!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]

<< < (453/487) > >>

arvani:
Παίδες, σκέφτομαι για αγορά το new fiesta tdci 1.5 85hp.
Για την κοπέλα είναι βασικά που έχει καθημερινές αποστάσεις Αττική οδό, και κανά ταξίδι ίσως στο χωριό.
Το έκανα test drive σήμερα (120hp) και μου φάνηκε ότι πλέον η κατηγορία έχει ξεφύγει (ποιότητα, κύλιση, συναρμογή).
Για αυτό και έχουν ανέβει οι τιμές κατακόρυφα...
Έχετε κάποια εικόνα για το συγκεκριμένο, είτε για τον κινητήρα του που η προηγούμενη εκδοχή του στο είχε 95hp στο προηγούμενο Fiesta?
Επίσης για service, μηχανικά προβλήματα κλπ.
Μπήκα σε ένα forum αλλά δεν είχε info..
Thanks

jSkyline:
Εχω αλλάξει 7 fiesta! Όχι το τελευταιο μοντελο αλλα μεχρι και του 2014 το FL, όλα diesel.

Απλά δεν βγάζουν σοβαρά προβλήματα, στις μικροβλακείες, την ακούει η πόρτα του οδηγου απο τα πολλά άνοιξε κλείσε και χαλάει ενας αισθητήρας οπότε δεν καταλαβαίνει πότε είναι ανοιχτή. Στα προηγούμενα έχανε σε κάποια νεράκι απο αντλία νερού η κάτι τετοιο. Απο τις λακούβες την ακούνε πολυ τα συνεμπλόκ πολυ εύκολα, το σαζμάν τους δεν ειναι τέρας αξιοπιστίας αλλα σπανια παραδίδει πνεύμα. Το ηχοσύστημα του δεν τα πάει καλά με τη ζέστη! Τίμιο, οικονομικό, στριφτερό, σβελτο ακόμα και με 75αλογα!

arvani:
Δεν μπορώ να βρω και καμιά δοκιμή online ρε γμτ για το 85άρι.
Όπως και να χει.
By the way, αυτήν την περίοδο τρέχει πρόγραμμα χρηματοδότησης με 2.59% fixed.
Πολύ δυνατό, έως και μυστήριο!

vagmann:
Γιαννιηηηη πως σου εχει ξεφυγει αυτο? :giveheart:

jSkyline:
Είναι πολύ καινούργιο και δέν μου έχει κάτσει καμιά δουλειά κοντα στη Λ. Αθηνών, να πάω να το πάρω για τεστ ντραιβ και να τους το επιστρέψω αργότερα, ειχα περάσει απο εκεί πριν κανενα 3μηνο και είχα δανειστει ενα προηγούμενης γενιάς, αλλα είχαν μόνο 2 απο τα καινούργια και αυτά δεν τα έδιναν για τεστ ντραιβ.
Θεωρώ πάντως οτι θα μοιάζει με το clio στην οδήγηση (υγ σήμερα όλη μέρα κυκλοφορούσα με Clio), με καλύτερο όμως εσωτερικό απο το Clio. Το νέο τιμόνι της Nissan γαμάει, αλλά δε μου αρέσει η τιμή του.

Θέλω να δώ και το Quasquai που ήρθε, αλλα έχω πήξει και με τη δουλειά οπότε δεν εχω χρόνο για τσάρκες πέρα δώθε!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version