!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]
ted33:
--- Quote from: steve on September 22, 2017, 07:13:42 PM ---Για βόλτα με το r8 plus που δηλώνουμε συμμετοχή;
Στάλθηκε από το GT-I8200 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
--- End quote ---
Εδω
Sent from my iPhone using Tapatalk
jSkyline:
Φτάνει η χρονική στιγμή που απο εκεί που μιλούσαμε για την μάχη των κουβάδων θα φτάσουμε στο σημείο να μιλάμε για Focus RS vs A45AMG vs Taper vs M2!
Όταν κάποιος δεν μπορεί να ξεχωρίσει τον κουβα του απο το S8 το R8 και το Smart εκεί καταλήγουμε...
ted33:
--- Quote from: jSkyline on September 22, 2017, 08:34:09 PM ---Φτάνει η χρονική στιγμή που απο εκεί που μιλούσαμε για την μάχη των κουβάδων θα φτάσουμε στο σημείο να μιλάμε για Focus RS vs A45AMG vs Taper vs M2!
Όταν κάποιος δεν μπορεί να ξεχωρίσει τον κουβα του απο το S8 το R8 και το Smart εκεί καταλήγουμε...
--- End quote ---
Ε αυτο λεω μας εχεις πρηξει με τον κουβα σου το Φιεστα. Μιλα για κανενα σοβαρο αυτοκινητο και μην αρπαζεσαι με ολους εδω μεσα. Σε παρακολουθω καιρο. Πολυ κομπλεξ ρε συ απαπαπα. Εγω ξερω πολυ καλα να ξεχωρισω τον κουβα απ το αυτοκινητο. Αμα εισαι τοσο μαγκας αντρας στειλε μου μηνυμα να παμε για καφε να τα πουμε απο κοντα. Α κερναω καφε μην χρεωνεσαι αδικα
jSkyline:
Δεν έχω ανάγκη τον κάφε σου, δεν έχω ανάγκη τη βόλτα με το R8 (σου?) αν δεν είναι δικό σου ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ!!! (εσύ το είπες!)
Σιγά μη χάσω το χρόνο σου να πάω για καφέ μαζί σου! Αμα θες έλα στη βόλτα στις 6/10 να τα πούμε απο κοντά! Ο χρόνος μου είναι περιορισμένος και θέλω να τον σπαταλάω με φίλους, κάποιοι απο αυτούς λογικά έχουν αλλάξει περισσότερα αμάξια απο σένα και σίγουρα πολύ πιο αξιόλογα. Και για να το λήξω μια και καλή άμα είσαι τόσο γνωστός στον χώρο των κάρτ οπως λες υπάρχουν 2 οικογένειες που ουσιαστικά κυριαρχούν στον χώρο του κάρτ, τις ξέρεις φαντάζομαι, άμα θες μπορούμε να πάμε για καφέ με όλους αυτούς και τα mini cooper τους (κάποιοι δεν τα έχουν ακόμα, αλλα λένε μόνο τα καλύτερα!)
ted33:
Αμε κανενα προβλημα! Δεν ειναι 2 οικογενειες καρτ ειναι παραπανω αλλα τελος παντων. Δυστηχως θα ειμαι εξωτερικο με την δουλεια μου για να ερθω στην βολτα. Τα παιδια στα καρτ τα βλεπω στην πιστα. Κανε βολτα με cooperakia εσυ και οταν θελησουν παταμε με ενα opc(το ξερουν τα παιδια). Λοιπον αυτα πολυασχολε και ευχομαι να μην ασχοληθεις παλι σε κουβεντα μου. Το ποιος εχει αξιολογα αυτοκινητα δεν γνωριζεις κανεις παλι το ιδιο λαθος οπως το πρωι και προτρεχεις. Τον καφε ομως στον κερναω
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version