!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Car Videos & Multimedia

(1/299) > >>

jSkyline:
Επειδη κατα διαστηματα εχουν περασει απο το φορουμ διαφορα ενδιαφεροντα αυτοκινητιστικα βιντεακια και εχουν χαθει μεσα στο Μπλα, μπλα δημιουργω αυτο το θεμα με σκοπο ομως να μην ξεφυγει γιατι θα το κλειδωσω εγω ο ιδιος.
Υποσχεθειτε μου λοιπον οτι εσεις θα επιλεγετε προσεκτικα τα βιντεο και τα αλλα multimedia αντικειμενα που θα ανεβαζετε, δλδ να εχουν αντικειμενο το motorsport και σοβαρα sports car (το dacia logan δεν περιλαμβανετε σε αυτη την λιστα :llol:) και εγω σας υποσχομαι οτι θα το αφησω ανοιχτο και δεν θα το γεμισω με R,GT-R,GTi-R,S,Z και ΖΧ !!!

:exaclty:

Ξεκιναω με αυτο που περιλαμβανει ορισμενα απο τα αγαπημενα μου αμαξια
Nissan GT-R v the World: GT-R v R8 v 911 v STI v Evo v Elise

Liakos:
Γνωστος ιταλος πιτσιρικας με το πρωην S2k του ξεβρακωνει supercars στην πιστα του Mugello...

11-11-07 Mugello 2° turno - NickS2k

Theo:
στις στροφες τους αλλαζει τα φωτα!πολυ καλος!!δλδ αν αυτος ειχε τη gt3 ουτε που θα τον εβλεπαν...

george 1323:

--- Quote from: Theo on May 06, 2009, 03:12:36 PM ---στις στροφες τους αλλαζει τα φωτα!πολυ καλος!!δλδ αν αυτος ειχε τη gt3 ουτε που θα τον εβλεπαν...

--- End quote ---
+1000

Liakos:
Μιας κ σας αρεσε....ενα αγαπημενο βιντεο.Lotus elise με Honda i-vtec K20 μοτερ κυνηγιεται για 10 λεπτα με GT3 επισης στο Mugello.... 8)

My Lotus Elise Exige Honda i-vtec K20

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version