!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]
harisport:
Η αποσταση στους χαρτες λεει οτι πηγαινε-ελα ειναι 165 χλμ. Με 60 ευρω, παει να πει 25 μεση καταναλωση. 'Η παραπανω χλμ θα εκανες ή διχως αυριο θα το πηγαινες. Αν εβγαινε 20, να λεγα οκ, αλλα ειναι υπερβολικη.
a n t o n i s:
Είναι λίγο παρεξηγημένο αυτοκίνητο…! Όλοι γνωρίζουμε πως καίει αρκετά, αυτό είναι ούτως η άλλως γνωστό και το μεγαλύτερο του μειονέκτημα. Γνωστό που έχω με Rx8 έχει ‘’καταφέρει’’ με συγκρατημένη οδήγηση εκτός πόλης να δει 11 λίτρα κατανάλωση… Σίγουρα όμως έχει δει και 20+ λίτρα κατανάλωση σε πίεση…
Κακά τα ψέματα είναι όμως αυτοκινητάρα! Για δεύτερο αυτοκίνητο ή αυτοκίνητο Σαββατοκύριακου πιστεύω πως είναι κορυφή!
Liakos:
--- Quote from: harisport on January 26, 2019, 03:12:34 PM ---Η αποσταση στους χαρτες λεει οτι πηγαινε-ελα ειναι 165 χλμ. Με 60 ευρω, παει να πει 25 μεση καταναλωση. 'Η παραπανω χλμ θα εκανες ή διχως αυριο θα το πηγαινες. Αν εβγαινε 20, να λεγα οκ, αλλα ειναι υπερβολικη.
--- End quote ---
25 τι? :????: :????: :????:
Nikos_d:
--- Quote from: harisport on January 26, 2019, 03:12:34 PM ---Η αποσταση στους χαρτες λεει οτι πηγαινε-ελα ειναι 165 χλμ. Με 60 ευρω, παει να πει 25 μεση καταναλωση. 'Η παραπανω χλμ θα εκανες ή διχως αυριο θα το πηγαινες. Αν εβγαινε 20, να λεγα οκ, αλλα ειναι υπερβολικη.
--- End quote ---
Η απόσταση είναι γύρω στα 200χλμ μέχρι το ακριβές σημείο στο νόμο Σερρών. Όχι μέσα στην πόλη. Στο πήγαινε ήμουν κύριος, στον γυρισμό ήμουν πλακωμενος αλλά όχι συνέχεια γιατί άναβε συνέχεια λαμπάκι μετά από σκίσιμο.
harisport:
--- Quote from: Liakos on January 26, 2019, 07:16:07 PM ---
--- End quote ---
25 τι? :????: :????: :????:
--- End quote ---
25 λιτρα/100χλμ μεση καταναλωση. Ε τοτε πεφτει σε κανα 20αρι η καταναλωση, αν ηταν 200χλμ
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version