!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Car Videos & Multimedia
leosmiata:
--- Quote from: lok502 on February 02, 2010, 07:53:34 PM ---Τί ωραίο touge είναι αυτό; Ωραίο και το Στάρλετ. Έχουμε κάποια βασικά σπεκς;
--- End quote ---
οπως το ειπαν τα παιδια το μερος ειναι στου παπαγου πανω απο την αττικη οδο!ολη η διαδρομη μεχρι πανω ειναι πολυ καλη κ προσφερεται για διαφορα σκηνικα!!το σταρλετ ειναι μια απιστευτη κατασκευη με μοτερ 4age σφυριλατο τουρμπινα turbonetics external στο καπω κ σχεση συμπιεσης στο 11!εβγαλέ στον ανδριανακη 360 αλογα ροδες στο 1,3 bar!!κ ειναι κ παναλαφρο εχει carbon πορτες πλαστικα τζαμια,carbon φτερα μπροστα κ καπω οπως επισης κ πισω πορτα!!roll cage omologation carbon κα8ισμα φρενα AP τετραπιστονα sportmax ζαντες κ πολλα ακομα!!
dimsabas:
Top Gear - Westfield vs Zonda - BBC
haris_nc:
Aγαπη μου θα μου μαθεις ντριφτ...??
かなり上手い!女の子がシルビアS14でドリフト
option-D:
Δεν πειράζει που ντριφτάρει, δείτε όμως πού βάζει το bride.. Κλασική γυναίκα :llol:
mx5mk1:
--- Quote from: haris_nc on February 03, 2010, 03:51:14 PM ---Opel Corsa OPC Sets Circuit Record at the Nürburgring
Mαμα 8.47 στο ring,not bad....
--- End quote ---
Ωραίο βίντεο Χάρη.
Δύο λόγια για το car:
To corsa opc είναι ένα πολύ μελετημένο, σύγχρονο αυτοκίνητο. Μπορείς να κινηθείς άνετα στην πόλη, να ο παρκάρεις, να μην τραβήξεις τα βλέματα πάνω σου (σε κάποιους αρέσει αυτό) και όποτε θελήσεις να κάνεις τη δική σου ιδανική διαδρομή.
Όταν πρωτομπήκα μου έκανε εντύπωση το απίστευτο κάθισμα (κ υ ρ ι ο λ ε κ τ ι κ α), το υπέροχο τιμόνι με το απίθανο πιάσιμο και αίσθηση που σε βοηθά σε γρήγορη οδήγηση, η ιδανικά ρυθμισμένη ανάρτηση (σφιχτή χωρίς να κουράζει), οι μειωμένες κλίσεις στις στροφές, η οθόνη με το πλήθος των ενδείξεων και το κρυφό μενού και ο κινητήρας-διαμάντι....
Οδηγήστε το και μετά απαντήστε με την άποψή σας αν θέλετε.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version