!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet
Σχολια για αγορές μέσω διαδικτύου
XrhstosZ:
Περιμενω κατι απο αμερικη με αξια 70λιρες. Μικρο δεμα σαν 4 πακετα τσιγαρα περιπου.. Θα φαει τελωνιο? να τους πω να το στειλουν ως δωρο η με πιο χαμηλη τιμη για να το γλιτωσω?
Liakos:
Υποτιμολογηση.Το δωρο τους τραβαει την προσοχη.
Δε νομιζω να ασχοληθουν με τοσο μικρο κ χαμηλης αξιας δεμα. :gl:
simkoz:
--- Quote from: Ξάδελφος on September 29, 2010, 11:33:13 AM ---
--- Quote from: simkoz on September 29, 2010, 09:51:09 AM ---Αν και το θέμα του από άνω είναι πιο σοβαρό έχω κι εγώ ένα: πήρα κάτι από US που το παραραστατικό του λέει 3 δέματα. Έλα όμως που ήρθαν μόνο τα 2! Τα μισά πράγματα λείπουν. Η αποστολή έγινε με USPS και εδώ μου ήρθαν στο ταχυδρομίο. Αξία περί τα 100 €.
Ο ταχυδρόμος μου είπε να περιμένω καμιά βδομάδα μπάς και έρθει και το 3ο. Αν δεν έρθει τι κάνω;
--- End quote ---
To παραστατικπ παραλαβης που υπεγραψες λεει οτι παρελαβες 3 δεματα σωστα?.
Αν το τριτο δεμα επεσε του ταχυδρομου στο δρομο ας πουμε.. πως θα αποδειξεις οτι δεν στο παρεδωσε?.
--- End quote ---
Όχι η ειδοποίηση του ταχυδρομείου έλεγε 2 δέματα και 2 μου δώσαν. Τα πράγματα μου όμως τα μισά δεν ήταν μέσα στα 2 και όταν τα άνοιξα είδα το τιμολόγιο που έλεγε ξεκάθαρα 3 packages. Tracking number πάντως δεν βλέπω πουθενά αλλά δεν έχω πάει σπίτι ακόμη να δώ και τα δέματα που ήρθαν.
Ξάδελφος:
--- Quote from: Nitroking on September 29, 2010, 03:08:53 PM ---
--- Quote from: elefas on September 29, 2010, 08:50:01 AM ---Καλημέρα παιδιά, γράφω εδώ αν και λίγο offtopic.
Σήμερα έλαβα ένα mail (προκειται για το μπλοκέ που παρήγγειλα από τον miata roadster) από τα τελωνεία στο αεροδρόμιο που μου ζητάει να τους προσκομίσω τιμολόγιο ή παραστατικό με την αξία του δέματος προκειμένου να εκτελωνιστεί. Τι κάνουμε σε αυτή τη περίπτωση;
--- End quote ---
Λαλακιες του κρατους.. Δηλαδη αμα η γκομενα μου που σπουδαζει στην Αμερικη μου στειλει φωτογραφιες και το σωβρακο που ξεχασα σπιτι της τον Αυγουστο θα πρεπει να μου βαλει και τιμολογιο?? Αποκλειεται δηλαδη να ειναι κατι ασυνοδευτο σαν την παραπανω πολυ ευστοχη περιπτωση που περιγραφω?
--- End quote ---
Εχει εμφανιστει το φαινομενο ,να φερνουν παπουτσια απο την ΚΙνα...500 κομματια αριστερα παπουτσια και τα περνουν σα δειγματα απο το τελωνειο με αξια συμβολικη ...μετα απο 1 μηνα ερχονται 500 κομματια δεξια παπουτσια..παλι σα δειγμα.
AzmO:
καλημερα,
περιπου σε ποσες μερες ερχονται πραγματα απο mx5parts.co.uk?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version