!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet
GROUP BUY ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
GENERAL:
Οπως ειπε ο Δημητρης (Tsekos86) σε αναλογο θεμα προς Σεπτεμβρη μερια θα κινηθει για αγορα ελαστικων για 3 αμαξια, εγω για το δευτερο αμαξι που εχω αλλα και απο οτι ειδα και ο Κωνε για αλλα 3 αμαξια (...εαν καταλαβα καλα). Δλδ μεχρι στιγμς 7 τετραδες!!!
Εαν μαζευτουν αρκετες τετραδες πολυ πιθανο να πετυχουμε πολυ καλη τιμη.
Εαν καποιο μελος θελει μεχρι τοτε μπορει να δηλωσει τι λαστιχο ακριβως θελει (μαρκα, διασταση) με την προυποθεση ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΕΙ και οχι τελευταια στιγμη να κανει πισω. Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΕΣΜΕΥΕΙ ΤΟΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑ. Οποτε ας το σκεφτει καλα και εαν ειναι να δηλωσει οποιος θελει. Οταν με το καλο κατασταλαξουμε σε ποσοτητες και μαρκες θα κινηθω εγω με τον Δημητρη παρεα (...οποιο θελει ερχετε μαζι ή περνει τιμες απο δικο του μαγαζι κατοπιν συννενοησεως μαζι μας ωστε να μην γινει πατατα) για να παρουμε προσφορες απο οσα περισσοτερα μαγαζια μπορουμε.
Αναλυτικα στο τελος θα βγει στον καθενα το ποσο που του αναλογει και θα γινει η καταθεση των χρηματων μαλλον σε καποιο λογαριασμο ωστε να μαζευτουν και να αγοραστουν απο το μαγαζι που θα πετυχουμε την καλυτερη τιμη!!! Το ποιο πιθανο μετα οποιος εχει παρει μερος θα πηγαινει και θα τα βαζει ή καπως ετσι!!! Θα δουμε πως θα γινει. Φυσικα καθε ιδεα-γνωμη δεκτη!!!
Δεν πρεπει να εχει ξαναγινει αναλογη κινηση οποτε θα παρακαλεσουμε την υπομονη σας και την αμεσση συνεργασια σας!!!
alfie86:
Χαρη τα ειπαμε κιολας αλλα το λεω και εδω οτι μετα το καλοκαιρι θα κινηθω για λαστιχακια στο μουχου οποτε ειμαι μεσα για την αγορα.Βεβαια ακομα δεν εχω κατασταλαξει σε λαστιχα αλλα θα βρεθει αυτο μεχρι τοτε..Count me on οποτε ;)
pipilas29:
και εγω μεσα ειμαι αλλα για ενα corolla.175/65/13! ;D ;D ;D.και αν εχουμε κανενα ψηλο τοτε το βλεπουμε και για το mazda
GENERAL:
Τα λαστιχα δεν ειναι απαραιτητο οτι πρεπει να ειναι για MAZDA NA-NB-NC!!! Οτι λαστιχα θελει κανεις και οτι μαρκα διασταση.
saldale:
--- Quote from: GENERAL on June 09, 2012, 12:54:46 AM ---Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΕΣΜΕΥΕΙ ΤΟΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑ
--- End quote ---
Τι ακριβώς σημαίνει αυτό?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version