!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα κτλπ [#12+1]

<< < (139/298) > >>

Basilmx5:
Nομιζω πως παλια υπηρχαν τετοια λαστιχα, οχι με τετοια τεχνολογια αλλα χωρις αερα, και μαλιστα χρησιμοποιουνταν στα φορτηγα... τετοιες ιστοριες μουχε πει ο παππους μου.

jSkyline:
Λεω να ξαναρουφιανεψω σημερα γιατι αν δεν το κανω θα το ξεχασω. Εκει που κινουμουν με το ποδηλατο επι της Μεσογειων με προσπερασε φασαριοζικο Stormy NC!!! Δεν νομιζω οτι κινδυνευει ο ιδιοκτητης απο το ρουφιανεμα μου, λογικα δουλεια θα τελειωνε εκεινη την ωρα!!!

Nitroking:

--- Quote from: dimsabas on December 03, 2011, 07:06:13 PM ---Πολύ θα γούσταρα κάτι τέτοιο στο ποδήλατο, όπου είμαστε δέσμιοι των κλαταρισμάτων σε ρυθμό πολλαπλάσιο των αυτοκίνητων. :grrrrrr:

--- End quote ---

23 μπαλωματα σε 1 μηνα..  :tease: Θυμαμαι με χρονομετρουσα και εκανα καπου στα 6 λεπτα απο την ωρα που το εβαζα στο γκαραζ μεχρι να βγει φουσκωμενο εξω.. 15 χρονων! Ειχαμε αυτα τα κωλοαγκαθια στο χωριο που τα λεμε τριβολια εκει τοπικα και ειναι ενα σκληρο σαν χαλικι που εχει γυρω γυρω μακρυα αγκαθια και ανθεκτικα σαν της τριανταφυλλιας.. Οποτε ενα να πατουσες μεσα στην παιδικη χαρα πχ, τελος η σαμπρελα!

jSkyline:
23 μπαλωματα στο ιδιο λαστιχο :P Αυτο λογικα πρεπει να ειχε καλυφθει ολοκληρο !!! Εγω περναω περιοδους με πολλα σκασμενα λαστιχα και περιοδους που δεν καταλαβαινουν τιποτα!!!

HOUZIK:

--- Quote from: jSkyline on December 03, 2011, 08:36:37 PM ---Λεω να ξαναρουφιανεψω σημερα γιατι αν δεν το κανω θα το ξεχασω. Εκει που κινουμουν με το ποδηλατο επι της Μεσογειων με προσπερασε φασαριοζικο Stormy NC!!! Δεν νομιζω οτι κινδυνευει ο ιδιοκτητης απο το ρουφιανεμα μου, λογικα δουλεια θα τελειωνε εκεινη την ωρα!!!

--- End quote ---
...και λιγες ωρες μετα εμεινα απο μπαταρια :punish:
παμε κανενα λοου τωρα γιατι παιζει ενας φιλος μου ;D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version