!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet
Σχολια για αγορές μέσω διαδικτύου
nmwisima:
1 βδομάδα συνήθως.
simkoz:
--- Quote from: simkoz on September 29, 2010, 09:51:09 AM ---Αν και το θέμα του από άνω είναι πιο σοβαρό έχω κι εγώ ένα: πήρα κάτι από US που το παραραστατικό του λέει 3 δέματα. Έλα όμως που ήρθαν μόνο τα 2! Τα μισά πράγματα λείπουν. Η αποστολή έγινε με USPS και εδώ μου ήρθαν στο ταχυδρομίο. Αξία περί τα 100 €.
Ο ταχυδρόμος μου είπε να περιμένω καμιά βδομάδα μπάς και έρθει και το 3ο. Αν δεν έρθει τι κάνω;
--- End quote ---
Tracking number ούτε για δείγμα με USPS, αλλά ευτηχώς ήρθε σήμερα η ειδοποίηση για ένα ακόμα δέματα.
Τέλος καλό όλα καλά
Nitroking:
--- Quote from: Ξάδελφος on September 30, 2010, 09:04:54 AM ---
--- Quote from: Nitroking on September 29, 2010, 03:08:53 PM ---
--- Quote from: elefas on September 29, 2010, 08:50:01 AM ---Καλημέρα παιδιά, γράφω εδώ αν και λίγο offtopic.
Σήμερα έλαβα ένα mail (προκειται για το μπλοκέ που παρήγγειλα από τον miata roadster) από τα τελωνεία στο αεροδρόμιο που μου ζητάει να τους προσκομίσω τιμολόγιο ή παραστατικό με την αξία του δέματος προκειμένου να εκτελωνιστεί. Τι κάνουμε σε αυτή τη περίπτωση;
--- End quote ---
Λαλακιες του κρατους.. Δηλαδη αμα η γκομενα μου που σπουδαζει στην Αμερικη μου στειλει φωτογραφιες και το σωβρακο που ξεχασα σπιτι της τον Αυγουστο θα πρεπει να μου βαλει και τιμολογιο?? Αποκλειεται δηλαδη να ειναι κατι ασυνοδευτο σαν την παραπανω πολυ ευστοχη περιπτωση που περιγραφω?
--- End quote ---
Εχει εμφανιστει το φαινομενο ,να φερνουν παπουτσια απο την ΚΙνα...500 κομματια αριστερα παπουτσια και τα περνουν σα δειγματα απο το τελωνειο με αξια συμβολικη ...μετα απο 1 μηνα ερχονται 500 κομματια δεξια παπουτσια..παλι σα δειγμα.
--- End quote ---
Eννοεις χωρις τιμολογιο? Επειδη δεν καταλαβα πως σχετιζεται με το θεμα του χωρις τιμολογιο.. Μπορει σε καποια πραγματα απλα να μην υπαρχει τιμολογιο..
elefas:
--- Quote from: elefas on September 29, 2010, 08:50:01 AM ---Καλημέρα παιδιά, γράφω εδώ αν και λίγο offtopic.
Σήμερα έλαβα ένα mail (προκειται για το μπλοκέ που παρήγγειλα από τον miata roadster) από τα τελωνεία στο αεροδρόμιο που μου ζητάει να τους προσκομίσω τιμολόγιο ή παραστατικό με την αξία του δέματος προκειμένου να εκτελωνιστεί. Τι κάνουμε σε αυτή τη περίπτωση;
--- End quote ---
Το ότι έχει ήδη περάσει μια εβδομάδα από τότε που έστειλα τα παραστατικά (ηλεκτρονικά) στον υπάλληλο του τελωνείου που επικοινώνησε μαζί μου και δεν έχω λάβει καμία ειδοποίηση είναι κάτι που πρέπει να με ανησυχεί; Πόσο καιρό παίρνει να εκτελωνιστεί το ριμάδι;
Stav:
θεωρητικα εως κ μηνα
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version