!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]
iliasfyntanidis:
--- Quote from: Liakos on January 27, 2019, 02:35:23 PM ---Αϛ μου εξηγησει καποιοϛ πωϛ γινεται να υπολογιστει μεση καταναλωση σε λιτρα με αγνωστη την τιμη του λιτρου ή τα λιτρα που καταναλωθηκαν σε μια διαδρομη. :????:
--- End quote ---
https://www.youtube.com/watch?v=8Ud2UhW6LIs
Κατάλαβες τώρα?
harisport:
Παιρνεις μια μεση τιμη 95αρας. Περιπου 1.5 ευρω. Αυτο μας δινει 40 λιτρα. Αν ειχε 1.7, 35 λιτρα. Ε αν ηταν την εποχη με 100αρα και 1.9 το λιτρο, ηταν 32 λιτρα και τοτε δικο μου φταιξιμο. Πηρα 1.5 ευρω το λιτρο, υποθετοντας οτι εβαλε απλη αφου δεν ηταν δικο του αμαξι. Και 1.7 να εχει, μας δινει 35 λιτρα για αποσταση 200 χλμ, αρα στα 100χλμ, καιει 17.5.
Skyggedans:
--- Quote from: sabtas on February 11, 2019, 12:25:23 PM ---
@topetwrx
Το xedos ηταν φοβερο αμαξι για την εποχη του...και στεκετε ακομα και σημερα αξιοπρεπεστατα....με τπτ δεν λες οτι το εσωτερικο του ειναι απο τις αρχες 1990...και εχω περασει τελεια μαζι του σε βουνα και πιστες. Μεχρι το Δεκεμβρη που μας το κλεψανε(ο πατερας μου και εγω ακομα ελπιζουμε οτι θα μας παρουν να μας πουν οτι το βρηκανε).Αρρωστος Mazdakias και γιαπονεζοφιλος εχω ακομα ενα xedos για ανταλλακτικα...ενα vivio για καθημερινο εργατη....και εχω και ενα Suzuki SV650 για τα καλοκαιρια...και φυσικα το ΜΧ5...και καποια στιγμη στο μελλον θελω ενα RX8 στη συλλογη μου...
--- End quote ---
jSkyline:
Πριν από 1-2 βδομάδες παρέλαβα αυτό. Την Παρασκευή είχε εκτελωνισμο και πινακίδες και από χθες το βράδυ έκανα κάποιες διαδρομουλες, πήγα σε ένα γάμο Τατοι, σήμερα Βούλα μετά βολταρα κέντρο για το Gumball 3000 και γενικά το ταξίδεψα λιγάκι! Εμφανισιακά το θεωρώ πανέμορφο, οδηγικά όμως ενώ έχει τρομερή θέση οδήγησης μου φαίνεται λιγάκι αποστειρωμενο και με κακή ορατότητα. Θα επανέλθω όμως με πιο αναλυτικό review και καλύτερες φώτο γιατί αυτές είναι από την πρώτη μέρα και γενικά δεν έχω καταφέρει ακόμα να το ζορισω... Είναι και πολύ αργό επίσης, αλλά αυτό ήταν αναμενόμενο!
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
topetwrx:
Καλοτάξιδη η MERC! Πολύ όμορφο μέσα έξω! Ποιο κινητήρα φορά;
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version