Show Recent Likes

!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Author Topic: Μπλα μπλα [#16]  (Read 145774 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

July 26, 2012, 11:21:32 PMReply #210

Offline jSkyline

• light speed
  • Total likes: 1711
  • Mess with the best, now get lost like the rest
Re: Μπλα μπλα [#16]
« Reply #210 on: July 26, 2012, 11:21:32 PM »
Kαι εδω ακριβως κολλαει το ανεκδοτο που διαβασα σημερα στο FB συμφρουμιτη...Παλιο μεν αλλα ταιριαζει...

Πάει κάποιος σε ένα πολυκατάστημα να ζητήσει δουλειά σαν πωλητής, βρίσκει το διευθυντή του λέει τι θέλει και εκείνος του απαντάει πώς είναι φουλ δεν χρειάζεται πωλητή. Ο τύπος επιμένει ο διευθυντής του επαναλαμβάνει το ίδιο και ετοιμάζεται να τον διώξει ο τύπος τότε του λέει πως θα δουλέψει χωρίς μισθό για ένα μήνα και αν δεν κάνει τίποτα να τον διώξει.

Συμφωνεί ο διευθυντής και ο τύπος πιάνει δουλειά. Μετά από 15 μέρες οι πωλήσεις πάνε στα ύψη ο διευθυντής παθαίνει πλάκα και αποφασίζει να τον παρακολουθήσει να δει πως τα κατάφερε. Τον βλέπει να κουβεντιάζει με ένα πελάτη και στήνει αυτί . Λέει ο πωλητής στο πελάτη :

- Για το ψάρεμα χρειάζεσαι πετονιά καλάμι αγκίστρι και δόλωμα
 - Να τα πάρω.
 - Τα μεγάλα ψάρια όμως είναι βαθιά όποτε πρέπει να πάρετε μια βάρκα με μια δυνατή μηχανή και όλο τον εξοπλισμό της.
 - Να τα πάρω κι αυτά.
 - Για να μεταφέρετε όμως τη βάρκα πρέπει να πάρετε και ένα τρέιλερ και φυσικά και ένα τζιπ για να πηγαίνετε όπου σας αρέσει.
 - Να τα πάρω κι αυτά κι ότι άλλο χρειάζομαι.
 Κλείνει τη παραγγελία και φεύγει ο πελάτης.

Ο διευθυντής πλησιάζει τον πωλητή σαστισμένος και του λέει :
 - Καλά βρε συ δεν πιάνεσαι με τίποτα. Σού ήρθε ο άλλος για μια πετονιά και έφυγε με χίλια είδη;
 - Δεν ήρθε για πετονιά κύριε διευθυντά σερβιέτες ήρθε να πάρει για τη γυναίκα του και του είπα :
 - Δε γ@μάς που δε γ@μάς, δε πας για ψάρεμα;
ΜyMX5
Type :
NB (FL 2001-2003)
Engine Size : 1600cc
Color : Brilliant Black
Engine Modifications : Completely Stock and nothing to expect for :)
Exterior - Interior :High Tan Interior, Il Motorsport Clear Side Repeaters , StyleBar, MS Look , Mazda Unplugged 16" Wheels, Pioneer 2DIN Audio

July 26, 2012, 11:23:05 PMReply #211

Offline jSkyline

• light speed
« Reply #211 on: July 26, 2012, 11:23:05 PM »
Κατι που διαβασα και με ξενερωσε απιστευτα...

http://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/107217.asp
ΜyMX5
Type :
NB (FL 2001-2003)
Exterior - Interior :High Tan Interior, Il Motorsport Clear Side Repeaters , StyleBar, MS Look , Mazda Unplugged 16" Wheels, Pioneer 2DIN Audio

July 26, 2012, 11:34:18 PMReply #212

Offline nmwisima

Re: Re: Μπλα μπλα [#16]
« Reply #212 on: July 26, 2012, 11:34:18 PM »
Μπάτε σκύλοι αλεστε...

