!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]
jSkyline:
Είναι δικό σου το OPC!? Αν δεν είναι δεν δεχόμαστε να έχεις άποψη για αυτό!
Προφανώς δεν εχεις καταλάβει για ποιους μιλάω...Οι συγκεκριμένοι ανθρώποι δεν ασχολούνται με τις κόντρες στο δρόμο είναι κομμάτι της αυτοκίνησης στην Ελλάδα, στις συλλογές τους βρίσκονται πληθώρα αγωνιστικών και όχι μόνο αυτοκινήτων, πολυπρωταθλητές στα κάρτ και τα 2 αγόρια της κάθε οικογένειας και ιδιοκτήτες ομάδων κάρτ.
Επειδή με τα παιδιά της μιας οικογένειας ήμουν συμμαθητής απο την 1η δημοτικού αξίζει να σου αναφέρω οτι ήξεραν να οδηγουν πρίν μάθουν να γράφουν. Αν πιστεύεις οτι είσαι ο μοναδικός ανθρωπος σε αυτό τον πλανήτη που έχει γνωριμίες είσαι απλά πολυ γελασμένος.
Αλλα αφού γουστάρεις να αυτοπροβάλλεσαι και να μας τα ζαλίζεις, εχεις καταλάβει οτι είμαι ο μοναδικός εδω μέσα που έχει οδηγήσει ND ? Παρατήρησες λίγα ποστ πιο πίσω οτι είχα στο γκαραζ μου και προφανώς οδήγησα 718 ? Μήπως τελικά δεν είμαι το παιδάκι που νομίζεις ?
ted33:
--- Quote from: jSkyline on September 22, 2017, 09:30:27 PM ---Είναι δικό σου το OPC!? Αν δεν είναι δεν δεχόμαστε να έχεις άποψη για αυτό!
Προφανώς δεν εχεις καταλάβει για ποιους μιλάω...Οι συγκεκριμένοι ανθρώποι δεν ασχολούνται με τις κόντρες στο δρόμο είναι κομμάτι της αυτοκίνησης στην Ελλάδα, στις συλλογές τους βρίσκονται πληθώρα αγωνιστικών και όχι μόνο αυτοκινήτων, πολυπρωταθλητές στα κάρτ και τα 2 αγόρια της κάθε οικογένειας και ιδιοκτήτες ομάδων κάρτ.
Επειδή με τα παιδιά της μιας οικογένειας ήμουν συμμαθητής απο την 1η δημοτικού αξίζει να σου αναφέρω οτι ήξεραν να οδηγουν πρίν μάθουν να γράφουν. Αν πιστεύεις οτι είσαι ο μοναδικός ανθρωπος σε αυτό τον πλανήτη που έχει γνωριμίες είσαι απλά πολυ γελασμένος.
Αλλα αφού γουστάρεις να αυτοπροβάλλεσαι και να μας τα ζαλίζεις, εχεις καταλάβει οτι είμαι ο μοναδικός εδω μέσα που έχει οδηγήσει ND ? Παρατήρησες λίγα ποστ πιο πίσω οτι είχα στο γκαραζ μου και προφανώς οδήγησα 718 ? Μήπως τελικά δεν είμαι το παιδάκι που νομίζεις ?
--- End quote ---
Ναι αγορακι μου οτι πεις βαρεθηκα εχω πιο χρησιμα πραγματα να κανω... Ο καθενας ξερει τι εχει κανει και τι εχει στο γκαραζ του.
Sent from my iPhone using Tapatalk
RustRat:
Τελικά όμως ποιος την έχει μεγαλύτερη, δε κατάλαβα. Με το συμπάθειο κιόλας, αλλα να, 2 σελίδες τώρα ψάχνουμε να δούμε ποιος έχει την μεγαλύτερη γνωριμία. Να με σ’χωρνάτε...
jSkyline:
--- Quote from: RustRat on September 22, 2017, 09:57:43 PM ---Τελικά όμως ποιος την έχει μεγαλύτερη, δε κατάλαβα. Με το συμπάθειο κιόλας, αλλα να, 2 σελίδες τώρα ψάχνουμε να δούμε ποιος έχει την μεγαλύτερη γνωριμία. Να με σ’χωρνάτε...
--- End quote ---
Ξεκάθαρα δεν την εχω εγώ την... γνωριμία :) Σειρά προτεραιότητας για βόλτα με R8 δεν μπορώ να μοιράσω!
H διεξαγωγή της εκδήλωσης θα γίνει με την επιστροφή του Τεντυ απο "τας εξωτερικας!"
selito:
--- Quote from: RustRat on September 22, 2017, 09:57:43 PM ---Τελικά όμως ποιος την έχει μεγαλύτερη, δε κατάλαβα. Με το συμπάθειο κιόλας, αλλα να, 2 σελίδες τώρα ψάχνουμε να δούμε ποιος έχει την μεγαλύτερη γνωριμία. Να με σ’χωρνάτε...
--- End quote ---
hairdressing mode on
Φήμες λένε πως ο @anvas94 την έχει μεγάλη.....την τουρμπίνα, ε @gianic ?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version