Για να επιστρέψουμε και λίγο ον τόπικ και να αλλάξουμε λίγο τον τίτλο,είτε να βάλουμε στην εξίσωση το ΝΒ εγω το γουστάρω όπως το έχω(Και δεν είναι ''μεταλλάγμένο'' σε υπερβολικό ρυθμό ώστε να είναι ένα άλλο αμάξι ούτε έχω αλλοιώσει την οδηγησιμότητα του).Ταλαιπωρήθηκα από ατυχίες και έμμεσες βλάβες(οι οποίες είναι σίγουρο ότι θα προκύψουν,άσχετα για το ποιος φταίει) αλλά το αμάξι είναι απόλαυση.Στην εξίσωση για περισσότερη οδηγικη ευχαρίστιση εγώ μένω πίσω,που θέλω βελτίωση.
Είμαι σίγουρος ότι το ερώτημα έχει απαντηθεί στο αν ο Νίκος θα κάνει την κίνηση που δεν θα την κάνει αλλά μικρής έκτασης βελτιωσεις μπορούν να γίνουν και να έχει το κεφάλι του ήσυχο.Μέσω της ατμοσφαιρικής οδού.Το κόστος βεβαια ποικίλει.Μερικές τακτικές επισκέψεις στην πίστα να ξεζουμίσει τον εαυτό του και το αυτοκίνητο και μετά τα πράγματα θα είναι ξεκάθαρα στον τομέα δύναμη αλλά ''μπλεγμένα και μπερδεμένα'' με την καλή έννοια στο θέμα στήσιμο και προσέγγιση....Αν και τα πολλά άλογα σπάνια τα βλέπουμε σε πίστα αλλά καλογυαλισμένα.Στην πίστα πρωταγωνιστούν κυρίως αυτοκίνητα περασμένων δεκαετιών και βάλε.