!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]
Skyggedans:
Το KIA με αυτόματο βγαίνει πανάκριβο, δυστυχώς.
Κρίμα για το Vitara. Επειδή έμαθα τις πραγματικές τιμές, βγαίνει φθηνότερο απ' το S-Cross και θα το σκεφτόμουν σοβαρά.
Το Kuga δείχνει άψογο - με ερωτηματικό το Durashift, αλλά είναι τεράστιο.
Σώσε τον πρόεδρο από το Ateca...
jSkyline:
Ας σωθεί μόνος του! Δεν το βλέπει πως είναι το δύσμοιρο το Σεατ! Δεν μπορώ να γράψω περισσότερα αλλά η δοκιμή ήταν αρκετά καλή για να αποκτήσω άποψη και για τα 2!
Για το Vitara δεν έχω άποψη αλλά επειδή υπήρχε βαθμολόγηση από αρκετά άτομα, πάτωσε παντού και όχι μόνο στα υποκειμενικά κριτήρια.
Neko:
Ακριβό το Ateca για χιλιαρι!!! Εμένα έχει κολλήσει η γυναίκα μου για το Q2 :-)
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
jSkyline:
--- Quote from: Neko on February 13, 2017, 11:48:03 AM ---Ακριβό το Ateca για χιλιαρι!!! Εμένα έχει κολλήσει η γυναίκα μου για το Q2 :-)
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
--- End quote ---
1.4 νομίζω οδήγησα Νεκτάριε. Δεν νομίζω να ήταν 1000αρι αλλα δεν ρώτησα κιόλας. Βασικά βάζουν σε αυτό το πανβαρο πράμα 1000αρι μοτέρ ? Είμαι σίγουρος οτι ηταν βαρύτερο απο το X-Trail μου και παντού ήταν χειρότερο!
Manolis:
--- Quote from: Skyggedans on February 13, 2017, 11:41:47 AM ---
Το KIA με αυτόματο βγαίνει πανάκριβο, δυστυχώς.
Κρίμα για το Vitara. Επειδή έμαθα τις πραγματικές τιμές, βγαίνει φθηνότερο απ' το S-Cross και θα το σκεφτόμουν σοβαρά.
Το Kuga δείχνει άψογο - με ερωτηματικό το Durashift, αλλά είναι τεράστιο.
Σώσε τον πρόεδρο από το Ateca...
--- End quote ---
Από όσα είδα το Kuga μ άρεσε περισσότερο αν και λίγο τσιμπημένο στην ST-Line έκδοση που μ άρεσε.Αλλά ρε φίλε ολόκληρη μαούνα.
Βλέπω την Άννα να παίζει συγκρουόμενα με δαύτο.
Vitara απογοήτευση,CHR τα ίδια,τα AUDI μ αρέσουν πολύ (Q2-Q3) αλλά αυτές τις υπεραξίες δεν τις πληρώνω ποτέ.
Νότη πάμε για Honda!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version