Sent from my Nexus S

July 27, 2012, 12:44:42 AMReply #213

Offline option-D

« Reply #213 on: July 27, 2012, 12:44:42 AM »
Είναι ένα πράσινο ΝΒ, το οποίο έχω δει 2-3 φορές ξανά και κάθε φορά μου φαίνεται γαμάτο..
Δυστυχώς είναι πράσινο.. Κατά τα λοιπά, έχει πινακίδα στο πλάι μπροστά, xenon (δεν τα συμπαθώ στα φανάρια του ΝΒ αλλά οκ) , χαμήλωμα, φιμέ και το χαρακτηριστικό του είναι το JDM pig αυτοκόλλητο στο μπροστινό τζάμι, μαζί με άλλο 1 + ένα στο τζάμι της κουκούλας.. Σήμερα το είδα Αγία Παρασκευή.. Κανείς από δω;

Το υπόλοιπο report λέει φασαριόζικο galaxy gay NC (και πιθανότατα RC) στην πλατεία της Αργυρούπολης, ένα αδιάφορο nbfl με το ένα xenon καμένο κι ένα NC RC λευκό, πανέμορφο (αν και στοκ).. Κι άλλα είδα, απλά βαριέμαι να τα γράφω κι ούτε και ξέρω σε ποιους ανήκουν.. Γενικά πολύ μχ5 έπαιζε σήμερα..
H A R D C O R E ? 🤘  S U B S C R I B E

"Speed isn't everything, you gotta look cool on the touge too"

July 27, 2012, 01:17:02 AMReply #214

Offline jSkyline

• light speed
« Reply #214 on: July 27, 2012, 01:17:02 AM »
Το πρασινο το εχω δει και εγω. Επισης ειναι ενα πρασινο στο Μαρουσι το οποιο ειναι χαμηλωμενο με μαυρες ζαντες και ρολ μεσα.
ΜyMX5
Type :
NB (FL 2001-2003)

July 27, 2012, 08:54:50 AMReply #215

Offline SIMOS

« Reply #215 on: July 27, 2012, 08:54:50 AM »

Πραγματικά απίστευτο ξενέρωμα ...  Ελπίζω να μην προχωρήσει, καθαρά και μόνο από "ιδεολογικής" άποψης !
Q: Ari, what is the secret to Finnish drivers being so quick?
Ari: I think we all have the same problem, empty head and heavy right foot
Ari Vatanen

July 27, 2012, 09:42:31 AMReply #216

Offline simkoz

« Reply #216 on: July 27, 2012, 09:42:31 AM »
Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να το κουράζουμε άλλο και να χαλάμε και την παρουσίαση του παιδιού !  Ας μην ψάχνουν ορισμένοι από το πουθενά άλλο ένα σημείο προστριβής και αντιπαράθεσης. :exaclty:
Η ουσία του φόρουμ νομίζω, είναι την όποια εμπειρία του ο καθένας να τη μοιράζεται με ομοϊδεάτες του, προκειμένου να αποφεύγουμε την επανάληψη λαθών που μπορεί να στοιχίσουν τελικά.  Το να γινόμαστε εριστικοί δεν νομίζω να προσφέρει κάτι.     
Ετσι, έτσι ο συνονόματος το είπε πολύ σωστά.
Brilliant Black NC 2.0 ->Presentation
RX-8 sway bars
Goodwin RoadsterSport II Duals
BC RS Coilovers
I.L. Aluminium Strut Brace kit
Rear upper Strut Bar
Daylight lights

July 27, 2012, 10:02:26 AMReply #217

Offline nmwisima

Re: Re: Re: Μπλα μπλα [#16]
« Reply #217 on: July 27, 2012, 10:02:26 AM »

Πραγματικά απίστευτο ξενέρωμα ...  Ελπίζω να μην προχωρήσει, καθαρά και μόνο από "ιδεολογικής" άποψης !

Αν η εναλλακτική είναι να κλείσει η Λότους, καλύτερα να την πάρει η VW.

