Show Recent Likes

!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Author Topic: Διάφορες φωτογραφίες [#7]  (Read 203072 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

June 25, 2012, 02:56:40 PMReply #90

Offline Nitroking

Re: Διάφορες φωτογραφίες [#7]
« Reply #90 on: June 25, 2012, 02:56:40 PM »
Ωραιος κι απο δω Ζαχο!

Για να μην μπερδευεστε με το φαρδος των ζαντων:

6.5"=195
7=205
7,5=215
8=225

κοκ..

Τα 8αρια βεβαια ειναι ενα νουμερο μεγαλυτερα δλδ τα 195 ειναι σαν 205 αν τα συγκρινεις με οποιοδηποτε πολιτικο.. Οποτε στην 7αρα του Ζαχου τωρα, το 195 καθεται ακριβως κουτι.. Στη δικη μου την 7.5 ανοιγει ελαχιστα το οποιο βεβαια το βλεπεις μονο αν πας κοντα στη στεφανη της ζαντας και νομιζω οτι ειναι το ιδανικο ωστε να "κοντραρει" οταν παει το λαστιχο να μαγουλιασει, κατι το οποιο επιβεβαιωσα και στα Μεγαρα..

Νομιζω οτι το 205 δε θα κανει καποια τρελη διαφορα μιας και η ζαντα δε θα μπορει να το αξιοποιησει πολυ σωστα.. Θα προσθεσει και λιγο "μπαλατζο" στις στροφες μιας και θα πλεουν λιγο τα πλαινα.. Απο θεμα προσφυσης σε ευθεια ομως η σε γλυστρηματα το μεγαλυτερο πελμα θα ειναι σιγουρα καλυτερο..

Καλοταξιδες!! :yeah:

ΥΓ: Βαλε 28 πιεση γυρω γυρω, το 32 ειναι too much!
Where is knowledge there is power...

Tips:
-Αν προκειται να κανεις κατι, κανε το σωστα..
-Με τα ψεματα αμαξια δε φτιαχνονται..

June 25, 2012, 03:19:23 PMReply #91

Offline pib

« Reply #91 on: June 25, 2012, 03:19:23 PM »
Τι wrong και εσυ ρε παπαρα,μολις βγηκε εξω τ αμαξι,ουτε καν χαμηλωμενο δεν ειναι

γιατι 1ον ειναι παρα πολυ ψηλο (τωρα αν το χαμηλωσει ειναι αλλο θεμα δεν μπορω να μαντευω λεω οτι βλεπω) και δειχνει σαν jimny με φαρδυες ροδες
2ον γιατι εχει ξεκ...σει τα πισω φτερα ανευ λογου... μπαινει πισω 15χ9 οφσετ 0 και με απλο γυρισμα στα χειλακια  :)

για τα δικα μου γουστα η κρατας ενα νορμαλ υψος με νορμαλ ζαντες λαστιχα η αν πας σε τραβηγμενες επιλογες θελει να ειναι ολα τραβηγμενα για να κολλανε μεταξυ τους... ειναι σαν να βαλω εγω τωρα στο δικο μου 15ρες με 40 οφσετ
θα ειναι λες και μου εχουν κλεψει τις ροδες ...

perlas μπορεις να τις βαψεις ετσι !! δειχνουν πολυ ωραιες οντως θυμιζουν ssr sp1  :giveheart: :giveheart:

June 25, 2012, 04:25:35 PMReply #92

Offline lordin

« Reply #92 on: June 25, 2012, 04:25:35 PM »
Πολύ καλό Ζάχο!!! :good:

1.8 Sunlight Silver Turbo
->TD04-19T Turbocharger
->Tochigi Fuji LSD/4.44 MotorKlasse FGR
->235/40/17 Federal RS-R / EVO 8 Enkei Wheels
->Hawk HP Plus Pads
->BC Coilover : Type RS 7/5
->RX-8 Cosmo Sway Bars

To be continued
YouTube Channel
https://www.youtube.com/user/civikakias

June 25, 2012, 04:55:37 PMReply #93

Offline nmwisima

« Reply #93 on: June 25, 2012, 04:55:37 PM »
αρρωστησα..... rota grid v 16x8 et20 σε titanium..... 4 sets available...

Uploaded with ImageShack.us   Αχχιλεα θελω τα μπουλονια χθες!!!!!

Ευτυχώς που δεν υπάρχουν στην Ευρώπη :exaclty:

Καγκουροχρώμια. Βρωμοκάγκουρα. :punish:

Μπουλόνια υπάρχουν, αλλά αν ειναι να φέρουμε με καμιά ζάντα, αλλιώς με τα μεταφορικά η τιμή θα απογειωθεί.

Α.

