Show Recent Likes

!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Author Topic: Μπλα μπλα [#16]  (Read 145727 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

July 27, 2012, 07:26:28 PMReply #240

Offline nmwisima

Re: Re: nmwisima's 96 Miata
« Reply #240 on: July 27, 2012, 07:26:28 PM »
΄Εδώ ο Αριστοτέλης τα έβαλε με τον Πλάτωνα, ο Γιουγκ με τον Φρόυδ

Και μέρα απο αυτούς διαφωνησαν ο Ντογκιτς με τον ΑΝ7...

Sent from my Nexus S

July 27, 2012, 07:28:15 PMReply #241

Offline perlas

« Reply #241 on: July 27, 2012, 07:28:15 PM »
αλλο ενα ''offtopic(?)'' απο εμενα..επειδη σημερα ημουν στον λευκα και ειδα το κομματι που τρυπησε, φαινεται πεντακαθαρα οτι ηταν η ωρα του να τρυπησει γιατι ηταν σαπιο απ΄τα χρονια..δεν μπορω να καταλαβω γιατι ολη αυτη η κοντρα...το ειδαμε οτι ηταν σαπιο,επισκευαστηκε,παει τελειωσε.δεν υπαρχει λογος να αρπαζεστε τοσο πολυ χωρις λογο.σορρυ και παλι για το off..

July 27, 2012, 08:01:52 PMReply #242

Offline luke

Re: Μπλα μπλα [#16]
« Reply #242 on: July 27, 2012, 08:01:52 PM »
jSkyline και option-d εμενα ειδατε !  :angel:
ειχα παει στο πανυγηρι της αγ.παρασκευης ... για τα πανυγηρια χαχαχαχ
εδιτ:jSkyline το πρασινο και του αμαρουσιου το ιδιο ειναι ,εγω! ευχαριστω για τα καλα σας λογια
« Last Edit: July 27, 2012, 08:05:39 PM by luke »
nb 1.8 year 2000

July 27, 2012, 08:09:06 PMReply #243

Offline Ξάδελφος

« Reply #243 on: July 27, 2012, 08:09:06 PM »
Καυλωσα!τι έφτιαξες εκει ρε μικρε είσαι πολυ δυνατός!πες μου ποτε κυκλοφορεις να έρθω να σου ρίξω κολλες!
Dοgits δε σε γνωριζω προσωπικα,δεν εχουμε συναντηθει ποτε.Αυτο που θα σου πω λοιπον ειναι εντελως αντικειμενικο μιας και δεν εχω ουτε φιλικα ουτε εχθρικα συναισθηματα για σενα.

ΟΠΟΤΕ ΜΑ ΟΠΟΤΕ ΑΝΟΙΞΕΙ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΥ ΜΙΑ ΚΩΛΟΤΟΥΡΜΠΙΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΠΟΣΤ ΣΟΥ ΕΡΙΣΤΙΚΟ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ Μ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΓΥΡΝΑΕΙ Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΟΙΟς ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ.ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΟΥ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΘ ΑΥΤΟ.

Πραγματικα δουλεψε το λιγο αυτο ή ας ξερουμε οι υπολοιποι που ενδιαφερομαστε για τα θεματα ,οτι νοημα δε θα βγει παρα θα ειναι μια ακομη ανωριμη τουρμποδιαμαχη ωστε να ξερουμε να μην μπαινουμε στον κοπο να διαβαζουμε.

@Αχιλλεα.
Αχιλλεα συγγνωμη για το οφτοπικ στο προφιλ σου.Οταν καθαριστει απ τα ασχετα και τα εριστικα θα το διαβασω πολυ προσεχτικα γιατι πραγματικα με ενδιαφερει το εγχειρημα σου και οπου μπορω με καλη καρδια να βοηθησω.

July 27, 2012, 09:45:48 PMReply #244

Offline SchumiMx5

« Reply #244 on: July 27, 2012, 09:45:48 PM »
Καλά νιώθετε πραγματικά ορισμένοι?Μίλησε ο dogits με τον Α. και το γυρνάει ο ΑΝ7 σε προσωπικό επίπεδο και λέτε τον dogits εριστικό? :llol:
Εγώ προσωπικά δεν ξέρω κανέναν εριστικό που να έχει καβαλήσει καλάμι και να έχει βοηθήσει έστω και λίγο το 90% των ιδιοκτητών των turbo mx5.

@AN7 Και εγώ και εσύ ξέρουμε οτί μπορούσες να πεις ότι ήθελες με πολύ καλύτερο τρόπο ;) Ακόμα και εσύ δεν είσαι σίγουρος ότι δεν θα τον χρειαστείς :P Και στο λέω μιας και έχουμε ξανασυζητήσει και σε άλλα forum.