Sent from my Nexus S

July 27, 2012, 10:10:08 AMReply #218

Offline SIMOS

« Reply #218 on: July 27, 2012, 10:10:08 AM »
ΣΥμφωνώ, γι' αυτό είπα από "ιδεολογικής" (προσωπικής) άποψης.  Σίγουρα κανείς δεν θέλει να βρεθούν άνεργοι ξαφνικά τόσοι εργαζόμενοι. 
Q: Ari, what is the secret to Finnish drivers being so quick?
Ari: I think we all have the same problem, empty head and heavy right foot
Ari Vatanen

July 27, 2012, 11:12:07 AMReply #219

Offline HOUZIK

Re: Re: nmwisima's 96 Miata
« Reply #219 on: July 27, 2012, 11:12:07 AM »
Ηρεμα παιδια...

Σας εβαλε ο Α. να διακοσαρισετε τις σελιδες της παρουσιασης του? :P
* oem lsd/4.44 fgr/IL short shifter/4.0kg IL flywheel
* BC Racing BR RS coilovers 6/4kg / RX8 yellow dot sways with polybushings/IL end links/IL ftsb-butterfly-ppf
* AEM cai/Danelatos headers/Magnaflow cat/Racing Beat muffler
* Rota Boost 17x7.5 / AD08R 235/40/17 / Rays lug nuts
* EBC USR discs/EBC REDSTUFF pads/IL brake hoses
* front & side air dam/Garage Vary diffuser/oem stainless steel mesh grille
* custom leather/custom steering wheel/alu. interior, Voodoo knob
* XTR hid 6000k/oem footwell lamps
* Scangauge ll/pioneer p4300dvd

calm before the STORMY BLUE

July 27, 2012, 12:00:40 PMReply #220

Offline AN7

« Reply #220 on: July 27, 2012, 12:00:40 PM »
Έρχεσαι στα λόγια μου και πάλι, το Pc σου μάλλον το έφτιαξες μόνος σου ε; Γιαυτο και θα γνωρίζεις τόσα.
Μηχανικός της μαζντα μπορει να μην είμαι αλλα έχω στα τεκμηριωσω αυτα που λέω δεν τα λέω στον αέρα σαν εσένα.
Για παράδειγμα το μοτέρ που ανέφερα 3 σελίδες πίσω που έγινε τοστ απο κακή εξάερωση και κρατημα αέρος δημιουργώντας αυξημένη πίεση πέταξε κολαρα και έγινε φρυγανια(η παρέα σου θα ξέρει για το μοτέρ αυτο). Τώρα του μανου του οπτιονα το θεωρείς τυχαίο που έσπασε δυο ψυγεία πλαστικά;
Απλα σε ένα φόρουμ απο τους παλαιότερους θα διαβάζεις κάτι όπου το έχουν δει live αρκετα χρόνια πριν καν εσυ βγάλεις δίπλωμα και καβαλησεις αυτοκίνητο και θα το τεκμηριωμένεις με ανάλογο παράδειγμα και όχι σαν του υπολογιστή που ανεφερες πιο πάνω.
Μετά την J's έχουμε την dogits's.

Γεια σου ρε κηπουρέ με τις ατελείωτες γνώσεις σου.

Τα 'παμε, όταν χάσεις το υφάκι, ίσως να συζητήσουμε, μέχρι τότε, λέγε ότι το κλειστό αυτό κύκλωμα "ουτε θα κανει σωστη εξαερωση το κυκλωμα ΠΟΤΕ." ώστε να γελάμε και λίγο αυτές τις δύσκολες εποχές. Το γέλιο λένε κάνει καλό και για αυτό φροντίζεις εσύ :D

