!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]
vagmann:
Παρε και μια μεσα να εισαι προετοιμασμενος...
Μια γρηγορη βολτα που του εκανα στο 900T,φαινεται ευχαριστο για μικρο αυτοκινητο πολης...
Liakos:
Η αληθεια ειναι οτι ειναι ομορφο. Γενικα μοιαζει πολυ στο Clio.
Πλεον, ετσι οπως εχουν μεγαλωσει τα μικρα και με τις κλασικες αλλαξοκωλιες τουρμποκινητηρων για λογους κοστους, δε βρισκω ιδιαιτερο λογο να αγορασει καποιος μεγαλυτερη κατηγορια αν δεν εχει πραγματικη αναγκη τους χωρους.
jSkyline:
Ναι οντως το μικρό ειναι πολυ σχετικό!
Ειλικρινά κάποιες φορές νιώθω οτι το Φιεστα ειναι και μεγάλο για τα γούσα μου. Τόση ευρυχωρία που κάνει το ΜΧ να φαίνεται εκνευριστικά μικρό.
Σήμερα πήρε για λίγο ο πατέρας μου το ΜΧ για να πάει για μια δουλεια 5 χλμ απόσταση, επειδή είχε πάει το δικό του για σέρβις, γύρισε και το πρώτο που μου είπε ήταν "πιαστηκα" εκει μέσα.
Ηλπιζε οτι θα είχε Φιέστα σήμερα, αλλά τα είχαμε κάνει τραμπα με τον κολλητο μου και σιγά μην του άφηνα το Clio!
vagmann:
--- Quote from: Liakos on September 21, 2017, 06:14:29 PM ---Η αληθεια ειναι οτι ειναι ομορφο. Γενικα μοιαζει πολυ στο Clio.
--- End quote ---
Μα ειναι αδερφακια με το clio,και δυστυχως made in France...αλλα ειναι οντως ερωτευσιμο...
panos444:
--- Quote from: vagmann on September 21, 2017, 09:10:51 PM ---
--- Quote from: Liakos on September 21, 2017, 06:14:29 PM ---Η αληθεια ειναι οτι ειναι ομορφο. Γενικα μοιαζει πολυ στο Clio.
--- End quote ---
Μα ειναι αδερφακια με το clio,και δυστυχως made in France...αλλα ειναι οντως ερωτευσιμο...
--- End quote ---
Μα αυτό είναι θετικό. Το κλιο έχει την πολύ καλή κύλιση θεωρείς πως είναι μεγαλύτερης κατηγορίας πάτημα. Αντίθετα τα γιαρις πχ είναι πολύ πίσω σε αυτό, κουραστικά για ταξίδια και άνεση. Και το καινούριο φιέστα πολύ καλό, το πήρε συνάδελφος και με έκανε βόλτα.
Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version