!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]

<< < (459/487) > >>

steve:
Για βόλτα με το r8 plus που δηλώνουμε συμμετοχή;

Στάλθηκε από το GT-I8200 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ted33:
Οχι μεγαλε δεν συμφωνησα! Μην εχεις προβλημα γιατι δεν κανει καλο. Απλα στα ειπα αντικειμενα και οχι προβληματικα οπως εχεις μαθει να μιλας

Sent from my iPhone using Tapatalk

ted33:

--- Quote from: AN7 on March 30, 2012, 12:48:38 PM ---Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά αν μπορούσα να πάρω ένα S3 πχ, θα το έκανα με κλειστά τα μάτια. Απίστευτα φιλικό αμάξι, με το γκάζι του, την εσωτερικάρα του και τα όλα του.

--- End quote ---
Δεν διαφωνω το ειχα αρκετο χρονικο διαστημα! Πολυ ωραιο αυροκινητο με γκαζι στριψιμο αλλα οχι την ευχαριστηση του μιατα. Σιγουρα ομως αξιολογη κατασκευη

panos444:

--- Quote from: ted33 on September 22, 2017, 07:17:29 PM ---
--- Quote from: AN7 on March 30, 2012, 12:48:38 PM ---Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά αν μπορούσα να πάρω ένα S3 πχ, θα το έκανα με κλειστά τα μάτια. Απίστευτα φιλικό αμάξι, με το γκάζι του, την εσωτερικάρα του και τα όλα του.

--- End quote ---
Δεν διαφωνω το ειχα αρκετο χρονικο διαστημα! Πολυ ωραιο αυροκινητο με γκαζι στριψιμο αλλα οχι την ευχαριστηση του μιατα. Σιγουρα ομως αξιολογη κατασκευη

--- End quote ---
Βασικά δεν συγκρίνονται μεταξύ τους.
Έχει τα διπλά λεφτά το s3. Και γω το s3 θα προτιμούσα. Αν και αν είχα τα 50-60 χιλιάρικα θα προτιμούσα Α45 amg.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ted33:

--- Quote from: panos444 on September 22, 2017, 07:21:09 PM ---
--- Quote from: ted33 on September 22, 2017, 07:17:29 PM ---

--- End quote ---

--- End quote ---
Βασικά δεν συγκρίνονται μεταξύ τους.
Έχει τα διπλά λεφτά το s3. Και γω το s3 θα προτιμούσα. Αν και αν είχα τα 50-60 χιλιάρικα θα προτιμούσα Α45 amg.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

--- End quote ---
Αλλο εργαλειο το Μερσεντες.... πιστολι

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version