!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]

<< < (437/487) > >>

jSkyline:
To Ecosport το έχεις απορρίψει λόγο εμφάνισης ε ?

Μπορώ να πώ τα καλύτερα για το 1.5 μοτερ της Ford, στο νέο μου Fiesta είναι κάτι παραπάνω απο εξαιρετικό καμία σχέση με τα 1.4 που είχα. Οικονομικό και πολύ αποδοτικό, επίσης οδηγώντας το Clio και στα καπάκια το Fiesta η διαφορά στη δύναμη είναι αισθητή. Απογοητεύτηκα κιόλας λίγο επειδή περίμενα πως και πως το νέο micra, αλλα φαίνεται πως η νεα fiesta-ra είναι καλύτερη!

Skyggedans:

Το είδα κι αυτό, το είχαν σ' αυτό το ονειρικό πορδοκαλί του λανσαρίσματος του. Εμετικό εις διπλούν.

Αν πήγαινα σε Ford, θα κοιτούσα το C-Max. To B είναι μικρό σε χώρους - αντίστοιχοι του Jazz - ενώ το Kuga, ωραίο, αλλά τεράστιο.
 Επίσης δεν έχω καθόλου feedback για το dualshift της Ford και δεν ψήνομαι καθόλου για πειραματισμούς.

ted33:

--- Quote from: jSkyline on February 01, 2017, 11:54:01 AM ---To Ecosport το έχεις απορρίψει λόγο εμφάνισης ε ?

Μπορώ να πώ τα καλύτερα για το 1.5 μοτερ της Ford, στο νέο μου Fiesta είναι κάτι παραπάνω απο εξαιρετικό καμία σχέση με τα 1.4 που είχα. Οικονομικό και πολύ αποδοτικό, επίσης οδηγώντας το Clio και στα καπάκια το Fiesta η διαφορά στη δύναμη είναι αισθητή. Απογοητεύτηκα κιόλας λίγο επειδή περίμενα πως και πως το νέο micra, αλλα φαίνεται πως η νεα fiesta-ra είναι καλύτερη!

--- End quote ---

Σαν το μοτερ μου ομως σε diesel δεν υπαρχει! 1250 κυβικα 95 αλογατα ολοζωντανα και με μεταβλητη τουρμπινα (για την κατηφγορια του) και αρκετα ποιοτικο! Και απο αυτο το κορσα και το προηγουμενο που ειχα σε diesel (2013 μοντελο) πολυ πολυ ευχαριστημενος. Τα ιδια αλογα να τονισω βγαζει το fiesta diesel σε 1600 κυβικα. α και χωρις τελη κυκλοφοριας

jSkyline:
Προφανώς εννοείς το μοτέρ της Fiat, το είχα σε Μίτο και Corsa, ναι ήταν καλό. Το Corsa όμως σαν αμάξι δεν ήταν καλό και πολύ μέτριο ποιοτικά. Βασικά το μόνο αξιόλογο αμάξι που φοράει αυτό το μοτέρ είναι το mito, όχι πολύ αξιόπιστο αλλά σίγουρα όμορφο

Sent from my HTC One ME

ted33:

--- Quote from: jSkyline on February 01, 2017, 12:25:35 PM ---Προφανώς εννοείς το μοτέρ της Fiat, το είχα σε Μίτο και Corsa, ναι ήταν καλό. Το Corsa όμως σαν αμάξι δεν ήταν καλό και πολύ μέτριο ποιοτικά. Βασικά το μόνο αξιόλογο αμάξι που φοράει αυτό το μοτέρ είναι το mito, όχι πολύ αξιόπιστο αλλά σίγουρα όμορφο

Sent from my HTC One ME

--- End quote ---

Ναι αυτο το Fiat το υπεραξιοπιστο εννοω που το φορανε εκατομμυρια χιλιομετρα τα φορτηγακια της Fiat. Εχεις δικιο το παλιο κορσα δεν ηταν ιδιαιτερα ποιοτικο αλλα το καινουργιο ειναι αλλο επιπεδο εντελως και γενικοτερα ρολαρισμα στο δρομο μεγαλυτερης κατηγοριας αυτοκινητου. Το Fiesta μ αρεσει αρκετα παντως με ecoboost

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version