!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet
Σχολια για αγορές μέσω διαδικτύου
Theo:
Σιμο κανονικα πρεπει καθε δεμα να εχει δικο του tracking number.
Οποτε αν δεν τα εχεις ζητα απο τον πωλητη να στα στειλει για να δεις που βρισκεται το 3ο δεμα!
VasmaV:
--- Quote from: saldale on September 29, 2010, 10:30:05 AM ---
--- Quote from: elefas on September 29, 2010, 08:50:01 AM ---Καλημέρα παιδιά, γράφω εδώ αν και λίγο offtopic.
Σήμερα έλαβα ένα mail (προκειται για το μπλοκέ που παρήγγειλα από τον miata roadster) από τα τελωνεία στο αεροδρόμιο που μου ζητάει να τους προσκομίσω τιμολόγιο ή παραστατικό με την αξία του δέματος προκειμένου να εκτελωνιστεί. Τι κάνουμε σε αυτή τη περίπτωση;
--- End quote ---
Λογικά θα έπρεπε να υπάρχει κολλημένο επάνω στο δέμα το παραστατικό με την αξία (έστω τυπική).
Κάντου ένα mail και ρώτα τον αν είχε στείλει μαζί τιμολόγιο και ζήτα του να στο στείλει με mail σε pdf ωστε να πάς με αυτό στο χέρι και να προχωρήσει ο εκτελωνισμός.
Προφανώς να του ζητήσεις η αξία να είναι μειωμένη, γιατί το πρώτο που θα πληρώσεις θα είναι 23% φπα επι της αξίας του τιμολογίου.
Άντε με το καλό να πάμε να τα βάλουμε μαζί.
--- End quote ---
όπως ακριβώς τα λεει ο αντωνης, αν δεν υπαρχει κολλημένο πάνω στο δέμα, πες στον τυπο να στο στειλει ώστε να το εκτυπώσεις και να το πας στο τελωνειο…για την τιμή, φυσικα και θα τους πεις να σου βαλει την χαμηλοτερη…ετσι κι αλλιως το ανταλλακτικό έχει έρθει, οποτε και δεν σε νοιαζει αν χαθει, τι θα γίνει
elefas:
Αυτό έκανα, του ζήτησα να μου στείλει το παραστατικό με email. Τον ρώτησα αν το έχει βάλει πάνω στο δέμα αλλά δεν μου απάντησε. Θα τον ξαναρωτήσω μόλις μου στείλει το παραστατικό.
--- Quote from: VasmaV on September 29, 2010, 10:48:53 AM ---
--- Quote from: saldale on September 29, 2010, 10:30:05 AM ---
--- Quote from: elefas on September 29, 2010, 08:50:01 AM ---Καλημέρα παιδιά, γράφω εδώ αν και λίγο offtopic.
Σήμερα έλαβα ένα mail (προκειται για το μπλοκέ που παρήγγειλα από τον miata roadster) από τα τελωνεία στο αεροδρόμιο που μου ζητάει να τους προσκομίσω τιμολόγιο ή παραστατικό με την αξία του δέματος προκειμένου να εκτελωνιστεί. Τι κάνουμε σε αυτή τη περίπτωση;
--- End quote ---
Λογικά θα έπρεπε να υπάρχει κολλημένο επάνω στο δέμα το παραστατικό με την αξία (έστω τυπική).
Κάντου ένα mail και ρώτα τον αν είχε στείλει μαζί τιμολόγιο και ζήτα του να στο στείλει με mail σε pdf ωστε να πάς με αυτό στο χέρι και να προχωρήσει ο εκτελωνισμός.
Προφανώς να του ζητήσεις η αξία να είναι μειωμένη, γιατί το πρώτο που θα πληρώσεις θα είναι 23% φπα επι της αξίας του τιμολογίου.
Άντε με το καλό να πάμε να τα βάλουμε μαζί.
--- End quote ---
όπως ακριβώς τα λεει ο αντωνης, αν δεν υπαρχει κολλημένο πάνω στο δέμα, πες στον τυπο να στο στειλει ώστε να το εκτυπώσεις και να το πας στο τελωνειο…για την τιμή, φυσικα και θα τους πεις να σου βαλει την χαμηλοτερη…ετσι κι αλλιως το ανταλλακτικό έχει έρθει, οποτε και δεν σε νοιαζει αν χαθει, τι θα γίνει
--- End quote ---
Ξάδελφος:
--- Quote from: simkoz on September 29, 2010, 09:51:09 AM ---Αν και το θέμα του από άνω είναι πιο σοβαρό έχω κι εγώ ένα: πήρα κάτι από US που το παραραστατικό του λέει 3 δέματα. Έλα όμως που ήρθαν μόνο τα 2! Τα μισά πράγματα λείπουν. Η αποστολή έγινε με USPS και εδώ μου ήρθαν στο ταχυδρομίο. Αξία περί τα 100 €.
Ο ταχυδρόμος μου είπε να περιμένω καμιά βδομάδα μπάς και έρθει και το 3ο. Αν δεν έρθει τι κάνω;
--- End quote ---
To παραστατικπ παραλαβης που υπεγραψες λεει οτι παρελαβες 3 δεματα σωστα?.
Αν το τριτο δεμα επεσε του ταχυδρομου στο δρομο ας πουμε.. πως θα αποδειξεις οτι δεν στο παρεδωσε?.
Nitroking:
--- End quote ---
Λαλακιες του κρατους.. Δηλαδη αμα η γκομενα μου που σπουδαζει στην Αμερικη μου στειλει φωτογραφιες και το σωβρακο που ξεχασα σπιτι της τον Αυγουστο θα πρεπει να μου βαλει και τιμολογιο?? Αποκλειεται δηλαδη να ειναι κατι ασυνοδευτο σαν την παραπανω πολυ ευστοχη περιπτωση που περιγραφω?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version