!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet
GROUP BUY ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
GENERAL:
Αχιλλεα σωστα τα λες. Σιγουρα απο το να τα παρεις μονος σου θα πετυχουμε καλυτερη τιμη. Ομως αυτο το group buy γινετε για αυτους που ειναι σιγουροι οτι θελουν ελαστικα, που θα περναν ετσι και αλλιως και οχι απλα ψαχνουν να δουν. Αυτοι που θα θελουν σιγουρα χαμενοι δεν θα βγουν.
Επισης στο τελος θα αναφερω αναλυτικα το κοστος του καθενος για την αποφυγη παρεξηγησεων του τυπου ...." κανονισες αυτο το group buy για να πληρωσουν οι αλλοι και εσυ να τα βαλεις τσαμπα" ή οτι αλλο μπορει κανεις κακοπροαιρετα να σκεφτει!!! Μπορει οποιος θελει στις συνομιλιες που θα κανουμε με οσους λαστιχαδες μιλησουμε να ειναι παρων!!!
Καθε δυνατη βοηθεια απο οποιον θελει σιγουρα θα εκτιμηθει!!! :exaclty: :exaclty: :exaclty:
el loco:
καλη σκεψη παιδια,αλλα και εγω θελω να ξερω περιπου τα χρηματα...
δεν ξερω αν ισχυει αλλα εχω ακουσει πως ειναι παμφθηνα στην βουλγαρια,αν μπορουμε να παραγγειλουμε..
GENERAL:
Γιαννη να σε ρωτησω κατι? Εαν τρεχω σαν τον Βεγγο για ποσες μερες να παρω τιμες, να κανω παζαρια οσο μπορω και στο τελος απο τις 40τετραδες που θα εχουν δηλωσει συμμετοχη ξαφνικα οι 10-15 τετραδες την κανουν (...καθολου δυσκολο!) τοτε εγω τι κανω? Ξανατρεχω απο την αρχη? Τσακωνομαι με τον λαστιχα που θα εχει δωσει τιμες για 40τετραδες και ξαφνικα πανε 20? Η περιμενεις να τα βαλω εγω απο την τσεπη μου?
Το να "φυγουν" 2-3 τετραδες ειναι πολυ πιθανο και λες παει στο καλο, αλλα και παλι μπορει να δημιουργησει στο συνολο προβλημα!!! Και οι λαστιχαδες εχουν επιχειρηση και θελουν να βγαλουν το κερδος τους ειτε με μια τετραδα ειτε με 40τετραδες!!!
GENERAL:
--- Quote from: el loco on June 11, 2012, 12:29:43 AM ---καλη σκεψη παιδια,αλλα και εγω θελω να ξερω περιπου τα χρηματα...
δεν ξερω αν ισχυει αλλα εχω ακουσει πως ειναι παμφθηνα στην βουλγαρια,αν μπορουμε να παραγγειλουμε..
--- End quote ---
Τασο εαν εσυ θα εδινες Χ χρηματα για να βαλεις μονος σου λαστιχα τωρα θα πετυχεις λιγο καλυετρη τιμη. Το ποσο καλυτερη δεν μπορω να σου πω μιας και δεν ξερω!!!
Οσο για το αλλο με την Βουλγαρια εαν ξερεις κατι και μπορεις να βοηθησεις τοτε ευχαριστως να βοηθησεις εαν θες ακομα και ας μην παρεις λαστιχα. Ετσι θα βοηθησεις το συνολο!!!
jSkyline:
Χαρη αμα θες κανε κλιμακωτο deal εξ αρχης για να αποφυγεις το τρεξιμο, παρε μια εκπτωση για 5-10-15-20 τετραδες, ζητα κλιμακωτη εκπτωση αν ειναι εφικτο ζητα του να σου προτεινει συγκεκριμενους τυπους ελαστικων που μπορει να σου κανει μεγαλη εκπτωση, εχεις ενα καλο εργαλειο διαπραγματευσης αφου εσυ ο Κων/νος και ο Δημητρης εισαστε απο μονοι σας ενα GB εξασφαλισε οτι θα παρεις το ΟΚ απο τους φιλους σου πρωτα και μετα αν κατσουν και αλλοι 3-4-5 παλεψε για ακομα καλυτερη τιμη αν ειναι εφικτο. Σκεψου λιγο αυτα που γραφω και θα δεις οτι με τα γραφομενα σου αποτρεπεις αντι να παρακινεις καποιο μελος να συμμετεχει.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version