!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Νέα που αφορούν το mx5
Διαφορές ΜΚ1 ΜΚ1,5
Hayate:
σίγουρα έχει άλλους εκκεντροφόρους, λογικά και τα εγκεφαλικά του θα έχουν διαφορά. χαμηλές-μεσαίες είναι πτώμα, ψηλά παεί πολύ καλά. ροπή νομίζω έχει μικρότερη απο το ΜΚ1,5.
bobbylouk:
την ιδια ερωτηση ειχα κανει οταν πηρα το δικο μου μκ1.5 απο τον ιδιοκτητη του ο οποιος ειχε και ενα μκ1 με τα 115 ταυτοχρονα ειχε και τα 2 δηλαδη...η απαντηση σου ηταν οτι αν τα οδηγησεις τωρα και τα δυο στο καπακι το συμπερασμα που θα εβγαζες ειναι οτι το μκ1 εδινε περισσοτερη δυναμη ψηλα,ενω το μκ1.5 ηταν πιο γραμικο σε ολο το φασμα των στροφων,αυτο μου απαντησε.
Ξάδελφος:
--- Quote from: tursiopstruncatus on February 17, 2011, 12:01:58 AM ---Κατ' αρχην καλημέρα. θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς τι διαφορές υπάρχουν στον κινητήρα μεταξύ των mx5 ΝΑ με τα 115 και αυτών με τα 90 άλογα. Έχω απευθυνθεί σε αρκετούς μηχανικούς mazda και δεν γνωρίζουν.
Το 115αρι πάει πολύ καλά και θα ήθελα αν μπορούσα να .......ξυπνήσω λίγο το δικό μου που είναι 90αρι...μουλάρι.
Αν έχει τεθεί ξανά στο παρελθον το ίδιο ερώτημα ζητώ συγνώμη, αλλά δεν βρήκα κάτι....
--- End quote ---
Δεν ειναι δυνατον να μη βρηκες κατι εκτος και αν δε διαβασες τα 3-4 τελευταια ποστ .
Πηγαινε πιο πανω στην ιδια σελιδα που θετεις το ερωτημα σου.Τα χουμε γραψει αναλυτικα.
mx5silver:
για τα διαφορα ψιλολογια που λεμε, εμενα μοντελο 91, εχει αναλογικο ρολοι κατω απο το ραδιοφωνο,ηλεκτρικα παραθυρα, μονοκομματα δερματινα καθισματα και abs.....
και απο κατω δεν εχει την παραμικρη υποψια δεσιματος. καποια μκ1 εχουν μια μπαρα στην πισω γεφυρα στα ψαλιδια (μαλλον τα 93 μοντελα), εμενα δεν εχει τιποτα, αλλα ουτε και υποδοχες για να βιδωθει.
ενα μκ1,5 φιλου μου 97 μοντελο, πισω ειχε ολοκληρο το Π , μπαρα ψαλιδιων εμπρος και την μπαρα πισω απο τις ζωνες ασφαλειας......
επισης οι λασπωτηρες στα μκ1 ειναι 2 κομματια(ενα ο λασπωτηρας και αλλο ενα μικρο πανω απο τον προφυλακτηρα για να "δενει" με τη κουρμπα του θολου), ενω στα μκ1.5 ειναι μονοκομματοι.....
lok502:
Η μπάρα πίσω από τα καθίσματα στα ΜΚ1.5 δεν κάνει σχεδόν καθόλου διαφορά.
Την μικρή μπάρα κάτω από το διαφορικό νομίζω την είχαν τα ΜΚ1 από το 92 και μετά.
Επίσης τα ΜΚ1.5 τουλάχιστον στην Αμερική έχουν και 5η βίδα που στηρίζει τα καθίσματα στο κεντρικό τούνελ.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version