June 25, 2012, 05:56:52 PMReply #94

Offline perlas

« Reply #94 on: June 25, 2012, 05:56:52 PM »
ανθρακι δεν ειναι ρε???? δεν ειναι νικελ...αντανακλαση πρεπει να κανει εκτος αν ειναι ιδεα μου! ωραια για τα μπουλονια ,αν ειναι να παραγγειλεις καμμια ζαντα,βαλε φωνη!

June 25, 2012, 06:14:06 PMReply #95

Offline Vroutos

« Reply #95 on: June 25, 2012, 06:14:06 PM »
Ζάχο βγάλε τις ζάντες.. και πέτα τες στον κήπο μου! Τελικά το αποτέλεσμα σε δικαιώνει, ωραίος, να τις χαρείς και να με πας βόλτα!
Miata NBFL 1.6
Greddy Custom Turbo
Megasquirt 3 By Rev
Toyota Cops
Torsen T1 LSD
Sporty Braces
BC Coilovers 9/6
Hard Dog Single Diagonal Roll Bar w/ Harness Bar
Sparco Sprint Seat (Driver's Only)
15x7 +37 OZ Superleggeras w/ Toyo R888
Hawk HP+ w/ TDR SS Brake Lines
Lefkaditis Motorsport

June 25, 2012, 06:36:21 PMReply #96

Offline nmwisima

« Reply #96 on: June 25, 2012, 06:36:21 PM »
ανθρακι δεν ειναι ρε???? δεν ειναι νικελ...αντανακλαση πρεπει να κανει εκτος αν ειναι ιδεα μου! ωραια για τα μπουλονια ,αν ειναι να παραγγειλεις καμμια ζαντα,βαλε φωνη!

Είχες δίκιο τελικά, ήρθαν σήμερα και στην Ευρώπη αυτές οι ζαντούλες.

Ειναι σκούρο χρώμιο.

June 25, 2012, 07:56:14 PMReply #97

Offline GENERAL

• pure velocity
  • Total likes: 108
  • ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΡΓΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ
« Reply #97 on: June 25, 2012, 07:56:14 PM »
Ζαχο πανεμορφες οι ζαντες!!! Δενουν αψογα και δινουν ωραιο στυλ!!! Ειπαμε ομως τι πρεπει να "αλλαξεις" και σου εχω πει οτι σου εχω βρει ετοιμη λυση!!! Περιμενω τηλ σου απλα!!! :-\ :-\ :-\

June 25, 2012, 08:02:15 PMReply #98

Offline Akina_DownHill

« Reply #98 on: June 25, 2012, 08:02:15 PM »
γιατι 1ον ειναι παρα πολυ ψηλο (τωρα αν το χαμηλωσει ειναι αλλο θεμα δεν μπορω να μαντευω λεω οτι βλεπω) και δειχνει σαν jimny με φαρδυες ροδες
2ον γιατι εχει ξεκ...σει τα πισω φτερα ανευ λογου... μπαινει πισω 15χ9 οφσετ 0 και με απλο γυρισμα στα χειλακια  :)

Αμα τα δεις τα φτερα απο κοντα ειναι πολυ ωραια,ειναι φουσκωμενα αρκετα,οχι μονο στα χειλακια.
Παντως για την ιστορια οι ζαντες αυτες δεν καθαριζαν τα φρενα μου(wilwood)

June 25, 2012, 08:15:35 PMReply #99

Offline pumax

« Reply #99 on: June 25, 2012, 08:15:35 PM »
Τι wrong και εσυ ρε παπαρα,μολις βγηκε εξω τ αμαξι,ουτε καν χαμηλωμενο δεν ειναι

για τα δικα μου γουστα η κρατας ενα νορμαλ υψος με νορμαλ ζαντες λαστιχα η αν πας σε τραβηγμενες επιλογες θελει να ειναι ολα τραβηγμενα για να κολλανε μεταξυ τους... ειναι σαν να βαλω εγω τωρα στο δικο μου 15ρες με 40 οφσετ

1ον είναι αγένεια να χαρακτηρίζεις το αμάξι του αλλού wrong χωρίς να τον ξέρεις και ούτε καν να το έχεις δει το αμάξι του.

και 2ον το αμάξι είναι παρκαρισμένο στο συνεργείο και σε ανώμαλο έδαφος οπότε δεν μπορείς να καταλάβεις το ύψος του.

και 3ον άμα θες να οδηγάς το miata και όχι μονό να το κοιτάς και να πηγαίνεις ευθεία τότε θα έπρεπε να ξέρεις ότι το miata δεν οδηγείται πολύ χαμηλωμένο και είναι πολύ χαλιά στην συμπεριφορά του.

και 4ον τα φτερά έγινα έτσι γτ θα μπει ζάντα και με αρνητικό offset.

