Show Recent Likes

!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Author Topic: Μπλα μπλα [#16]  (Read 145774 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

July 16, 2012, 11:06:23 PMReply #90

Offline option-D

Re: Μπλα μπλα [#16]
« Reply #90 on: July 16, 2012, 11:06:23 PM »
Έλα κι εσύ, να κάνουμε σάντουιτς *  :finger:

* όχι σαν το σάπιο που με πήγες
H A R D C O R E ? 🤘  S U B S C R I B E

"Speed isn't everything, you gotta look cool on the touge too"

July 16, 2012, 11:43:03 PMReply #91

Offline nmwisima

« Reply #91 on: July 16, 2012, 11:43:03 PM »
Ρε παιδιά δεν του άρεσε το βρώμικο Μιχαλακοπούλου. Πείτε κάτι.

Παρόλα αυτά το εξαφάνισε σε 20 δεύτερα.

Α.

July 16, 2012, 11:46:16 PMReply #92

Offline GENERAL

• pure velocity
  • Total likes: 108
  • ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΡΓΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ
« Reply #92 on: July 16, 2012, 11:46:16 PM »
Ρε παιδιά δεν του άρεσε το βρώμικο Μιχαλακοπούλου. Πείτε κάτι.

Παρόλα αυτά το εξαφάνισε σε 20 δεύτερα.

Α.

Πολυ πολυ καλο, ειδικα με ψητο λουκανικο και εξτρα κρεμμυδι!!! Αυτα ειναι!!! :clap: :clap: :clap: :clap:

July 16, 2012, 11:50:29 PMReply #93

Offline option-D

« Reply #93 on: July 16, 2012, 11:50:29 PM »
Πφφφ, έχετε χάσει το νόημα του "βρώμικου" .. Ούτε πατάτες δεν είχε μέσα  :yawn:
Αυτό ήταν ένα παραφουσκωμένο hot dog, απλά..
H A R D C O R E ? 🤘  S U B S C R I B E

"Speed isn't everything, you gotta look cool on the touge too"

July 17, 2012, 09:50:03 AMReply #94

Offline GENERAL

• pure velocity
  • Total likes: 108
  • ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΡΓΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ
« Reply #94 on: July 17, 2012, 09:50:03 AM »
...για να ξεκινησει και με λιγο χαμογελο η μερα μας!!!!  :good: :good: :good:

Γιάννης Μηλιώκας - Να δεις που κάποτε

July 17, 2012, 04:01:51 PMReply #95

Offline saldale

« Reply #95 on: July 17, 2012, 04:01:51 PM »
Ειναι γνωστος καποιου αυτος που εχει και χειριζετε αυτο το ελικοπτερακι? Εαν ναι παιζει να τον βρουμε να ερθει για κανα ...πλανο??? :good: :good: :good:

Άσχετο...

Σήμερα που πήγα στο Jumbo για κάτι δώρα, είχε ένα τηλ/νο ελικοπτεράκι θηρίο, με ενσωματωμένη γυροσκοπική κάμερα!
Νομίζω είχε 55€ - 60€...
MY09 - Noisy Combative Exclusive Classy

July 17, 2012, 04:48:48 PMReply #96

Offline jSkyline

• light speed
  • Total likes: 1711
  • Mess with the best, now get lost like the rest
Re: Zητείται κουκούλα και σκελετός nb
« Reply #96 on: July 17, 2012, 04:48:48 PM »
Σκελετό έχω στα 100€
Τακη κανεις καποιου ειδους εμποριο ανταλλακτικων ? Βλεπω οτι εχεις μεγαλη διαθεσιμοτητα, σε καμια περιπτωση βεβαια δεν απαγορευεται η πωληση αντικειμενων ειδικα αν ειναι καλης ποιοτητας και σε καλες τιμες, απλα ρωταω προς ενημερωση των μελων.
ΜyMX5
Type :
NB (FL 2001-2003)
Engine Size : 1600cc
Color : Brilliant Black
Engine Modifications : Completely Stock and nothing to expect for :)
Exterior - Interior :High Tan Interior, Il Motorsport Clear Side Repeaters , StyleBar, MS Look , Mazda Unplugged 16" Wheels, Pioneer 2DIN Audio

July 17, 2012, 05:15:43 PMReply #97

Offline takisnb

« Reply #97 on: July 17, 2012, 05:15:43 PM »
Καλησπέρα όχι δεν κάνω εμπόριο απλά βοηθάω έναν φίλο που είχε μια άτυχη στιγμή με το nb του και προσπαθεί να ρεφάρει,τώρα όποτε βρίσκεται κάτι και σε καλή τιμή που να συμφέρει το ανεβάζω,τα πράγματα που έχω είναι όλα γνήσια και σε πολύ καλή κατάσταση...

