!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]

<< < (441/487) > >>

Skyggedans:

Σίγουρα πρέπει να χρησιμοποιήσουν πιο φωτεινές εσωτερικές επενδύσεις. Αν αυτό στη φωτο το πραγματοποιήσουν, θα κερδίσουν πολλούς πόντους. Πάντως αν εξαιρέσω το C-Max και το HRV, μέσα μοιάζουν με αυτοκίνητα του 2000.

kostasmito:
Το C-MAX είναι πολύ ωραίο αυτοκίνητο και σίγουρα το καλύτερο "οικογενειακό" από όσα έχεις δει. Το διπλοσύμπλεκτο κιβώτιο του δεν ξέρω τι λέει από πλευράς αξιοπιστίας, αλλά οδηγικά (για τον petrolhead) θα είναι σίγουρα καλύτερο σε σχέση με τα CVT.
Μεταχειρισμένα κοιτάς καθόλου? Αυτό https://www.spotawheel.gr/buy/volvo/used-2015-volvo-v40/340 αν και με μικρό πορτ μπαγκαζ, δεν είν κακό.

Skyggedans:

Με έχει ξενερώσει φουλ η τεράστια διαφοροποίηση τιμών από έκδοση σε έκδοση ή ακόμα χειρότερα, στο κάθε έξτρα αξεσουάρ από έκδοση σε έκδοση με την ηλίθια φορολόγηση και αν επίσης αυξήσουν κι άλλο τις τιμές, το μεταχειρισμένο θα είναι μονόδρομος.

Το Volvo είναι εκπληκτικό, αλλά δυστυχώς σε χώρους δεν θα είναι αναβάθμιση σε σχέση με το Jazz, οπότε το άφησα.

Neko:
Νότη στην ίδια θέση με σένα ήμουν και εγώ πριν λίγο καιρό. Αν και κοίταζα σε άλλη κατηγορία εγώ ήμουν ανάμεσα στο Suzuki Ignis all grip Peugeot  2008 και το Citroen c3. Το Peugeot μου άρεσε αλλά ακριβό όπως το ήθελα. Το Suzuki ήμουν στο τσακ να το πάρω αν και ήταν στην κατηγορία του Panda  σε χώρους. Ήταν το μόνο σε βενζίνη αλλά με χαμηλή κατανάλωση. Η τιμή του βέβαια με μια έκπτωση που είχε έβγαινε στα 16500! Τελικά με κέρδισε το Citroen c3 από ομορφιά χώρους και σε τιμή 17150 με έκπτωση πήρα το 1.6 shine με τους 100ps. Ελπίζω να βρεις τελικά αυτό που θα σ'αρεσει  :-)

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

jSkyline:
Οδήγησα σε μια γρήγορη βόλτα χθες αργά το βράδυ το νέο Kia Sportage. Ουσιαστικά χθες το μεσημέρι έγινε και η παρουσίαση του στις εγκαταστάσεις του Δάβαρη και επειδή έχω άνθρωπο που δουλεύει μέσα στην Kia, κάναμε αργά το βράδυ μια βόλτα με το δημοσιογραφικό, καθώς και με το δημοσιογραφικό Seat Ateca. (Υπήρχαν στην παρουσίαση επίσης, τα δημοσιογραφικά Quasquai, Kadjar, Vitara, Kuga). Δεν τα είδα απο κοντά, αλλά σύμφωνα με τον φίλο μου, που του έχω και αρκετή εμπιστοσύνη, το Kuga είναι σαφώς καλύτερο από τα υπόλοιπα. Είχε ακριβώς την ίδια άποψη για το εσωτερικό του Nissan με εμένα και μου έθαψε το Vitara οσο δεν πάει!

...Δες το ΚΙΑ, αν σου αρέσει εξωτερικά. Αυτό μόνο.

ΥΓ. Δεν έχω έτσι και αλλιώς καλή γνώμη για την Seat, άλλα το Ateca ήταν μια ακόμα μετριότητα.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version