Show Recent Likes

!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Author Topic: Δίλημμα: Βελτίωση 2.0 MZR ή αγορά και βελτίωση mk1  (Read 27064 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

December 03, 2012, 10:22:51 PMReply #150

Offline gianic

Γιαννη ουτε offtopic ειμαι ουτε τρολλαρω. Χαλαρωσε λιγακι και να μιλας πιο ευγενικα.

Κοιταξε να δεις. Εσυ εισαι τελειως offtopic σε ενα θεμα που αφορα τη βελτιωση NC. Δεν ενδιαφερει κανεναν μας ειδικα σε αυτο το θεμα το τι θα ειναι το μελλοντικο σου αυτοκινητο και το γουστο σου γενικοτερα σχετικα με την οδηγηση σου, την οποια θεωρω -αφου ειμαστε οφτοπικ - επικινδυνη για τον εαυτο σου και για τους γυρω μας εφοσον αυτη πραγματοποιείται σε δημοσιο δρομο.

Χωρις παρεξηγηση παντα ετσι και ελπιζω να εχεις καλα και ασφαλη χιλιομετρα.

2.5l NC Turbo
Completely stock internals
Garrett GT28
Custom tubular exhaust manifold
Bosch 850cc EV14 Injectors
FMIC
Custom 80mm exhaust
Stock ECU reflash
EVO VIII 17x8 wheels 235/40/17
Koni Yellow shocks w/progress springs
320hp

#breakingtherodbreakingtherod
NA engines - The engines with never-ending lag

December 03, 2012, 10:45:35 PMReply #151

Offline iliasfyntanidis

• pure velocity
  • Total likes: 4592
  • "What one man can do, another can do"
Για να επιστρέψουμε και λίγο ον τόπικ και να αλλάξουμε λίγο τον τίτλο,είτε να βάλουμε στην εξίσωση το ΝΒ εγω το γουστάρω όπως το έχω(Και δεν είναι ''μεταλλάγμένο'' σε υπερβολικό ρυθμό ώστε να είναι ένα άλλο αμάξι ούτε έχω αλλοιώσει την οδηγησιμότητα του).Ταλαιπωρήθηκα από ατυχίες και έμμεσες βλάβες(οι οποίες είναι σίγουρο ότι θα προκύψουν,άσχετα για το ποιος φταίει) αλλά το αμάξι είναι απόλαυση.Στην εξίσωση για περισσότερη οδηγικη ευχαρίστιση εγώ μένω πίσω,που θέλω βελτίωση.

Είμαι σίγουρος ότι το ερώτημα έχει απαντηθεί στο αν ο Νίκος θα κάνει την κίνηση που δεν θα την κάνει αλλά μικρής έκτασης βελτιωσεις μπορούν να γίνουν και να έχει το κεφάλι του ήσυχο.Μέσω της ατμοσφαιρικής οδού.Το κόστος βεβαια ποικίλει.Μερικές τακτικές επισκέψεις στην πίστα να ξεζουμίσει τον εαυτό του και το αυτοκίνητο και μετά τα πράγματα θα είναι ξεκάθαρα στον τομέα δύναμη αλλά ''μπλεγμένα και μπερδεμένα'' με την καλή έννοια στο θέμα στήσιμο και προσέγγιση....Αν και τα πολλά άλογα σπάνια τα βλέπουμε σε πίστα αλλά καλογυαλισμένα.Στην πίστα πρωταγωνιστούν κυρίως αυτοκίνητα περασμένων δεκαετιών και βάλε.
Είσαι μεγάλο μούτρο.....Φιλάκια

Υπό αιματηρή ανακατασκευή....Έλαβε τέλος.

Καλησπέρα και καλή βραδιά...
12/11/1953 - 24/12/2023