!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]
mx5silver:
--- Quote from: Nikos_d on January 26, 2019, 07:30:16 PM ---Η απόσταση είναι γύρω στα 200χλμ μέχρι το ακριβές σημείο στο νόμο Σερρών. Όχι μέσα στην πόλη. Στο πήγαινε ήμουν κύριος, στον γυρισμό ήμουν πλακωμενος αλλά όχι συνέχεια γιατί άναβε συνέχεια λαμπάκι μετά από σκίσιμο.
--- End quote ---
αν το παταγες και στο πηγαινε, θα σε συμφερε καλυτερα να πηγαινες αεροπορικως :P
panos2171:
--- Quote from: a n t o n i s on January 26, 2019, 07:03:36 PM ---με συγκρατημένη οδήγηση
--- End quote ---
To oποίο δεν έχει να λέει κάτι. Δηλαδή να πεις ότι θα πάρεις RX και θα πηγαίνεις συγκρατημένα είναι ανούσιο.
philosopher:
--- Quote from: panos2171 on January 27, 2019, 01:44:45 AM ---
--- Quote from: a n t o n i s on January 26, 2019, 07:03:36 PM ---με συγκρατημένη οδήγηση
--- End quote ---
To oποίο δεν έχει να λέει κάτι. Δηλαδή να πεις ότι θα πάρεις RX και θα πηγαίνεις συγκρατημένα είναι ανούσιο.
--- End quote ---
Άσε που χαλάει και πιο εύκολα.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
a n t o n i s:
--- Quote from: panos2171 on January 27, 2019, 01:44:45 AM ---
--- End quote ---
--- End quote ---
Το οποίο λέει πάρα πολλά! Δηλαδή άμα στο όχημα σου μπει η γυναίκα σου - κοπέλα σου, ένας συνεπιβάτης τέλος πάντων ή και τα παιδιά σου... εσύ θα πηγαίνεις στους κόφτες;
Με παρεξήγησες! Δεν είπα πως θα το πάρω και θα πηγαίνω συγκρατημένα...
Έχεις να κάνεις ένα ταξίδι 300 χιλιομέτρων και έχεις το rx8 σαν πρώτο όχημα (πολύς κόσμος το έχει σαν πρώτο) και ξέρεις πως εάν κινηθείς ‘’συγκρατημένα ‘’ όπως προανέφερα δεν θα χρειαστείς δάνειο ή να ψάξεις άλλο όχημα για να κάνεις το ταξίδι σου… Στο ταξίδι το rx8 είναι απίστευτο, εάν καταφέρεις να πετύχεις και μια κατανάλωση γύρο στο 15αρι κάτι ανάμεσα στο συντηρητικά και το σβέλτα δεν είναι και άσχημα!
Εγώ κοιτάω σαν τρίτο όχημα το συγκεκριμένο, επομένως δεν με πολυενδιαφέρει το συγκρατημένα… Θα το πάρω για καθαρή ευχαρίστηση!
Έφερα σαν παράδειγμα το γνωστό μου, πως μπορείς να δεις και κάτι λιγότερο απο 25 λίτρα που έχουν όλοι στο μυαλό τους...
Liakos:
Αϛ μου εξηγησει καποιοϛ πωϛ γινεται να υπολογιστει μεση καταναλωση σε λιτρα με αγνωστη την τιμη του λιτρου ή τα λιτρα που καταναλωθηκαν σε μια διαδρομη. :????:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version