!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet
GROUP BUY ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
GENERAL:
Γιαννη οπως ξερεις οι τιμες των ελαστικων διαφερουν και μαλιστα πολυ εαν συγρινεις τα λαστιχα που θελω εγω για το SUZUKI ALTO μου με καποιον που θελει 225/45/17 ή με το Yaris του Κωνε ή με την ALFA ROMEO του Τσεκου.
Μπορει αυτο που λες να μην ειναι λαθος αλλα ειναι τεραστια μανουρα και φοβαμαι οτι θα φαμε τα μουτρα μας. Μεχρι τοτε ελπιζω ομως να εχει γινει καποια συναντηση και να τα πουμε και απο κοντα και να μου το εξηγησεις λιγο καλυτερα αυτο που λες και σκεφτεσε και μπορει να το κανουμε ετσι. Ομως μεχρι τοτε θα παραμεινει ως εχει.
Απο εκει και περα δεν υποχρεωνουμε κανεναν να μπει στο GB αυτο. Θα μπορουσαμε καλιστα να μην λεγαμε τιποτα και σε κανεναν και ο Τσεκος, ο Κωνε και εγω που το συζηταμε καιρο να το καναμε απο μονοι μας και να μην ειχαμε κανενα αγχος ή τρεξιμο. Ομως σκεφτηκαμε οτι μπορει να θελει και κανενας αλλος και να παρει τα λαστιχα που τον ενδιαφερει σε λιγο καλυτερη τιμη.
Οποιος ειναι και ειχε δρομολογησει να παρει λαστιχα στο χρονικο διαστημα αυτο μπορει και να τον συμφερει να μπει στο GB.
Οσο για αυτο που λες να μου προτεινει διαφορετικους τυπους ο λαστιχας δεν το κανω διοτι δεν περνω το ρισκο εαν το "διαφορετικο" λαστιχο που θα μου/σου προταθει στο τελος δεν σε ικανοποιησει οπου και μετα θα τρεχω να βγαλω τα καστανα απο την φωτια εγω!!! Κατσε με την ησυχια σου, ψαξε τι θες μαζι με μια εναλλακτικη λυση ωστε εσυ να επιλεξεις αυτο που εσυ θες!!!
iNFiNiTy:
Αν το μετανιώσουμε χάνουμε τα λεφτά μας;
GENERAL:
Απο την στιγμη που θα μπεις στην λιστα παει να πει οτι θα επαιρνες λαστιχα ετσι και αλλιως και ας μην γινοταν το GB οποτε για ποιο λογο να το μετανιωσεις?
Αλλα οπως εξηγησα και ποιο πανω στον Γιαννη εαν δηλωθουν 40τετραδες και παρω προσφορες για αυτα και "μετανιωσουν" οι 15τετραδες "ξαφνικα" τοτε το ποιο λογικο και πιθανο η προσφορα για τις 40τετραδες να μην ισχυει, να πρεπει παλι απο την αρχη να ψαχνω και να μου βγει εμενα το λαδι και ο πατος. Οχι ευχαριστω!!!
Θες λαστιχα? Μπες!!! Θες απλα να μαθεις? Μπορεις τοτε με ενα τηλ σε λαστιχαδες να μαθεις απο μονος σου!!! Δεν θες και απλα θες να κανεις χαβαλε? Δωσαμε!!!
leonidas11b:
Κάντε μια λίστα με τις διαστάσεις των ελαστικών που θέλετε και αν έχετε κάποια προτίμηση στον τύπο του ελαστικού.
Από εκεί και πέρα πηγαίνει κάποιος με τη λίστα στο λαστιχά και κάνει οποιοδήποτε deal μπορεί.
π.χ.
195/50/15 ΤΟΥΟ R888 χ 1 τεμάχιο
205/50/16 ------------- x 3 τεμάχια
195/50/15 Meklapses x 5 τεμάχια
κ.τλ.
tsekos86:
Ελεος ρε παιδια...!! γιατι το κουρασατε τοσο πολυ??
το GB αφορα αυτους που θα επερναν ετσι και αλλοιος ελαστικα ως τον Σεπτεμβριο και οχι αυτους που θελουν να δουν την τιμη και αν τα δουν φτηνα περνουμε μια τετραδα για να εχουμε καποια στιγμη. Οπως λεει και ο Χαρης σιγουρα θα πετυχουμε κατι καλυτερο να μαζευτουμε αρκετοι...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version