!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα κτλπ [#12+1]
aimkara:
--- Quote from: fess on December 03, 2011, 10:07:25 AM ---
--- Quote from: aimkara on December 03, 2011, 08:58:20 AM ---Μηπως τότε να κατεβεις για καφεδακι προς νοτια και να φερεις και το βουρτσισμενο λεβιε να δουμε αν μπαινει :D
--- End quote ---
Γενικά είναι ωραία μέρα για καμπριολάδα και καφέ νότια.
Αν ψήνεται κανείς μετά τις 14.30 (δουλεύω μέχρι 14.00) το κανονίζουμε.
--- End quote ---
Μέσα!!! :good:
Neko:
--- Quote from: nmwisima on December 02, 2011, 11:35:55 PM ---
--- Quote from: Neko on December 02, 2011, 11:04:59 PM ---
--- Quote from: nmwisima on December 02, 2011, 09:09:24 PM ---
--- Quote from: kosfitis on December 02, 2011, 09:03:13 PM ---Οι φωτογραφιες του Σιδηρα ειναι εγγυηση!!! Μεγαλος φωτογραφος ο Κωστας!! ;D Κουκλι και το αμαξι βεβαια...Αν και καπως ψηλο :llol:
--- End quote ---
Aστειεύεσαι βέβαια. Ειδικά εσύ που παρότι χαμηλός είσαι ψηλότερος εμού. Το χέρι μου στη φωτιά ότι μόνο του pib και του Τσανάκα ειναι χαμηλότερα από το δικό μου. Και το δεύτερο χωρίς σπόιλερ εμπρός...
--- End quote ---
Ηταν καποτε κ'ενα πιο χαμηλο απο το δικο σου(για τ'αλλα δεν ξερω) ;)
--- End quote ---
Παλιά στο Τέξας. Μέχρι να ξαναπάρεις 5άρι, μη μιλάς. :nono:
--- End quote ---
Καλα δεν ξαναμιλαω.
Τουλαχιστον ανεβασε τις ωραιες φωτο που εχεις τραβηξει τον εαυτο σου.
Ειμαι στα σκαρια για κατι αλλα οχι ΜΧ5 ;)
gr8:
νέα λάστιχα απο την Bridgestone χωρίς αέρα
http://news.cnet.com/8301-17938_105-57335244-1/bridgestone-shows-off-small-airless-tires/?tag=rtcol
dimag4:
κ πως θα ντριφταρεις με αυτα μεχρι να βγουν τα λινα??? :tease:
η ιδεα οπως λεει κ το αρθρο προυπηρχε, αλλα το σημαντικο ειναι οτι δεν κατεληξε στον καδο απορριματων αλλα εξελιχθηκε. πιστευω πως δεν ειναι πολυ μακρυα η μερα που θα τα δουμε κ σε καθημερινα αυτοκινητα
dimsabas:
Πολύ θα γούσταρα κάτι τέτοιο στο ποδήλατο, όπου είμαστε δέσμιοι των κλαταρισμάτων σε ρυθμό πολλαπλάσιο των αυτοκίνητων. :grrrrrr:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version