,69ε.

--- End quote ---

Εσύ τώρα τι πετάγεσαι ?  Ας μιλήσει ο Έλληνας συνεργάτης του  ;D !

Reverant:
Σωστός!!!

spoumi:
Μια κι έκανα μια παραγγελία από τον miataroadster το μπράκετ που χρειάζομαι για την μπάρα θόλων έχω να πω ότι είμαι εντυπωσιασμένος από τον επαγγελματισμό του και την τυπικότητά του.
Μου είχε στείλει το invoice με λεπτομερειες και όλα όπως το πότε θα το στείλει κτλ.
Έγραφε 6-7 ότι θα το στείλει αλλά δν με ενημέρωσε και όταν τον ρώτησα μετά απο 2 μέρες τι γίνεται μου είεπ ότι το μπράκετ το περιμένει το Σάββατο και ότι θα μου τα στείλει τη Δευτέρα. Προφανώς δν φταίει ο άνθρωπος.
Σήμερα λοιπον όπως είπε τα έστειλε με ενημέρωσε και προς μεγάλη μου έκλπηξη μου επέστρεψε και $9 επειδή όπως είπε τα μεταφορικά ήταν $41 και όχι $50 όπως μου είχε πει όταν ήταν να πληρώσω.
Και δεν είναι τα 6 ευρώ που πήρα πίσω αλλά το ότι αντί να κάνει γαργάρα και να μη το μάθαινα καν μου έστειλε αυτό το μικροποσό πίσω ενημερώνοντάς με, στέλνοντάς μου ακόμα και screenshot από την αποστολή με τη χρέωση..  :clap: :clap:
Δεν είχα ξαναγοράσει τίποτα από τον miataroadster αλλά σίγουρα με κέρδισε για πελάτη του..

Τώρα αναμένω το πακέτο  :angel: :angel:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version