!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]
sebastian:
Και γω γι'αυτο το σκεφτηκα πρωτο,ειχα οδηγησει ενα παλια και μου ειχε φανει πολυ καλο οδηγικα, για την κατηγορια του παντα.Αν θυμασαι καθολου καταναλωσεις θα με βοηθουσες αρκετα ::-. :thx:
Αν και πιστευω οτι απο τα 6λ/100 που ειμαι με το 107 συνηθως,ολα θα καινε περισσοτερο.
Θα ψαξω και για κανενα παλιο yaris tsport 1.5 και κεινο θυμαμαι ηταν αξιολογο.
Gas21:
Αυτο θα εγραφα τωρα, με λιγοτερα χρηματα απ το panda παιρνεις το TS και ξενοιάζεις..
Ειναι πάρα πολύ αξιόπιστο μοντελο (εχουμε το 1000αρι 15 χρόνια τωρα).
Για αυτα που ζητας θα σε υπερκαλύψει .
Ξάδελφος:
--- Quote from: sebastian on July 25, 2014, 08:44:30 PM ---Και γω γι'αυτο το σκεφτηκα πρωτο,ειχα οδηγησει ενα παλια και μου ειχε φανει πολυ καλο οδηγικα, για την κατηγορια του παντα.Αν θυμασαι καθολου καταναλωσεις θα με βοηθουσες αρκετα ::-. :thx:
Αν και πιστευω οτι απο τα 6λ/100 που ειμαι με το 107 συνηθως,ολα θα καινε περισσοτερο.
Θα ψαξω και για κανενα παλιο yaris tsport 1.5 και κεινο θυμαμαι ηταν αξιολογο.
--- End quote ---
Εκαιγε πολυ,παραλογα πολυ.
Το T sport ειναι αλλη φαση.
Θα σου ελεγα να δεις και suzuki ignis sport 1.5.
Manolis:
Πολύ πρόσφατα αγόρασα ένα KIA Picanto του 2013 στην έκδοση των 1.200 κυβικών με 85HP.
Άψογο μέσα στην πόλη,κιβώτιο βούτυρο και πολύ σβέλτο.Και στην εθνική,τηρουμένων των αναλογιών είναι αξιοπρεπέστατο.
Καλό και το επίπεδο εξοπλισμού με μόνη έλλειψη το ESP.
Στα αρνητικά το τιμόνι που δεν ενθουσιάζει και πολύ και η ελαφρώς τσιμπημένη κατανάλωση για την κατηγορία.
Liakos:
Μηνες παρατημενο στον παραδρομο της Κηφισιας στο υψος του Χαλανδριου... :(
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version