!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα κτλπ [#12+1]
jSkyline:
--- Quote from: HOUZIK on December 03, 2011, 08:53:42 PM ---
--- Quote from: jSkyline on December 03, 2011, 08:36:37 PM ---Λεω να ξαναρουφιανεψω σημερα γιατι αν δεν το κανω θα το ξεχασω. Εκει που κινουμουν με το ποδηλατο επι της Μεσογειων με προσπερασε φασαριοζικο Stormy NC!!! Δεν νομιζω οτι κινδυνευει ο ιδιοκτητης απο το ρουφιανεμα μου, λογικα δουλεια θα τελειωνε εκεινη την ωρα!!!
--- End quote ---
...και λιγες ωρες μετα εμεινα απο μπαταρια :punish:
παμε κανενα λοου τωρα γιατι παιζει ενας φιλος μου ;D
--- End quote ---
Τι εγινε ειναι η μερα της μπαταριας σημερα ??? Το πρωι ειχα παει και μαζεψα τον κολλητο μου απο την Πευκη για τον ιδιο λογο, αλλα αυτος εχει και BMW λογικο ειναι! Nα σου πω πηγαινα ενα Low...Βασικα θελω να μεινω βορεια σημερα και σκεφτομουν το Cash, απλα ειμαι και κομματια απο χθες. Κεντρο και ειδικα Κολωνακι δεν παταω σημερα! Ασε που δεν ξερω και που ειναι κρυμμενο το αμαξι του Α. αυτη την εβδομαδα ουτε χθες,ουτε την Πεμπτη το ειδα !!!
nmwisima:
Oυτε καν εγώ δεν ξέρω :llol:
dimag4:
--- Quote from: Basilmx5 on December 03, 2011, 08:08:50 PM ---Nομιζω πως παλια υπηρχαν τετοια λαστιχα, οχι με τετοια τεχνολογια αλλα χωρις αερα, και μαλιστα χρησιμοποιουνταν στα φορτηγα... τετοιες ιστοριες μουχε πει ο παππους μου.
--- End quote ---
υπηρχαν απο πολυ παλια λαστιχα χωρις αερα, κυριως για στρατιωτικες εφαρμογες, αλλα πολυ υποδεεστερης τεχνολογιας, γνωριζω για λαστιχα που εξωτερικα ηταν σαν συμβατικα αλλα ηταν ολο λαστιχο με περιορισμο στην μεγιστη ταχυτητα (60 η 80 δεν θυμαμαι ακριβως) λογω αναπηδησεων κ χρησιμοποιουνταν σε ρυμουλκουμενο μηχανημα
saldale:
--- Quote from: charchon on December 03, 2011, 09:27:47 PM ---ρε παιδια μονο εμενα μου φαινονταν σημερα ολοιθ οι δρομοι sesi land quality???
ειχε γλιτσα και με 1500 στροφες πηγαινα με το πλαι....ανοιχτος - κρυο - ηλιος......το κατα ευχαριστηθηκα!!!!!!!!
--- End quote ---
Το πρωί στις 08:30 που ξεκίνησα για Ανάβυσσο, είχε απίστευτη υργασία. Όταν έφτασα Βάρκιζα και σε όλη τη διαδρομή μέχρι Π. Φώκαια το τοπίο ήταν κυριολεκτικά ομιχλώδες! Ήμουν με το Bravo και όντως γλύστραγε πολύ.
Στο γυρισμό πέτυχα και ωραιότατο πράσινο ΝΒ σε χαλαρούς ρυθμούς.
dimsabas:
Υγρασία δε θα πει τίποτα. Η κουκούλα του Miata (η πρόσθετη που βάζω από πάνω), σε κάποιο κύρτωμά της, είχε μισό δάχτυλο νερό. :zalistika:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version