!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet
Σχολια για αγορές μέσω διαδικτύου
vagmann:
--- Quote from: Reverant on May 11, 2011, 01:02:13 PM ---
--- Quote from: Theo on May 11, 2011, 10:35:23 AM ---Guys απο μχ5παρτς για πανω απο ενα ζευγαρι τακακια τα μεταφορικα πανε στις 49 λιρες. Δεν εχει σημασια αν εισαι Χαλκιδα η Αθηνα.
--- End quote ---
Αυτό του είπα και εγώ. Με ένα ζευγαρί 13, με δύο 49. Προφανώς το 1 ζευγάρι το στέλνει με registered airmail ενώ τα δύο λόγω βάρους με UPS.
--- End quote ---
ααα...θα μπορουσα να τα παραγγειλω ξεχωριστα τοτε,αλλα η τιμη πλησιαζει εκεινη των απλων ferodo απο Ελλαδα...
GENERAL:
--- Quote from: charchon on May 11, 2011, 01:35:39 PM ---και γιατι δεν κανονιζουμε ενα γκρουπακι? μοιραζομαστε μεταφορικα...χαιρομαστε ολοι μαζι!!!
--- End quote ---
Εγω ειμαι μεσα για κατι τετοιο...
vagmann:
--- Quote from: vagmann on May 10, 2011, 06:54:31 PM ---O mx-5 parts uk θελει 58€ για να στειλει τακακια Ελλαδα... :zalistika:
--- End quote ---
Τελικα τα παρηγγειλα απο camskill με 15€ μτφορικα,και για τα δυο σετ...
Thanks Theo! :good:
Theo:
Τιποτα Βαγγελη. :)
ο camskill εχει τα ιδια μεταφορικα για οσα τεμαχια τακακια και αν παραγγειλεις. :good:
gmars:
Σήμερα παρελήφθησαν τα φρένα που είχαμε παραγγείλει απο τον Goodwin (και εγώ κ ο κουμπάρος Σίμος), τα έστειλε την προηγούμενη Πέμπτη κ τα παρέλαβα σήμερα :excited: . Ταχύτατη αποστολή, πολύ καλή επικοινωνία κ συνεννόηση για το ύψος του invoice!! Τελωνείο 3e και ισοτιμία $-e στο 1.48 super!!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version