!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]

<< < (387/487) > >>

steffl:
το εχω δει live και πραγματικα δεν παιζεται ... :exaclty: :exaclty: :exaclty: :exaclty:

sebastian:
Εχει καποιος εμπειρια απο fiat panda 100?? Με ενδιαφερει κυριως να μαθω τι λεει απο αξιοπιστια και καταναλωση. Ψαχνω για αντικαταστατη ενος 107 που εχουμε και ειμαι πολυ ευχαριστημενος,αλλα πλεον μπαινουν καποια ταξιδια στο προγραμμα και με τα 1000 κυβικα του,το βλεπω να δυσκολευομαστε...

Hayate:
έχω οδηγήσει panda κ είναι καλό, από αξιοπιστία δε ξέρω τι λέει. εγώ θα αγόραζα γιαπωνέζο να κοιμάμαι ήσυχος. mazda2, swift, yaris. ειδικά το 2, είναι έτη φωτός καλύτερο από πάντα.

saldale:
Εδώ και 4 μέρες οδηγώ ένα Renault Clio Tce του 2014, με 900άρι, 3κύλινδρο κινητήρα και turbo.

Με εξαίρεση τη θέση οδήγησης, το αμαξάκι είναι πραγματικά εκπληκτικό. Πολύ καλό πάτημα-φρένα-τιμόνι, παντελώς αθόρυβο και ένα σωρό ηλεκτρονικά καλούδια (esp, start/stop, cruise control, navi, touch screen, mp3...)
Επίσης δεν καίει τίποτα για τα 90 άλογα που βγάζει.

Κρίμα που θα πρέπει σύντομα να το γυρίσω πίσω.

Ξάδελφος:

--- Quote from: sebastian on July 25, 2014, 02:08:18 PM ---Εχει καποιος εμπειρια απο fiat panda 100?? Με ενδιαφερει κυριως να μαθω τι λεει απο αξιοπιστια και καταναλωση. Ψαχνω για αντικαταστατη ενος 107 που εχουμε και ειμαι πολυ ευχαριστημενος,αλλα πλεον μπαινουν καποια ταξιδια στο προγραμμα και με τα 1000 κυβικα του,το βλεπω να δυσκολευομαστε...

--- End quote ---
Σκληρη αναρτηση,στριβει καλα.Αν θυμαμαι καλα ακριβα ελαστικα(λογω διαστασης) ,γρηγορο,δεν ειναι οικονομικο,στριβει καλα,αλλα ειναι Φιατ με οτι αυτο συνεπαγεται στην ποιοτητα και στη διαρκεια της(τρια φιατ ειχα και δεν εχω καλη γνωμη)... Σιγουρα ενα yaris,ενα micra,ειναι καλυτερα,αυτο ομως ειναι πιο οδηγοκεντρικο..
Εγω ,  θα τ αγοραζα το Panda 100 !

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version