:btp:

Αχιλλέα με το καλό ρε,καλά και απροβλημάτιστα χλμ ;) :good: Είμαι σίγουρος ότι κατάλαβες πως το ''καλημέρα προβλήματα'' ήταν αστείο. Τις παιδικές ασθένειες όλοι τις περάσαμε :nod:

July 27, 2012, 10:19:27 PMReply #245

Offline dimsabas

« Reply #245 on: July 27, 2012, 10:19:27 PM »
Το αμάξι του Μύθου έχει καταντήσει χειρότερο κι από το γεφύρι της Άρτας. Μητσάρα, μην πολυπλησιάζεις, μην έχεις την τύχη της γυναίκας του πρωτομάστορα... :P :P

July 27, 2012, 10:33:08 PMReply #246

Offline tsekrs

« Reply #246 on: July 27, 2012, 10:33:08 PM »
Aχιλλέα δεν τρέχει τίποτα.Μικρο προβληματάκια που θα ξεπεραστούν εύκολα,και θα χαρείς το
turbomiata σου όπως πρέπει... ;)
Μια απορία έχω και σορυ Α.
Ενω διαβάζω τεχνικά θέματα στην ωραία παρουσίαση σου Αχιλλέα,για εξαερώσεις,για κυκλώματα
για ατμοποιήση υγρού,(και μεταξυ μας ιδέα δεν έχω απο αυτα,και ειναι και πολυ ενδιαφέροντα),ξαφνικά
πετάγεται κάποιος,λέγοντας "Ό ρε μαστΌρα, ευτυχώς που υπάρχεις" στον dogits,και χαλάει
όλη την συζήτηση με την παιδιάστικη αυτη ειρωνία,και στην συνέχεια ο Χρήστος απαντάει στο ίδιο ύφος.(όπως θα κάναμε όλοι μας).
Δεν θα έπρεπε πιστεύω οι mods να αφήνουν τέτοιες ειρωνίες να χαλάνε παρουσιάσεις,και επίσης
κάποιοι θα έπρεπε να είναι πιο δίκαιοι όταν κρίνουν άτομα και γράφουν δημόσια.
Οταν ξεκινάει κάποιος τις ειρωνίες και τις προσβολές αυτός δεν φταίει?
Αυτος δεν παραβαίνει τον κανόνα του φορουμ για τις ειρωνίες και τις προσβολές?
Ο δεύτερος που απαντάει φταίει?
Πάντα η ζυγαριά να γέρνει κατά του dogits?
Tα παραπάνω ήθελα να τα γράψω και τα έγραψα σαν τρίτος.
Σορυ Αχιλλέα.Ας τα σβήσουν-μεταφέρουν.
PAS7,MiataTurbo,2stroke power...

July 27, 2012, 11:19:11 PMReply #247

Offline dimsabas

« Reply #247 on: July 27, 2012, 11:19:11 PM »
Νομίζω ότι αρκετοί επηρεάζεστε από το αν είστε φίλοι με κάποιον (τον Χρήστο στην προκειμένη περίπτωση και αναφέρομαι στο δικό σου σχόλιο και του Ζαχαρία) και όλη σας η δικαιοσύνη (την οποία ζητάτε από τους υπόλοιπους) πάει περίπατο. Η πιο σωστή και αμερόληπτη κριτική θεωρώ πως είναι αυτή του Α.

Τον ΑΝ7 δεν τον γνωρίζω, γνωρίζω όμως εσένα Χρήστο, και οφείλω να σου πω ότι αυτό το γαμημένο κλίμα ξεκινάει
από εκφράσεις του τύπου "σας ανοίγω τα μάτια" και  "μικρέ" και άλλα παρόμοια.

Όσοι σε ξέρουν μπορεί να καταλαβαινουμε το ύφος σου και να μην τραβάμε ζόρι, αλλά οι υπόλοιποι ούτε το ξέρουν ότι οφείλουν να το ξέρουν.
Θα μπορουσες να πεις όλα τα πολύ χρήσιμα που γνωρίζεις χωρίς κορώνες και αν κάτι ειναι λάθος να συζητηθεί κόσμια.

ΚΟΣΜΙΑ όπως συζήτησαν, διαφώνησαν και βρήκαν άκρη ο Σιμος με τον Bax.

Τόσο δύσκολο είναι;

Α.

Θα τη συμπλήρωνα όμως και με μερικές παρατηρήσεις για το έντονο ύφος του ΑΝ7, που πυροδότησε την όλη κατάσταση. Τέλος πάντων, νομίζω πως είναι καιρός να πάμε παρακάτω. Στο κάτω-κάτω, αν είναι να πλακώνεστε όποτε θα χαλάει το αμάξι του Α...... :llol: :llol:

July 27, 2012, 11:33:58 PMReply #248

Offline nmwisima

« Reply #248 on: July 27, 2012, 11:33:58 PM »
Ρε Zάχο, ξέρεις ποσο σε συμπαθω, άλλα θα μας τρελανεις;

Είναι ανάγκη ο Χριστος οποία παρεμβαση κάνει να συνοδευεται απο εξυπνάδες τύπου "πάλι καλά που σας ανοίγω τα ματιά";

Απορείς μέτα που οι αλλοί μετα που του απαντανε αντιστοιχως;

Αν προκαλεις κάποιος θα σου απαντήσει.

Φυσικά το νόημα της κουβέντας εχει χαθεί προ πολλου.

