!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]
Alex:
Έχοντας εμπειρία από qashqai 1.6d 130κάτι άλογα, έχω να πω μόνο τα καλύτερα. Crossover με μεγάλο εμπρός πρόβολο που εκτός δρόμου θέτει τα, χαμηλά, όρια.
Ο κινητήρας του απόλαυση. Νομίζω έχει βάλει το χέρι και η renault. Εκτός τούρμπο δεν κουνιέται, όπως και άλλα 1600άρια diesel που χω οδηγήσει. Το κρατάς εύκολα εντός φάσματος όμως.
Εμφανισιακά είναι ισορροπημένο και όμορφο. Και εσωτερικά, που κακά τα ψέματα, από μέσα το ζεις ένα αυτοκίνητο και αν δεν σαρέσει δεν θα το χαρείς ποτέ.
Άριστη επιλογή από την εμπειρία μου, οικογενειακό αμάξι και το ξέρω.
Skyggedans:
Νομίζω στο Qashqai θα καταλήξω κι εγώ Alex. Λόγω τιμής περισσότερο.
Και ευτυχώς και αυτό έχει CVT, με τον 1.6.
Απλά θέλω να δω όλες τις επιλογές, περισσότερο για εγκυκλοπαιδικούς λόγους.
Και το Vitara δείχνει ενδιαφέρον, αν και ως design δε με τρέλανε.
vagmann:
Αν "φτανεις" το Honda,εισαι εκει εφοσον σου αρεσει πολυ κιολας...Διαφορετικα οπως ειπε και ο αποπανω qashqai δαγκωτο...
Μπορει να ειναι ψιλοαδιαφορο γενικα,αλλα ειναι οικονομικο αξιοπιστο,εχει μεταπωληση,οτι μπορει να ζητησει κανεις απο εναν ανθρωπομεταφορεα δλδ...
Το 3008 το αποκλειεις?
Και ενα συγκριτικο...
http://www.autoexpress.co.uk/honda/hr-v/92454/honda-hr-v-vs-nissan-qashqai-peugeot-3008
jSkyline:
Quasquai μετά Vitara μετά HRV από τα SUV, το C-HR το είδα μόνο στην αντιπροσωπεία που είχα πάει για service το IQ τη Δευτέρα και είναι ότι χειρότερο από χώρους και εσωτερικό, θα το συγκρινα με Juke. Από τα hatch θα κοιτούσα μόνο το Civic τα άλλα μου φαίνονται αδιάφορα, ίσως και το τελευταίο Astra αλλά δεν νομίζω να το αγόραζα.
Το quasquai είναι το πιο ολοκληρωμένο από αυτά και δεν έχει να κάνει με τη συμπάθεια που έχω στη Nissan. Στα αρνητικά του ότι είναι πολυφορεμενο.
edit: όπως βλέπω όλοι στο ίδιο μήκος κύματος απαντούν. Σωστό και αυτό που είπε ο Βαγγέλης για την μεταπωληση. Αξιοπιστία δεν είναι όπως στο παρελθόν. Βγάζουν μικροβλακειες με τα ηλεκτρικά/ηλεκτρονικά, όχι όμως ουσιώδεις μεγάλες ζημιές
Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk
ted33:
--- Quote from: Skyggedans on February 01, 2017, 09:22:46 AM ---
Νομίζω στο Qashqai θα καταλήξω κι εγώ Alex. Λόγω τιμής περισσότερο.
Και ευτυχώς και αυτό έχει CVT, με τον 1.6.
Απλά θέλω να δω όλες τις επιλογές, περισσότερο για εγκυκλοπαιδικούς λόγους.
Και το Vitara δείχνει ενδιαφέρον, αν και ως design δε με τρέλανε.
--- End quote ---
Ριξε μια ματια στο Seat Ateca το ειδα και μου αρεσε πολυ!!!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version