!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]
jSkyline:
Χαχα! Δεν μπαίνω συχνά στο ΜΧ το οδήγησα τελευταία φορά στα γενέθλια μου πριν 15 μέρες αλλά το πήγα σε διαδρομή που κανένα κουβαδακι δεν θα με ευχαριστουσε άρα η ξυνιλα μου ήρθε μόλις μπήκα ξανά στο Fiesta!
Το ΜΧ με δυσκολεύει πολύ μόνο όταν συμβιώσω με το XTrail εκεί έχω τρομερούς χώρους την ηλιοροφαρα που τη γουστάρω όσο τίποτα άλλο τις πολυθρόνες και φυσικά το ύψος που μπαινω άνετα χωρίς να σκύψω και αράζω.
Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk
ted33:
Εγω με το corsa E ecoflex ειμαι πολυ ευχαριστημενος σε ολους μα ολους τους τομεις (καμια σχεση με το προηγουμενο ντιζελ που ειχα του 2013) εκτος απ τον τομεα αναρτηση. Το εχουν κανει το πενταπορτο πολυ μαλακο για οικογενειακη οδηγηση αλλα εμενα μου την δινει αυτο. Στην γυναικα μου που εχω παρει το 1000 τουρμπο το οποιο ειναι σφεντονα κυριολεκτικα στην εκδοση sport οι αναρτησεις ειναι πολυ πολυ ομορφες. Το ιδιο θεμα ειχα και στο παλιο corsa μου αλλα ειχα βαλει KONI κοκκινα και ησυχασα. Πολυ ωραιο και καθολου ενοχλητικο. Βεβαια το mazda μας ειναι αλλου οδηγηκα και το χαιρομαι καθε στιγμη (οποτε εχω χρονο να το οδηγω)
SteliosR:
Εγω αρχισει κ γλυκοκοιταζω τα FN2 αφου το σχεδιο για 370Z ναυαγησε...! Ισως αν αποδεχτω πως ολα τα ωραια τελειωνουν καποτε, να το αποχωριστω με γαληνη, κ χωρις ενοχες/δευτερες σκεψεις..!!! Ελπιζω...
Skyggedans:
--- Quote from: SteliosR on April 04, 2017, 12:15:23 PM ---Εγω αρχισει κ γλυκοκοιταζω τα FN2 αφου το σχεδιο για 370Z ναυαγησε...
--- End quote ---
:????: :????:
Πώς;... Γιατί;...ε...καμία επαφή και σχέση τα 2 αυτά. Τι έπαθες;
SteliosR:
μαλλον εργασιακα κενα αερος, που δεν με αφηνουν να "ψωνισω" κατι τοσο κοστοβορο. Μπορει να υπερβαλλω, αλλα η καρδια μου δεν πεταριζει κ παει καιρος που αγορασα κατι παρορμητικα χωρις πολυ σκεψη.
Οσο για το FN2, νομιζω ξερω τα pros and cons. Ειχα EP3 , και δεν απεχουν πολυ!! Ελπιζω να αλλαξει κατι, (προς το καλυτερο) κ να μν σκοτωσω το "ονειρο"¨...! :guns:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version