July 17, 2012, 05:44:28 PMReply #98

Offline Manolis

« Reply #98 on: July 17, 2012, 05:44:28 PM »
Κανείς δεν σου απαγορεύει να ανεβάζεις αγγελίες,ίσα ίσα που αυτές βοηθούν τα μέλη του φόρουμ ιδιαίτερα όταν είναι σε πολύ
καλή κατάσταση όπως αναφέρεις.Αλλού όμως πουλάς φτερό για na και αλλού πράγματα για 1.6-1.8 nbfl όταν μόλις τώρα έγραψες
ότι αφορούν φίλο σου με nb.Το ότι δεν επιτρέπονται οι αγγελίες τρίτων ας πούμε ότι το κάνουμε στην μπάντα.
Σε κάποια άλλη αγγελία έγραψες πριν καιρό ότι σε λίγες μέρες μπορεί να έχω το ζητούμενο ανταλλακτικό.Δεν θέλω να ψυρίσω
τη μαιμού,απλά σου εξηγώ πως μπορούν εύκολα να βγουν συμπεράσματα.

Το επόμενο δεν αφορά εσένα προσωπικά Τάκη,απλά είναι γενικό σχόλιο

Γενικά εξαρχής δεν είχαμε θέμα με τις αγγελίες.Αυτό δεν σημαίνει ότι κατα καιρούς δεν βλέπουμε διάφορους που προσπαθούν να
κερδοσκοπήσουν μέσω του φόρουμ κάνοντας κανονικό εμπορίο.Πολλοί μάλιστα μας περνούν-λόγω της ανοχής που κακώς δείχνουμε-
τελείως για μ@λάκες ενώ όταν τους έχει ζητηθεί να κάνουν κάποια χορηγία για το φόρουμ (προσοχή όχι να πάρουμε λεφτά εμείς)
όπως πχ αυτοκόλλητα ή κάποια μικρομαλ@κία την κάνουν με ελαφρά.Άλλοι ποστάρουν ανούσια κατα ριπάς και σε 2-3 μέρες πιάνουν
το όριο για τον εξαρχή στόχο εισόδου στο φόρουμ.
Να πω για άλλη μια φορά ότι δεν λειτουργούμε συνδρομητικά,δεν μας ενδιαφέρουν τα νούμερα του φόρουμ ούτε και να αρέσουμε
σε όλους.Μας ενδιαφέρει να υπάρχει καλό κλίμα και μέλη (όπως πχ τυχαία θα πω Ξάδελφος-Nitroking αλλά φυσικά υπάρχουν πολλοί
ακόμα) που να συμβάλλουν στο γενικό καλό.Μας ενδιαφέρει να υπάρχουν μέλη που αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες για το γενικό καλό.
Για τους υπόλοιπους που το φόρουμ είναι μιά καλή ευκαιρία για να γίνει η δουλίτσα τους,δεν θα μπορέσουμε..

Τέλος πληροφοριακά θα αναφέρω ότι όποτε κάποιος μπήκε στον κόπο και ζήτησε την άδεια από τους admin για να ανεβάσει την αγγελία
του,επειδή δεν είχε το απαραίτητο όριο,την πήρε.Με τους καλούς είμαστε πάντα καλοί.Ίσως θα έπρεπε να ήμασταν περισσότερο έξυπνοι
με τους εξυπνάκηδες..

July 17, 2012, 06:16:24 PMReply #99

Offline takisnb

« Reply #99 on: July 17, 2012, 06:16:24 PM »
Ποτέ δεν είπα ότι μου σπαγόρευσε κάποιος να ανεβάσω κάποια αγγελία,όπως είπες και εσύ Μανώλη βοηθούν τα μέλη να βρουν αυτό που ψάχνουν και όταν είναι και σε καλή τιμή ακόμα καλύτερα,τώρα για το φτερό του na βρέθηκε σε μαγαζί φίλου μου με ανταλλακτικά και σκέφτηκα ότι κάποιος μπορει να το χρειάζεται,αν υπάρχει θέμα  με τις αγγελίες μου παρακαλώ πολύ να σβηστούν,ποτέ μου δεν θέλησα να κοροϊδέψω κανέναν.