June 25, 2012, 08:50:50 PMReply #100

Offline General_lee

« Reply #100 on: June 25, 2012, 08:50:50 PM »
Ισχυει για το χαμηλωμα, αλλα και το στρετσαρισμα που βλεπω επισης δεν ειναι ακριβως στριφτερη επιλογη..(ειδικα με στρετσαρισμενο T1R πισω και exalto2 εμπρος)

June 25, 2012, 09:02:00 PMReply #101

Offline pib

« Reply #101 on: June 25, 2012, 09:02:00 PM »

1ον είναι αγένεια να χαρακτηρίζεις το αμάξι του αλλού wrong χωρίς να τον ξέρεις και ούτε καν να το έχεις δει το αμάξι του.

και 2ον το αμάξι είναι παρκαρισμένο στο συνεργείο και σε ανώμαλο έδαφος οπότε δεν μπορείς να καταλάβεις το ύψος του.

και 3ον άμα θες να οδηγάς το miata και όχι μονό να το κοιτάς και να πηγαίνεις ευθεία τότε θα έπρεπε να ξέρεις ότι το miata δεν οδηγείται πολύ χαμηλωμένο και είναι πολύ χαλιά στην συμπεριφορά του.

και 4ον τα φτερά έγινα έτσι γτ θα μπει ζάντα και με αρνητικό offset.

1ον χαρακτηρισα μια φωτο που μαλιστα ανεβασε 3ος... και ναι το φιτμεντ για εμενα ειναι wrong ως εχει. Ας μην εμπαινε καν η φωτο πριν τελειωσει αν δεν ηθελε καποιος να ακουσει σχολιο. τι εννοεις δεν το εχω δει η φωτο τι ειναι?

2ον πιστεψε με μπορω να το καταλαβω μια χαρα δεν βλεπω 1η φορα μιατα σε οτιδηποτε εδαφος ουτε οδηγω κατι αλλο

3ον μιλας σε ανθρωπο που εχει ενα απο τα πιο χαμηλα μιατα και ειναι καθημερινο και γραφει 100χλμ στην Αθηνα... οποτε μαλλον εσυ δεν ξερεις πως ειναι και οχι εγω

4ον εαν βαλει αρνητικο παω πασο ... μεχρι τοτε για το οφσετ αυτο ειναι λαθος κινηση μιας και δεν ειναι και αναστρεψιμο μετα...

να βαλω κι ενα 5o? εχεις 2 ποστ και το ενα ειναι αυτο το 2ο δεν ξερω καν αλλα καταλαβαινω οτι δεν εχεις ασχοληθει γενικα με το φορουμ δεν μ εχεις δει γενικα πως γραφω κτλ και κακως παρεξηγηθηκες ;)

ΥΓ: μιας και εκανε ποστ ο general lee βαλ το αυτο που ειπε ως 7ο... με 195 σε 9ρα (οπως εχω κι εγω ) αντε να χαζοπαιξεις πλεον... και μιλαω απο προσωπικη εμπειρια με απειρες αλλαγες σε ζαντες αναρτηση χαμηλωμα οφσετ λαστιχα και οτι θες

June 25, 2012, 09:58:26 PMReply #102

Offline plokamhs

• 300 km/h
  • Total likes: 0
  • You know it will always just be me...
« Reply #102 on: June 25, 2012, 09:58:26 PM »
Αχ αυτο το Datsun :giveheart:
[/img]

Κάντε ενα scale πλιζ γιατί το έλουσα στην προσπαθεια  :P

June 25, 2012, 10:02:50 PMReply #103

Offline plokamhs

• 300 km/h
  • Total likes: 0
  • You know it will always just be me...
« Reply #103 on: June 25, 2012, 10:02:50 PM »

June 25, 2012, 10:12:20 PMReply #104

Offline nmwisima

« Reply #104 on: June 25, 2012, 10:12:20 PM »
Αχ αυτο το Datsun :giveheart:

Κάντε ενα scale πλιζ γιατί το έλουσα στην προσπαθεια  :P

Ρε, μαλακία είναι. Όπως θα πουν κάποιοι, το κόκκινο είναι πιο ανοιχτό απ ότι πρέπει, τα φτερά πολύ φαρδιά, οι ζάντες πολύ μικρές, τα λάστιχα στρετσαρισμένα, οι καθρέφτες στα φτερά είναι γελοίοι, το ψυγείο λαδιού γιατί το έχει έξω, δεν είναι σωστό αυτό, η αεροτομή πίσω είναι άσχημη άβαφη, τα μπουλόνια στραβωμένα, τα μπρατσάκια στο σπλίτερ και οι αεραγωγοί στο καπό καγκούρικοι, τα φλας πορτοκαλί, ο καιρός βροχερός...