!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]
vagmann:
--- Quote from: panos444 on September 21, 2017, 09:19:26 PM ---
--- Quote from: vagmann on September 21, 2017, 09:10:51 PM ---
--- Quote from: Liakos on September 21, 2017, 06:14:29 PM ---Η αληθεια ειναι οτι ειναι ομορφο. Γενικα μοιαζει πολυ στο Clio.
--- End quote ---
Μα ειναι αδερφακια με το clio,και δυστυχως made in France...αλλα ειναι οντως ερωτευσιμο...
--- End quote ---
Μα αυτό είναι θετικό. Το κλιο έχει την πολύ καλή κύλιση θεωρείς πως είναι μεγαλύτερης κατηγορίας πάτημα. Αντίθετα τα γιαρις πχ είναι πολύ πίσω σε αυτό, κουραστικά για ταξίδια και άνεση. Και το καινούριο φιέστα πολύ καλό, το πήρε συνάδελφος και με έκανε βόλτα.
--- End quote ---
Ισχυει αυτο για την κυλιση που λες,αλλα πιστευω οτι το made in Japan στο θεμα αξιοπιστια δεν εχει ανταγωνισμο.
Dasimo:
Αν είναι όντως made in Japan
Sent from my iPhone using Tapatalk
jSkyline:
Εγώ πάλι δεν είμαι σίγουρος ούτε για τα made in Japan... Το JN Xtrail έχει βγάλει πολλά προβλήματα, όχι σημαντικά μεν, σε σχέση με τα made in UK Primera που είχαμε...
Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk
panos444:
--- Quote from: vagmann on September 22, 2017, 09:34:18 AM ---
--- Quote from: Liakos on September 21, 2017, 06:14:29 PM ---Η αληθεια ειναι οτι ειναι ομορφο. Γενικα μοιαζει πολυ στο Clio.
--- End quote ---
Μα ειναι αδερφακια με το clio,και δυστυχως made in France...αλλα ειναι οντως ερωτευσιμο...
--- End quote ---
Μα αυτό είναι θετικό. Το κλιο έχει την πολύ καλή κύλιση θεωρείς πως είναι μεγαλύτερης κατηγορίας πάτημα. Αντίθετα τα γιαρις πχ είναι πολύ πίσω σε αυτό, κουραστικά για ταξίδια και άνεση. Και το καινούριο φιέστα πολύ καλό, το πήρε συνάδελφος και με έκανε βόλτα.
--- End quote ---
Ισχυει αυτο για την κυλιση που λες,αλλα πιστευω οτι το made in Japan στο θεμα αξιοπιστια δεν εχει ανταγωνισμο.
--- End quote ---
Για μένα όλα έχουν να κάνουν με τον σχεδιασμό και όχι με το που έχουν φτιαχτεί. Πλέον σε πολλά οι Κινέζοι είναι μπροστά, δεν εννοώ τα αυτοκίνητα φυσικά.
Στο θέμα μας, το φιέστα το θεωρώ από τα καλύτερα στην κατηγορία, αν όχι το καλύτερο.
Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ted33:
--- Quote from: panos444 on September 22, 2017, 10:54:12 AM ---
--- Quote from: vagmann on September 22, 2017, 09:34:18 AM ---
--- End quote ---
--- End quote ---
--- End quote ---
--- End quote ---
Για μένα όλα έχουν να κάνουν με τον σχεδιασμό και όχι με το που έχουν φτιαχτεί. Πλέον σε πολλά οι Κινέζοι είναι μπροστά, δεν εννοώ τα αυτοκίνητα φυσικά.
Στο θέμα μας, το φιέστα το θεωρώ από τα καλύτερα στην κατηγορία, αν όχι το καλύτερο.
Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
--- End quote ---
Ε δε νομιζω... Να σε παω μια γρηγορη με το Α1 που πηρα στη γυναικα μου να καταλαβεις! Απιστευτη κυληση και δυναμη και ποιοτητα!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version