Ας μετακινησει κάποιος μόντ ολα αυτά τα πίστη να τελειώνουμε επιτέλους.

Α.

Sent from my Nexus S

July 28, 2012, 12:34:20 AMReply #249

Offline dogits

« Reply #249 on: July 28, 2012, 12:34:20 AM »
Ρε Zάχο, ξέρεις ποσο σε συμπαθω, άλλα θα μας τρελανεις;

Είναι ανάγκη ο Χριστος οποία παρεμβαση κάνει να συνοδευεται απο εξυπνάδες τύπου "πάλι καλά που σας ανοίγω τα ματιά";

Απορείς μέτα που οι αλλοί μετα που του απαντανε αντιστοιχως;

Αν προκαλεις κάποιος θα σου απαντήσει.

Φυσικά το νόημα της κουβέντας εχει χαθεί προ πολλου.

Ας μετακινησει κάποιος μόντ ολα αυτά τα πίστη να τελειώνουμε επιτέλους.

Α.

Sent from my Nexus S
Δεν υπάρχει λόγος να χάλατε τον χρόνο σας με γραφόμενα και διάφορα αλλα ποιος είχε δίκιο η άδικο. Το χόμπι μας κάνουμε,απλα άλλοι βγάζουν χρήματα άλλοι μπορει οχι. Ο καθένας μπορει να φτιάχνει το αμάξι του του μόνος του η σε συνεργείο και πάλι δεν υπάρχει πρόβλημα. Απλα το κακό της υποθέσης που με ενοχλεί ότι μερικοί μάθανε με τα λεφτα μου ενω δεν έπρεπε αλλα στο μέλλον έχω γίνει επιφυλακτικος και το διορθώνω! Και Πάλι σορρυ Α. Για τα οφ τοπικ
DOGITS outworks

Ευχαριστώ το Θεό που δεν με έκανε στοκο να ευχαριστώ κάποιον που πληρώνω αδρά Με τα χρήματα μου να κάνει την δουλειά του σωστά..

July 28, 2012, 12:42:41 AMReply #250

Offline nmwisima

« Reply #250 on: July 28, 2012, 12:42:41 AM »
Εγω πάω διακοπές, κάντε ο,τι θέτε.

Sent from my Nexus S

July 28, 2012, 01:21:13 AMReply #251

Offline General_lee

« Reply #251 on: July 28, 2012, 01:21:13 AM »
Θα με χτισει λες μεσα σε κανα frame rail σαν ταμα για να δουλεψει? :girlie:

July 28, 2012, 01:25:38 AMReply #252

Offline nmwisima

Re: Re: Μπλα μπλα [#16]
« Reply #252 on: July 28, 2012, 01:25:38 AM »
Σιγά μην ξέρει και να χτίζει ο παναχρηστος.

Sent from my Nexus S

July 28, 2012, 04:39:00 AMReply #253

Offline SchumiMx5

« Reply #253 on: July 28, 2012, 04:39:00 AM »
Δημήτρη δεν ζήτησα πουθενά καμία δικαιοσύνη από κανέναν.
Επίσης έχω δείξει ποτέ και σε κανέναν έλλειψη αντικειμενικότητας?Δεν νομίζω.Αρα το σχόλιο μου είναι άσχετο με το αν εγώ είμαι φίλος με τον dogits.

A. εγώ δεν θυμάμαι ο Χρήστος σε όποια παρέμβαση κάνει να λέει ότι σας ανοίγει τα μάτια.Παρόλαυτα και  έτσι να είναι,ναι έχουν το δικαίωμα να του απαντήσουν αντιστοίχως άλλα όχι να το γυρνάμε στο προσωπικό.
Επιπροσθέτως δεν είδα κανέναν να πειράχτηκε(αντιθέτως ρωτάγατε τι και πως) πριν ξεκινήσει ο ΑΝ7 ,και μετά πήραν όλοι φόρα.That's the (greek) spirit.

Τέσπα το θέμα τελειώνει εδώ για μένα,αν κάποιος θέλει κάτι pm :good:

July 28, 2012, 11:19:02 AMReply #254

Offline jSkyline

• light speed
  • Total likes: 1711
  • Mess with the best, now get lost like the rest
« Reply #254 on: July 28, 2012, 11:19:02 AM »
jSkyline και option-d εμενα ειδατε !  :angel:
ειχα παει στο πανυγηρι της αγ.παρασκευης ... για τα πανυγηρια χαχαχαχ
εδιτ:jSkyline το πρασινο και του αμαρουσιου το ιδιο ειναι ,εγω! ευχαριστω για τα καλα σας λογια
Μενεις εκει κοντα στο αιθριο του Αμαρουσιου ? Εμενα και εγω εκει κοντα καποτε...
ΜyMX5
Type :
NB (FL 2001-2003)
Engine Size : 1600cc
Color : Brilliant Black
Engine Modifications : Completely Stock and nothing to expect for :)
Exterior - Interior :High Tan Interior, Il Motorsport Clear Side Repeaters , StyleBar, MS Look , Mazda Unplugged 16" Wheels, Pioneer 2DIN Audio