Thanx.
Prepped by Garage Team

July 27, 2012, 12:10:47 PMReply #221

Offline jSkyline

• light speed
« Reply #221 on: July 27, 2012, 12:10:47 PM »
Ελεος ρε παιδια αν εχετε νευρα πηγαιντε διακοπες!
Απο αμαξια δεν ξερω, απο υπολογιστες επειδη ξερω, το παραδειγμα που αναφερθηκε ειναι σωστο. Απο καλοριφερ παλι δεν ξερω τιποτα, εκτος απο το οτι ειχα προσφατα θεμα με ενα σωληνα στο σπιτι και εχω ενα χαντακι μεσα στο μπανιο αυτη την στιγμη. Ομως να αναφερω οτι βρισκομαι στον 5ο οροφο και ειναι οντως το ψηλοτερο σημειο και οπως ειπε και ο υδραυλικος συνηθως στα διαμερίσματα που βρισκονται ψηλα δεν γινεται σωστη εξαερωση και δημιουργουνται τετοιου ειδους προβληματα!

Θα με αναγκασετε να κλειδωσω το τοπικ και ξερετε ποσο πολυ το θελω  >:- (και τωρα παλι θα αρχισει την γκρινια ο Α. οτι του την λεω χωρις λογο! :angel:)
ΜyMX5
Type :
NB (FL 2001-2003)

July 27, 2012, 12:31:01 PMReply #222

Offline AN7

« Reply #222 on: July 27, 2012, 12:31:01 PM »
Ελεος ρε παιδια αν εχετε νευρα πηγαιντε διακοπες!
Απο αμαξια δεν ξερω, απο υπολογιστες επειδη ξερω, το παραδειγμα που αναφερθηκε ειναι σωστο. Απο καλοριφερ παλι δεν ξερω τιποτα, εκτος απο το οτι ειχα προσφατα θεμα με ενα σωληνα στο σπιτι και εχω ενα χαντακι μεσα στο μπανιο αυτη την στιγμη. Ομως να αναφερω οτι βρισκομαι στον 5ο οροφο και ειναι οντως το ψηλοτερο σημειο και οπως ειπε και ο υδραυλικος συνηθως στα διαμερίσματα που βρισκονται ψηλα δεν γινεται σωστη εξαερωση και δημιουργουνται τετοιου ειδους προβληματα!

Θα με αναγκασετε να κλειδωσω το τοπικ και ξερετε ποσο πολυ το θελω  >:- (και τωρα παλι θα αρχισει την γκρινια ο Α. οτι του την λεω χωρις λογο! :angel:)

Η βαλβιδα εκτόνωσης του καλοριφέρ δουλεύει σωστά?

Ηλεκτρολογος αυτοματισμων είμαι μικρε και τοποθετω αντλιτικα συγκροτήματα, και λόγω δουλειάς μου έχω μια εμπειρία.
Μόλις υπερτροφοδοτησεις αμάξι δικο σου, έλα εγω εδω θα 'μαι να σου λυνω τις απορίες.
Ως τότε Πεκ με το Pc σου και ασε εμάς να κάνουμε ότι θεωρούμε σωστο ο καθένας.

ΥΓ μερικοί με βλέπουν έριστικο, αλλα για αποφυγή παρεξηγήσεων το συγκεκριμένο άτομο κάνει βαβουρα σε όλα τα σιτε και τώρα ξαναρχίσε και δω.

Ναι ρε, δεν είσαι εριστικός καθόλου.
Ηλεκτρολόγος εσύ, Engineer εγώ, καλά είμαστε.

Δεν νομίζω να σε χρειαστώ γατούλη..

Prepped by Garage Team

July 27, 2012, 12:40:37 PMReply #223

Offline iNFiNiTy

« Reply #223 on: July 27, 2012, 12:40:37 PM »
ΓΑΤΟΥΛΗ; :o

July 27, 2012, 12:59:46 PMReply #224

Offline dogits

« Reply #224 on: July 27, 2012, 12:59:46 PM »
Καυλωσα!τι έφτιαξες εκει ρε μικρε είσαι πολυ δυνατός!πες μου ποτε κυκλοφορεις να έρθω να σου ρίξω κολλες!
DOGITS outworks

Ευχαριστώ το Θεό που δεν με έκανε στοκο να ευχαριστώ κάποιον που πληρώνω αδρά Με τα χρήματα μου να κάνει την δουλειά του σωστά..