!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]

<< < (436/487) > >>

jSkyline:

--- Quote from: ted33 on February 01, 2017, 09:36:43 AM ---
--- Quote from: Skyggedans on February 01, 2017, 09:22:46 AM ---
 Νομίζω στο Qashqai  θα καταλήξω κι εγώ Alex. Λόγω τιμής περισσότερο.
 Και ευτυχώς και αυτό έχει CVT, με τον 1.6.
 Απλά θέλω να δω όλες τις επιλογές, περισσότερο για εγκυκλοπαιδικούς λόγους.
 Και το Vitara δείχνει ενδιαφέρον, αν και ως design δε με τρέλανε.

--- End quote ---

Ριξε μια ματια στο Seat Ateca το ειδα και μου αρεσε πολυ!!!

--- End quote ---
Άσχετο με την κουβέντα, αλλά τo Ateca Tiguan Q2 είναι σαν απόδειξη ότι το VAG ξέμεινε από σχεδιαστές! Εγώ δεν θα το κοίταγα λόγο προηγούμενης κακής εμπειρίας από τη SEAT!

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Skyggedans:

Θα με χαρακτηρίσετε κολλημένο, αλλά δε θα κοιτάξω καμία άλλη εταιρία πέραν των Γιαπωνέζικων.
 Όσες φορές πειραματίστηκα με Γάλλους, Βαγγέλη, είχα πάντα τα χαζοπροβλήματα τους - όχι κάτι σοβαρό, αλλά πάντα είχα να ασχολούμαι με κάποια δυσλειτουργία. Το group vag δεν το κοιτάζω καν, Θοδωρή.

Qashqai βλέπω κι εγώ ως λύση που προκρίνεται και value for money με αυτά που προσφέρει. Το HRV αν το καταφέρω, θα είναι υπέρβαση, αλλά πιστεύω το αξίζει, εφόσον είναι αμάξι που θα μείνει για χρόνια στην κατοχή μου.

--- Quote from: jSkyline on February 01, 2017, 09:35:30 AM ---το C-HR το είδα μόνο στην αντιπροσωπεία που είχα πάει για service το IQ τη Δευτέρα και είναι ότι χειρότερο από χώρους και εσωτερικό, θα το συγκρινα με Juke.

--- End quote ---

Αυτό ακριβώς. Τεράστια απογοήτευση.

jSkyline:
Ενημερωτικά το Quasquai είναι Γάλλος, ακόμα και το Xtrail που έχουμε είναι Γάλλος στα ηλεκτρικά του (3 φορές διακόπτης στο ηλεκτρικο παράθυρο συνοδηγού!) και ας έχει και αριθμό πλαισίου που ξεκινάει με JN1xxxxxxx κατασκευή Japan δλδ! Με τα Primera βέβαια δεν είχαμε ποτέ θέμα και ας ήταν SJχχχχχ (Sunderland, UK)

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

HarryB:
Ειχα ψαξει αυτη την αγορα το 2012, για τον φαδερ. Τελικα κατεληξε σε ASX 1.8D, απο το οποιο μονο υπερευχαριστημενος δηλωνω. Ναι, ειναι ασχημο, και τα πλαστικα του εσωτερικου κακα σαν ποιοτητα, αλλα γενικα ειναι αξιοπιστο, ησυχο, ανετο, εχει χωρους και το μοτερ ηταν μακραν το καλυτερο διαθεσιμο εκεινη την εποχη. Αρκετη ροπη απο πολυ χαμηλα, και αστεια καταναλωση, ειδικα για αμαξι 1μισου+ τονου και αεροδυναμικης περιπτερου.

Skyggedans:

Το είδα κι αυτό, Χάρη, το είχε η Βελμάρ. Εκτός του ότι πλέον δείχνει ξεπερασμένο, δε βγαίνει και σε αυτόματο που χρειάζομαι. Οπότε απορρίφθηκε εξ' αρχής. Όλοι έχουν να λένε για τον κινητήρα αυτόν πάντως.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version