July 17, 2012, 10:33:15 PMReply #100

emilmx

• Guest
« Reply #100 on: July 17, 2012, 10:33:15 PM »
Μανώλη χωρίς να ξέρω τη λέτε στα πριβε σας έχετε λάθος εντύπωση για πώλους εδώ μέσα
ιδικά για των Τακι δεν προσπαθεί να κάνει κανέναν μεροκάματο εδώ μέσα
δεν το έχει ανάγκη να στο πω απλά
από εκει και πέρα καλύτερα να μιλούσατε με πμ πρώτα η να ρωτούσατε κάποιων που των ξέρει πριν γράψετε κατή δημοσιά

ετσι όπως το θέτετε σήμερα και με μια παλιότερη αγγελία του Τακη του κολλάτε το ταμπελακι της έμπορας η του απατεώνα 
ναι έμπορας είναι ο άνθρωπος αλλά όχι με ανταλλακτικά αυτοκινήτων
το ότι έχει στην κατοχή του 2 μιατα  και 2 τροπετα είναι άλλη υπόθεση
έχει γενικά τρελά με τα αυτοκίνητα και στο γκαράζ του έχει και αλλά κομμάτια

τα γράφω εγώ γιατί ο Τακης ξέρω οτι δεν θα μπει ποτέ στην διαδικασία

αυτές η λάθος εντυπώσεις είναι που με έχουν κάνει να σταματήσω να γράφω εντατικά 1 χρόνω τώρα και να καταλάβω γιατί
η παλιοί έχουν εξαφανιστεί πχ οπτεριος νταιβες παπτογκ κτλ...
αυτό το στυλ τα ξέρω όλα από πολλά άτομα και εδώ μέσα έχει κουράσει υπερβολικά 

July 17, 2012, 10:54:16 PMReply #101

Offline Manolis

« Reply #101 on: July 17, 2012, 10:54:16 PM »
Έχεις μεγάλο λάθος Αιμίλιε και αυτό γιατί προφανώς δεν διάβασες προσεκτικά τα όσα έγραψα.
Έκανα ένα συγκεκριμένο σχόλιο για τον Τάκη και ένα γενικό σχόλιο για το φόρουμ.Και είναι
αναμφισβήτητα δικαίωμά μου να το κάνω.Δεν χαρακτήρισα κανένα (συγκεκριμένα αν και θα έπρεπε)
ως έμπορο ή πολύ περισσότερο ως απάτεωνα.Είναι επίσης δικαίωμά μου να μην θέλω κάποιος να κερδίσει
από τον χρόνο και τον κόπο μου.Και αυτή είναι η δεδομένη επιθυμία και των υπολοίπων παιδιών που
"τρέχουν" το mymx5.

Προσωπικά δεν ασκώ το επάγγελμα του  ντετεκτιβ για να ξέρω τι κάνει ο καθένας από τους
συμμετέχοντες στο φόρουμ ή ποιές είναι οι προθέσεις του.Κρίνω και έχω άποψη μόνο από τα γραφόμενα.
Επίσης δεν θεωρώ ότι κάποιος χρειάζεται συνήγορο για να υπερασπιστεί τον εαυτό του.
Το δικαίωμα του λόγου και το αντιλόγου δεν αφαιρέθηκε ποτέ από κανένα.

Το να σε έχει κουράσει το "στυλ" όπως αναφέρεις είναι απόλυτα προσωπική σου επιλογή όπως και το να
μπαίνεις ή να μην μπαίνεις στο φόρουμ.Μπορείς να κάνεις ότι θέλεις.
Την ίδια επιλογή φυσικά έχουν και χρήστες που αναφέρεις και που ποτέ δεν αποτέλεσαν ενεργά μέλη
του mymx5,οπότε η ανάφορα του ονόματός τους (που ούτε οι ίδιοι δεν θα την ήθελαν) είναι άκυρη..

July 17, 2012, 10:57:22 PMReply #102

emilmx

• Guest
« Reply #102 on: July 17, 2012, 10:57:22 PM »
μακαρι να ειχες δικιο Μανολη

July 17, 2012, 11:01:00 PMReply #103

Offline Manolis

« Reply #103 on: July 17, 2012, 11:01:00 PM »
μακαρι να ειχες δικιο Μανολη

Μακάρι να είχα άδικο

July 17, 2012, 11:25:49 PMReply #104

Offline takisnb

« Reply #104 on: July 17, 2012, 11:25:49 PM »
Πολύ φασαρία για το τίποτα,όπως έγραψα και πριν αν ενοχλούν οι αγγελίες μου ας σβηστούν,την τρέλα μου κάνω και τίποτα άλλο,Αιμίλιε ευχαριστώ πολύ φίλε αλλά τα έχουμε ξαναπεί αυτοί που με έχουν γνωρίσει ξέρουν πολύ καλά τι κάνω και τι άνθρωπος είμαι.
Καλό θα ήταν να σβηστούν και τα άσχετα ποστ στην αγγελία του φίλου,με αυτά και με αυτά του την πηδήξαμε.