Εχθές το απόγευμα, στην Αττική Οδό είδα το πιο απίστευτο fitment που έχω δει ποτέ μου

Κι εν τω μεταξύ, νομίζω πως έχει μπει μια φορά φωτογραφία του εδώ μέσα αλλά δεν μπόρεσα να τη βρω, οπότε απλά θα περιγράψω..
Opel Astra G, μπλε σκούρο, τετράπορτο με απλά 2 αλλαγές.. Αερανάρτηση και ζάντες..
Οι ζάντες ήταν κάτι σε στυλ BBS, οι μπροστινές ήταν τουλάχιστον 8" και οι πίσω τουλάχιστον 10"..
Τώρα, αν μιλάμε για stretch εγώ κι ο pib, είμαστε απλά γατάκια.. Τα πίσω του λάστιχα ήταν κάπως έτσι, χωρίς να υπερβάλλω..

( ^ αυτό είναι 195/45 σε 15χ10 )
Για την ακρίβεια ήταν πιο τραβηγμένα.. Φαινόταν το κέντρο της ζάντας όταν το κοίταζες από πίσω, δεν έφτανε το λάστιχο μέχρι τέρμα..
Πηγαίνοντας λοιπόν, το είχε τέζα μπροστά και κάπως ψηλό πίσω.. Οκ, λέω, καλή φάση..
Προσπερνάει και τον αφήνω, δεν μου φάνηκε (πέρα από το άπειρο stretching) τόσο τρελό, γιατί δεν είχε τίποτα άλλο ιδιαίτερο..
Μετά αποφάσισα να πάω να το ξαναδώ, τον προλαβαίνω κι όταν με είδε να τον πλησιάζω άρχισε να παίζει με τον αέρα κι έκανε ο κώλος κάτι πάνω κάτω σαν τα κλασικά pimped αμερικάνικα..

Το αποκορύφωμα ήταν όταν το άφησε όλο τέζα κάτω και πραγματικά, δεν πρέπει να χώραγε από την κοιλιά ούτε φύλλο χαρτί να περάσει

Πίσω, τα χειλάκια είχαν βγει έξω από τα φτερά και τα λάστιχα ήταν από μέσα..
Απίστευτα extreme για κάτι τόσο απλό.. Ούτε τελικό εξάτμισης δεν πρέπει να είχε..
Σορρυ για το τεράστιο ποστ, αν έχει κανείς φωτογραφίες του, ας τις ανεβάσει..
Εγώ έχω σαρώσει όλο το νετ από χθες για να το βρω..